Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και G- Poly στην Disco Barbarella

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, ο ΝΟ1 τραγουδιστής και συνθέτης των ΄80ς επιστρέφει για μια μαγική βραδιά στην Disco Barbarella,  μαζί με τον G- Poly Γιώργο Πολυχρονίου.


Το Σάββατο 1 Μαρτίου θα μας ευχηθούν "καλό μήνα" με τα μοναδικά τους χιτς. Ο μεν Κώστας με τις μοναδικές ερμηνείες του και ο Πολυχρονίου με τους.. μαγικούς δίσκους του!



Άρχισε την καριέρα του το 1983 και δύο χρόνια αργότερα με το τραγούδι σήμα κατατεθέν για τη δεκαετία του ΄80, το «Lost in the night», γνώρισε πανευρωπαϊκή επιτυχία και έφτασε στην κορυφή των charts σε χώρες όπως η Ιταλία και η Ισπανία.

Το 1985 ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος έκανε την παραγωγή στο « Fill Me Up» της Μαντούς που τότε ερμήνευε με το ψευδώνυμο «Μandy» και το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Έγραψε και έκανε παραγωγή σε ένα επίσης κλασσικό 80’s τραγούδι, το «Talk about Love» της Μαριάννας Ευστρατίου.

Το 1986 ανέλαβε την παραγωγή σε ακόμα ένα τραγούδι της Μαντούς, το «Set Yourself In Motion / Where Do I Begin». Ένα χρόνο αργότερα, ο πρώτος προσωπικός δίσκος της Αλεξίας με τίτλο «Αλέξια» έφερε την υπογραφή του. Την ίδια χρονιά υπέγραψε το «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες» της Πωλίνας, και το ομώνυμο κομμάτι έγινε σλόγκαν και τραγουδήθηκε σε όλη την Ελλάδα! Το 1988 κυκλοφόρησε ο δίσκος με τίτλο το όνομα του.

To 1990 έγραψε τη μουσική για το «Στοιχηματίζω» της Μαντούς αλλά και τα τραγούδια «Ορκίσου» και «Δίλλημα» από τον δεύτερο προσωπικό δίσκο της Αλέξιας. Τη δεκαετία του ΄90 ξεχώρισε γράφοντας και ερμηνεύοντας τραγούδια που ακούγονται μέχρι σήμερα. Το 2002 επανακυκλοφόρησε σε remix η μεγάλη του επιτυχία «Lost in the night».

1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...