Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΖΗ & DJ X ONE LIVE @ BOCCA


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


Ένα μεγάλο PARTY έρχεται να "ταράξει" τη νυχτερινή Αθήνα και τα Νότια Προάστια!

Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012, η εκρηκτική Μαρίνα Σάζη LIVE μαζί με τον DJ X ONE Αργύρη Ναστόπουλο στο BOCCA (δίπλα στο OSTRIA) στην παραλία Αλίμου! Guest Dionisis Apostolopoulos

Εκείνη, γεμάτη μεσογειακό ταπεραμέντο και έχοντας στο ενεργητικό της μεγάλες συνεργασίες και πανέμορφα τραγούδια, έρχεται να μας τραγουδήσει και να μας παρασύρει στους δικούς της ρυθμούς!

Εκείνος, γνωστός απο το συγκρότημα ΟΝΕ που όλοι αγαπήσαμε, έχοντας την πείρα της 15ετούς του πορείας στο χώρο ως DJ, ετοιμάζεται να μας παρασύρει και να βάλει φωτιά στη φθινοπωρινή νύχτα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυό τους συνεργάζονται. Προηγήθηκαν πολλά live αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, και γι' αυτό το επαναλαμβάνουν και τώρα!

Ένας συνδυασμός γεμάτος έκρηξη που σίγουρα θα δώσει νέα πνοή στη διασκέδαση!

Και επειδή "η νύχτα θα εκραγεί", ο Διονύσης Αποστολόπουλος θα εμφανιστεί ως guest ερμηνεύοντας το ομώνυμο τραγούδι του απο το νέο του δίσκο.

Sexy χορευτές και χορεύτριες θα πλαισιώσουν το επιτυχημένο δίδυμο, δίνοντας ακόμα μια πικάντικη πινελιά στην ατμόσφαιρα!

Ελάτε μόνοι ή με την παρέα σας και αφεθείτε στο δικό τους ρυθμό που σίγουρα θα σας μαγέψει, χωρίς είσοδο, πληρώνοντας μόνο το ποτό σας!

Πότε : Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, 22:00

Πού : Λεωφόρος Ποσειδώνος 10, Παραλία Αλίμου, (δίπλα στο OSTRIA)

http://www.youtube.com/watch?v=8Y5gMEY1-Pg

http://www.youtube.com/watch?v=3DN9o5GITOU

http://www.youtube.com/watch?v=a4mswfxUxw0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...