Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

«Μες στην καλή χαρά» στο Feliz!

Το Feliz, το νέο all day café-bar-restaurant στη Γλυφάδα, έχει ήδη κατακτήσει τη νεολαία των νοτίων προαστίων–και όχι μόνο–, με τα super parties του και από αυτή την Τετάρτη, ξεκινάει η απογείωση. Υπεύθυνη; Η δημοφιλής παραγωγός-στιχουργός-παρουσιάστρια-δημοσιογράφος Ναταλία Γερμανού, που θα εγκαινιάσει τα StarDeck parties!
Κάθε Τετάρτη κατάληψη στην κονσόλα του hot spot της Γλυφάδας θα κάνει ένας celebrity, που θ’ αναλαμβάνει να διασκεδάσει τον κόσμο στο μάξιμουμ. Και με την παρουσιάστρια της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» στα ηνία για την έναρξη των StarDeck parties, ένα είναι το σίγουρο: θα γίνει πανικός! Όσον αφορά στο ρεπερτόριο στο οποίο θα κινηθεί αυτή τη φορά η αγαπημένη περσόνα, θα είναι αμιγώς mainstream. «Μες στην καλή χαρά», όμως, θα βρίσκεται το ήδη τεράστιο fan club του Feliz και την επόμενη Τετάρτη, οπότε η σκυτάλη θα παραδοθεί στον Θέμη Γεωργαντά.
Φυσικά, το σύνθημα είναι: Feliz night, every night, αφού κάθε βράδυ εκεί πραγματοποιείται τρελή φιέστα! 

Τις Τρίτες, ο γνωστός στο ευρύ κοινό, από τις εμφανίσεις του με τον Νότη Σφακιανάκη, Petros Santana, δίνει το στίγμα του, διοργανώνοντας βραδιές latin, με τον τίτλο Passiones night, ενώ η ομάδα Kiss and Fly του Αντώνη Κεχαγιαδάκη κάθε Πέμπτη «παίζει μπάλα» με ελληνική βραδιά και τίτλο Pop Corn  (ώρα έναρξης: 21.00). Τέλος, κάθε Κυριακή, το Feliz μάς καλεί να χορέψουμε all night long με Mainstream Vibes. Διασκεδάστε το! 

FELIZ, Πανδώρας 18 (πίσω από το κολυμβητήριο), Γλυφάδα
STARDECK 19/9: NATΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ, 26/9: ΘΕΜΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΠΟΤΟ: 7 ΕΥΡΩ
ΦΙΑΛΗ: 70 ΕΥΡΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...