Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012

H μπύρα GUINNESS® γιορτάζει για 4η συνεχή χρονιά παγκοσμίως την ημέρα του ARTHUR GUINNESS™

Με στόχο η φετινή Ημέρα του Arthur Guinness να αποτελέσει την μεγαλύτερη έως σήμερα εορτή, περισσότερες από 55 χώρες σε όλο τον κόσμο θα ενωθούν για να υψώσουν ένα ποτήρι Guinness προς τιμήν του ιδρυτή της, του Arthur Guinness!

Η ημέρα του Arthur Guinness είναι ένα παγκόσμιο μουσικό event αφιερωμένο στον ιδρυτή της Guinness αλλά και σε όλους τους φίλους της που επιλέγουν να είναι πρωτοπόροι και τολμηροί όπως αυτός. Φέτος, υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 1,5 εκατομμύρια fans της GUINNESS και λάτρεις της μουσικής θα συμμετάσχουν στην Ημέρα του Arthur Guinness παγκοσμίως και θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν καλλιτέχνες παγκόσμιας εμβέλειας αλλά και ανερχόμενα ταλέντα.

Φυσικά, η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε αυτή την μεγάλη γιορτή της Guinness! Έτσι και φέτος, οι φίλοι της θα υψώσουν ένα pint Guinness σε επιλεγμένες Pub, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικά αναμνηστικά δώρα και να περιηγηθούν εικονικά στο Guinness Storehouse μέσω ενός IPAD application.

Ο ετήσιος αυτός εορτασμός σε όλο τον κόσμο συνεισφέρει ενεργά στο Arthur Guinness Fund, ένα εσωτερικό ταμείο που έχει δημιουργηθεί προς τιμή του ιδρυτή της από την Guinness και που υποστηρίζει επιχειρηματίες που με την ευρηματικότητα και πρωτοβουλία τους υποστηρίζουν κοινωνικούς σκοπούς και κοινότητες που έχουν ανάγκη ανά τον κόσμο. Με τον τρόπο αυτό συνεχίζεται το φιλανθρωπικό έργο του Arthur Guinness ακόμα και σήμερα. Από το 2009, το Arthur Guinness Fund έχει υποστηρίξει περισσότερους από 45 νέους επιχειρηματίες σε 13 χώρες.

Η Ημέρα του Arthur Guinness και η GUINNESS θα πρέπει πάντα να απολαμβάνονται υπεύθυνα – για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το apolafste.ypefthina.gr

Από τώρα και μέχρι την παραμονή της Ημέρας του Arthur Guinness (26 Σεπτεμβρίου), οι fans της Guinness θα έχουν την μοναδική ευκαιρία, μέσα από την σελίδα της Guinness στο Facebook (facebook.com/guinnessgreece), να μοιραστούν με τους φίλους τους ένα πρωτοποριακό application… και να κεράσουν την παρέα τους μια Guinness στην μπυραρία της προτίμησης τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...