Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Homemade Acoustic Session at Salon De Bricolage

Βρίσκεσαι κάπου στο σαλόνι του σπιτιού σου. Εκεί που νιώθεις την ανάγκη να ακούσεις έναν αγαπημένο σου φίλο να τραγουδάει με μια κιθάρα, καθισμένος στο καχόν που ξέχασε ο ξάδερφός σου προχθές και με ένα ντέφι στο πόδι. Σιγοψιθυρίζεις τη μελωδία και χαίρεσαι μόνος σου πίνοντας μια γουλιά κρασί. Take Your Time… Και αφού το ένιωσες και σε πόνεσαν λίγο τα λόγια του φίλου, η μουσική δυναμώνει και το χαλί γεμίζει χορό.

Ας έρθουμε τώρα στον πραγματικό κόσμο. Δε διαφέρει και πολύ. Η Sma Rag Da είναι η γνωστή δεκαεπτάχρονη που έκανε ένα μικρό χαμό με το τραγούδι της “Take Your Time” τη χρονιά που μας πέρασε. Δυστυχώς πλέον δεν είναι δεκαεπτάχρονη, αλλά ο χαμός-χαμός. Περνώντας από το σαλόνι του σπιτιού μας στον κυρίως χώρο της exclusive λέσχης Salon De Bricolage βρίσκουμε την Σμαράγδα σε μια πιο ενήλικη εκδοχή της (Not) να μας παρουσιάζει ένα μοναδικό και ειδικά διαμορφωμένο acoustic set, παρέα με την Elle. Λίγο καιρό μετά από τη συνεργασία τους στη σκηνή του Gazarte, η ιστορία επαναλαμβάνεται σε μία διαφορετική και πιο άμεση εκδοχή της. Το καχόν αρχίζει να δίνει το ρυθμό και η κιθάρα τις μελωδίες. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται. Και όταν φτάσεις στο σημείο εκείνο που το ντέφι σταματά, τότε είναι η στιγμή που η μουσική δυναμώνει και μετατρέπει το event σε ένα deep house indie party που θα διαρκέσει ώρες. Αρκετές. Μέχρι να έρθει η κούραση. Αν έρθει.

27 Φεβρουαρίου στις 10 το βραδυ, η Mahayana Records και το Salon De Bricolage παρουσιάζουν τη Sma Rag Da (wanna be ZmaRaGda), την Elle και τον Dj και παράγωγο VKD σε ένα βράδυ από εκείνα που έχουμε καταλήξει ότι μας μένουν αξέχαστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...