Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ειδική μέρα στο Tramp για τη «Φλόγα» «I DREAM A WORLD !»


"I DREAM A WORLD!" Στις 16 Φεβρουαρίου, το ραντεβού κλείνεται στο Tramp, στο Γκάζι για άλλη μία χρονιά! Το γνωστό bar-club που το τελευταίο διάστημα έχει αποτελέσει πόλο έλξης για τη νεολαία, επιστρατεύει DJs, οι οποίοι από τις τρεις το απόγευμα μέχρι τα ξημερώματα θα παίζουν μουσική για καλό σκοπό: Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα». 


Πρόκειται για ένα όνειρο που άρχισε πήρε σάρκα και οστά πέρσι πρώτη φορά!Έτσι και φέτος, ακόμη πιο δυνατοί, θα κάνουμε τη"φλόγα" των παιδιών ακόμα πιο μαγική! Είναι δε πολύ σημαντικό, καθώς τα παιδάκια αυτά αρρώστησαν από καρκίνο και η θεραπευτική τους αγωγή είναι πολυδάπανη και επίπονη. Γι’ αυτό ακριβώς, πρέπει όλοι μας στις 16 Φεβρουαρίου να είμαστε στο TRAMP!

Όσον αφορά στους μουσικούς πρωταγωνιστές του 24ώρου, στο άκουσμα της εν λόγω πρωτοβουλίας, πασίγνωστοι DJs που απολαμβάνουμε από τα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της πόλης, αμέσως απάντησαν θετικά για άλλη μια φορά! Έτσι, ενώνουν τις δυνάμεις τους κι ετοιμάζονται να βάλουν φωτιά στην κονσόλα!
Να προσθέσουμε πως στο πλαίσιο της εκδήλωσης, κάποιες εταιρείες θα προσφέρουν δώρα για τα παιδάκια, ενώ κάποιες άλλες θα προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους εκείνη την ημέρα και ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό. Φιλική είσοδος με ποτό: 7 ευρώ.

DJ SETS BY:
*ANDRIANOS PAPADEAS
*ANNA MARIA X
*ΑNGELO
*ANTHONY K
*AGENT GREG
*BILL KC
*CLUBKID
*DA MIKE
*DALIEROS
*DAMI PAP GARCIA
*DJ AXILLEAS
*DSF
*DOUSK
*FREESPIRIT
*GEORGE R
*GUS & BONSO
*HARRY VARZABETIAN
*INSPIRO
*JMP
*JOHNN B JR
*JOJO & DUKE
*JUNIOR RUSH
*KD
*MARIA PAPIDAKI
*MIKE HUDSON
*NICOLAS
*OANA
*ONE LOVE
*ORELSE
*PANOS GERONTAKIS
*PAVLOS KOUTSIAS
*SAKIS R.
*SEOU
*SKINNY
*SOTIRIS SOULFELLAZ
*SOUL V
*VKD
*TRIXX
Be there!

"I DREAM A WORLD"
TRAMP (Βουτάδων 36 & Τριπτοπολέμου, Γκάζι)
ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ «ΦΛΟΓΑ»
DOORS OPEN: 15.00
40 DJs ΒΑΖΟΥΝ "ΦΩΤΙA" ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!
ΦΙΛΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΠΟΤΟ: 7 ΕΥΡΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...