Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Εορταστικές μυρωδιές, live μουσική στο “Mπαλκόνι” στο Κόκκινο Λιμανάκι Ραφήνας!

Εορταστικές μυρωδιές, live μουσική και εικόνες που μας ταξιδεύουν, συντροφεύουν και φέτος τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά σ το al-time classic εστιατόριο “Mπαλκόνι” στο Κόκκινο Λιμανάκι Ραφήνας!

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων με ζωντανή μουσική και γεύσεις εμπνευσμένες από τα Χριστούγεννα φυσικά!

Από το γιορτινά ντυμένο τραπέζι μας θα περάσει μανιταρόσουπα με ζεστό κατσικίσιο τυρί, αλάτα με σπιτικό καπνιστό σολομό με vinaigrette mango και ριζότο παρμεζάνας με sauce άγριων μανιταριών. Ενώ αργότερα επιλέγουμε ανάμεσα σε μενταγιόν ψαρονέφρι, τυλιγμένο με μπέικον και sauce κόκκινου κρασιού με 5 μπαχαρικά ή φιλέτο γαλοπούλας με συνοδεία χριστουγεννιάτικης γέμισης και sauce από δαμάσκηνα.

Σειρά έχει η Panna cotta με εξωτικά φρούτα καθώς και ποικιλία από φρούτα.

(τιμή €38 ανά άτομο)

Ανήμερα των Χριστουγέννων το μεσημέρι απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας μενού, με τις απολαυστικές γιορτινές πινελιές του σεφ... και φόντο το απέραντο γαλάζιο!

Ενώ ετοιμαζόμαστε να αλλάξουμε το χρόνο… υποδεχόμαστε, με ευχές και μελωδίες από τη μπάντα, την σούπα από σπαράγγια και ραβιόλι τρούφας, τη φωλιά γαλλικής σαλάτας με ψίχα καραβίδας με vinaigrette από passion fruit και το γεμιστό ραβιόλι με μανιτάρια porcini και κρέμα παρμεζάνας.

Ακολουθεί το κυριώς πιατο και επιλέγουμε ανάμεσα σε ψαρονέφρι με αγριόρυζο και sauce από μήλο και κανέλα ή confit πάπιας με πουρέ σελινόριζας και sauce από βατόμουρο

To parfait κάστανο αρωματισμένο με παλαιωμένο ρούμι και η ποικιλία από φρούτα μόνο καλός οιωνός για την υποδοχή του νέου έτους και... Happy new year!!!

Άραγε ποιος θα κερδίσει το φλουρί της βασιλόπιτας?
(Τιμή €45 ανά άτομο)

Δημοκρατίας 100, Κόκκινο Λιμανάκι, Ραφήνα
Ιδιωτικό Δωρεάν Parking
Τηλ. κρατήσεων: 22940.75888
e-mail: come@balconyrestaurant.gr.
www@balconyrestaurant.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...