Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Barak …Cocktail bar

Barak Cocktail bar
Barak …a drink for you, for me, for everyone
Barak…το απόλυτο meeting point στην λιγότερο mainstream πλευρά του Κολωνακίου 
 
Που?   Λουκιανού 8Α
Πότε?  Καθημερινά από τις 18.00 και μετά
Γιατί?  To décor του είναι simple, chic & beautiful. Η μαγική ατμόσφαιρα ενός dark and white παιχνιδιού.

Το απόγευμα πίνεις το καφέ σου ή ένα cocktail έξω και συνεχίζεις μετά μέσα για ποτό σε μια από τις ποιο ενημερωμένες μπάρες, πλην όμως προσιτή όπως προστάζει ο φετινός χειμώνας.

Θα ακούσεις υπέροχες μουσικές και θα χορέψεις χωρίς να το σκεφτείς! Κάθε εβδομάδα ένα πάρτι από γνωστούς Djs σε προκαλεί για ακόμα μεγαλύτερο fun.

Θα δεις smart and famous faces να διασκεδάζουν στην πιο χαλαρή, ωραία και παρειστικη ατμόσφαιρα. Στέκι καλλιτεχνών, κοσμικών, πολιτικών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών, το στέκι ενός chic κοινού, όχι όμως δήθεν. Όμορφοι άνθρωποι αναμιγνύονται, χαλαρώνουν, φλερτάρουν, συζητούν… ξεφεύγουν από την ένταση της ημέρας.

Θα δοκιμάσεις εξαιρετικά Finger food. Θα γίνουν talk of the town τα παιχνίδια γεύσεων …ο τρυφερός σολομός, τα χτένια με λάδι βανίλιας και ότι άλλο δοκιμάσεις.

Θα βρεις  τον Στέφανο Δεληγιάννη και τον Τεο Κυριακόπουλο, τους ιδιοκτήτες του Barakφίλοι με όλους τους θαμώνες του μαγαζιού λέγοντας πάντα πως: «Η πολυτέλεια και η καλή ποιότητα δεν πρέπει να είναι ακριβή. Τη ζωή πρέπει να τη χαίρεσαι». Κι αυτά πιθανόν είναι το μοναδικά «πρέπει» που υπάρχουν στο Barak.

Ο Στέφανος είναι υπερήφανος μάλιστα που ήταν ο πρώτος που λάνσαρε την πρόταση «ποτήρι σαμπάνιας» στην Αθήνα στην χαμηλότερη τιμή όλων των champagne bars και συνεχίζει. Στο εξωτερικό το κάνουν. Εδώ γιατί όχι;

Τιμή ποτού: 9 ευρώ Τιμή φιάλης: 90 ευρώ
Μέχρι τις 21.00, τιμή ποτού: 7 ευρώ  

Το Barak παραμένει το απόλυτο place to drink και σε περιμένει για νέες νυχτερινές περιπέτειες …  
  
Barak
Λουκιανού 8
Α, Κολωνάκι,
Τηλ: 210 7214959, 6932 400904, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...