Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Η Ζέτα Δούκα, η sexy ηθοποιός τώρα και τραγουδίστρια!

Η Ζέτα Δούκα, η sexy ηθοποιός τώρα και τραγουδίστρια!

Ένα ροκ συγκρότημα οι 15 50 ενώθηκε με την εντυπωσιακή φωνή της ηθοποιού Ζέτας Δούκα ξεσηκώνοντας τους πάντες και μαγνητίζοντας το κοινό δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό on stage!

Σε ένα διαφορετικό αλλά απόλυτα εκρηκτικό και ατμοσφαιρικό consept
οι 15 50 και η Ζέτα Δούκα συνδυάζουν με μοναδική δημιουργικότητα και φαντασία ένα ξεχωριστό μουσικό show με μια ιστορία αγάπης να εξελίσσεται επί σκηνής ενώ φυσικά δεν λείπουν οι εκπλήξεις αλλά και η rock διάθεση…

Το ίδιο βράδυ η Ζέτα Δούκα γιόρτασε τα γενέθλιά της & έσβησε την τούρτα της παρέα με αγαπημένους φίλους που έσπευσαν να τις ευχηθούν χρόνια πολλά!

Ο κόσμος στο κατάμεστο Socialista που παρακολουθούσε με ενθουσιασμό την εντυπωσιακή βραδιά δεν σταμάτησε να χειροκροτεί και όλοι τραγουδούσαν μαζί τους με rock διάθεση αγαπημένες επιτυχίες, δικά τους τραγούδια αλλά και διασκευές ελληνικών και ξένων all time classic κομματιών.


Η Ζέτα Δούκα live με τους 1550 θα μετατρέψουν τις Τετάρτες μας στο απόλυτο must του χειμώνα παρασέρνοντας μας σε… ροκ μουσικές και ακούσματα σε ένα δυνατό party με πολύ χορό και φυσικά ανεβασμένη διάθεση, στο Socialista…
το αγαπημένο πια στέκι στο Γκάζι!

Κάθε Τετάρτη η Ζέτα Δούκα τραγουδάει & ροκάρει στο πλευρό των 15 50!

 
Socialista
Τριπτολέμου 33, Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 210 3474733,
6974 352004

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...