Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

Fantaseed proudly present: Annie (Dj Set)

Το Fantaseed είναι και φέτος η καλύτερη πρόταση για απολαυστικό night out  και την Πέμπτη 18-11-2010 παρουσιάζει την Annie (Dj Set) με σύνθημα: DON’T STOP DANCING….

Την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, στο Fantaseed γνωστό πλέον στέκι της Τριπτολέμου 8, μετά τις 10 έχουμε ραντεβού με την Annie.

Το παρακάτω μήνυμα μόλις ήρθε:

«I know your girlfriend hates me, Anthonio, but all Songs remind me of you! My love is better, so let our Two hearts be one! And believe me, i am a real Anniemal!»

Do we need to say more???

Η Anne Lilia Berge Strand έρχεται στο Fantaseed. Πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα μοναδικό Dj set. Θα μας κάνει να χορέψουμε στους απενοχοποιημένους pop ρυθμούς που μας αρέσουν. Πριν δέκα χρόνια κυκλοφόρησε το πρώτο της single «Greatest hit» στον γνώριμο ρυθμό του «Everybody» της Madonna και έγινε sold out μέσα σε δύο μέρες. Ακολούθησε το «Heartbeat» με παραγωγούς τους Royksopp, πόσες πιθανότητες είχε να πάει κάτι στραβά; Το 2004 κυκλοφόρησε το «Anniemal» με πολλά κομμάτια να ξεπετάγονται και να την κάνουν όλο και πιο γνωστή. Το ‘I know UR girlfriend hates me’ ήταν ο προπομπός ενός δεύτερου album που την ταλαιπώρησε λίγο μέχρι να κυκλοφορήσει. Το «Anthonio» λίγο αργότερα, κυκλοφόρησε σαν single για να εκμυστηρευτεί μια καλοκαιρινή της περιπέτεια. Πέρυσι το «Don’t stop», το δεύτερο album της, χαρακτηρίστηκε από το Popjustice «a complete modern masterpiece» και είχε καθολική αποδοχή από μουσικά sites και blogs. Παρέα με την Mini Viva, έγραψε το αγαπημένο «Left my heart in Tokyo». Η μουσική της μπορεί να χαρακτηριστεί σαν ένα κράμα indie, synthpop και electropop. Με ενδιαφέρουσες φιλίες (Alex Kapranos- παίζει κιθάρα σε δύο κομμάτια του τελευταίου album, Peaches, Richard X) και επιρροές, έδωσε τροφή για πολλά remixes από δυνατά ονόματα (Fred Falke, Designer Drugs, MSTRKRFT, Krazy Fiesta).

Μαζί της ο DeeJay KyRiakos RaKos (resident dj στο Fantaseed και Philipp και διοργανωτής των Bedazzler parties) με μουσική ειδικά επιλεγμένη για την περίσταση.

Είναι σίγουρο ότι αυτή η Πέμπτη θα είναι διαφορετική από τις άλλες!

Hey Annie… οι Fantaseed Lovers θα είναι εκεί…

Fantaseed, Πέμπτη 18-11-2010 , ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Fantaseed: Τριπτολέμου 8, Γκάζι Τηλ. 6972 220 530

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...