240.000 τ.χλμ. θάλασσας, με τουλάχιστον 100 νησιά που κατοικούνται... με τουλάχιστον 100 διαφορετικές
τοπικές κουζίνες...
Eλληνικές γεύσεις με αποχρώσεις ανατολής, ή ανατολίτικες συνταγές με ελληνικό χαρακτήρα;
Η Νένα Ισμυρνόγλου, βάζει μπροστά την καταγωγή της και συνδυάζει την γαστρονομία Ελλάδας & Τουρκίας σε μία βραδιά με Γεύσεις από τις δύο μεριές του Αιγαίου.
Μεζέδες, μπουρέκια και κεμπάπ,
Kisir & Çerkez Tavuğu,
Ekmek Kaymak & Baklava.
Είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που ετοιμάζουμε για εσάς...
Σας περιμένουμε τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011 στις Γεύσεις με Ονομασία Προελεύσεως.
Menu
Kisir
Πλιγουροσαλάτα με δυόσμο
Çerkez Tavuğu
Κοτόπουλο σαλάτα με καρύδια και γλυκιά πάπρικα
Saray Usulü
Βιολογικά αυγά ποσέ με παστουρμά
Kol Böreği
Μπουρέκι με χειροποίητο φύλλο με γιαούρτι γεμιστό με λευκά τυριά
Yoğurtlu Şiş Kebap
Köfte από αρνάκι, κυβάκια μελιτζάνας , γιαούρτι και πικάντικη σάλτσα ντομάτας
Cizbiz Köfte Kebap στη σούβλα από αρνίσιο και μοσχαρίσιο κιμά, σουμάκ και μαϊντανό
Adana soutzouk kebab
Πικάντικό κεμπάπ από μοσχαρίσιο κιμά με μπαχαρικά και τσίλι.
Συνοδεύεται με σάλτσα γιαούρτι: με γιαούρτι, αγγούρι και δυόσμο
Ekmek kaymak –
Εκμέκ με παγωτό καϊμάκι
Baklava
Μπακλαβαδάκια με φρέσκο βούτυρο και φιστίκι αιγίνης
Τιμή menu κατ’ άτομο: 45€ (περιλαμβάνεται η κατανάλωση κρασιού)
Κρατήσεις: Εστιατόριο «Γεύσεις με Ονομασία Προελεύσεως», τηλ. 210-‐8001402, info@gefseis.gr
Εστιατόριο «Γεύσεις µε Ονοµασία Προελεύσεως», 210-8001402,Λ. Κηφισίας 317, Κηφισιά, info@gefseis.gr, www.gefseis.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου