Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Όλοι στο APSENDI του Θάνου...

ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ ΠΕΤΜΕΖΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ
Την ονομαστική του εορτή γιόρτασε ο γνωστός επιχειρηματίας εστίασης Θάνος Πετμεζάς στο bar–restaurant Apsendi .

Πολλοί γνωστοί από αυτοδιοικητικό, πολίτικο, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο τίμησαν με την παρουσία τους τον Θάνο Πετμεζά. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν η σύζυγος του δημάρχου Ψυχικού-Φιλοθέης Χαρά Ξυριδάκη, οι αντιδήμαρχοι Ψυχικού-Φιλοθέης Γιώργος Παπαχρόνης και Νίκος Γαλάνης, ο δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος Μάκης Μαζαράκης, η γνωστή ποινικολόγος και βουλευτής της Ν.Δ. Ελίζα Βοζεμπεργκ, ο δημοσιογράφος και Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος, ο δημοσιογράφος Χρήστος Κυρίτσης, η Άννα Κούμπα δημοτική σύμβουλος Ψυχικού-Φιλοθέης, η γνωστή δικηγόρος και δημοτική σύμβουλος Ζωή Ράπτη.

ΧΡ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ Π. ΣΟΜΠΟΛΟΣ Θ.  ΞΥΔΟΠΟΥΛΟΣ κα ΧΟΜΠΙΤΗ
Ήταν, ακόμη εκεί, ο πρέσβης Αλέξανδρος Μηλιαρέσης και η σύζυγός του Κατερίνα, η δικηγόρος Ελένη Χαρλάυτη-Ζέππου, ο καθηγητής Ιατρικής Σωτήρης Αδαμίδης, οι συνθέτες Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Διονύσης Τσακνής, η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη, η καλλιτέχνης Μαρία Τσαρούχα, ο σχεδιαστής μόδας Τίμμυς Παρίσης, η σύζυγος του ζωγράφου Φασιανού κα Μαρίζα, η κα Μάρα Μειμαρίδη, ο Κώστας Δραγούμης, οι δημοσιογράφοι Τζούλια και Μπριγγίτα Παπαδημητρίου καθώς και άλλοι επώνυμοι.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι διασκέδασαν πάρα πολύ με τις εκπλήξεις του Θάνου Πετμεζά. Το γνωστό ντουέτο Μάρθα και Τάκης ερμήνευσαν κορυφαία τραγούδια ενώ ο γνωστός καλλιτέχνης Διονύσης Ζάχος με το ανατρεπτικό του σόου έκλεψε τη παράσταση.

APSENDI BAR RESTAURANT

Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 250-254 & ΣΕΡΡΩΝ 1 ΕΝΑΝΤΙ ΦΙΛΟΘΕΗΣ

210 6717890

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...