Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Στο Socialista ποτέ δεν λείπουν οι εκπλήξεις με live!

**Την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου ο Γιώργος Αλουπογιάννης, ο Βαγγέλης Ασημάκης, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Παντελής Καναράκης και ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος αποφασίζουν να ενώσουν τη διάθεση, το ταλέντο, και την διαφορετικότητα τους επί σκηνής σε ένα άκρως ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Μια μουσική παράσταση με πολλά αγαπημένα τραγούδια και άφθονο γέλιο. Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο με κέφι, μεταξύ φίλων, με άποψη και παρείστικη διάθεση, με πολύ χιούμορ και εξαιρετικές επιλογές τραγουδιών.

**Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου ο Κωνσταντίνος Καζάκος με καθαρά ροκ διάθεση, με ήχους δυνατούς, γνώριμες μουσικές και πολύ πάθος, θα μας διασκεδάσει μ' ένα πρόγραμμα Ελληνικών και ξένων ροκ τραγουδιών με γνώριμα και αξέχαστα τραγούδια, αλλά και κομμάτια από την επικείμενη δισκογραφική του δουλεία «Είμαι Εγώ».

**Την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου η Μαρλέν Αγγελίδου, το κορίτσι που ροκάρει δυνατά και ανατρεπτικά. Η τραγουδίστρια που γνωρίσαμε από τις Hi5, απολαύσαμε στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ακολουθεί το δικό της μουσικό στυλ! Με σαφείς επιρροές από τη βρετανική -και όχι μόνο- μουσική σκηνή, είναι έτοιμη, να μας παρουσιάσει ένα μοναδικό extreme rock live. Εκτός από το ήδη αγαπημένο rejection θα ακούσουμε αγαπημένα rock κομμάτια από τους AC/DC και τη Janis Joplin έως τη Νina Simone.

**Την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου άλλο ένα δυνατό live στο Socialista! Η Άντα Λιβιτσάνου σε ένα party γεμάτο δυνατή μουσική & απίστευτη ενέργεια, ένα live – tribute συντροφιά με τον ήχο της ξένης & ελληνικής pop-rock μουσικής, διασκευάζοντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της διεθνούς σκηνής, απ’ τα 70s μέχρι σήμερα.

Γιατί στο Socialista τα live δεν σταματούν ποτέ!

Socialista - Τριπτολέμου 33, Γκάζι - Τηλ. Κρατήσεων: 210 3474733, 6974 352004

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...