Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

O Μαν. Μητσιάς στο «COLORADO» Ρόδου

Την Παρασκεή 11 Φεβρουαριου, το Colorado Ρόδου, θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει στη μουσική του  σκηνή τον Μανώλη Μητσιά. Η παράσταση έχει τίτλο «Η Διαδρομή» και θα αποτελείται από γνωστά και αγαπημένα τραγούδια Ελλήνων συνθετών και ποιητών, απάνθισμα μιας μακράς πορείας και μιας ξεχωριστής περιπλάνησης στο ελληνικό τραγούδι. 
 
Μια παράσταση που αποτελεί μια από τις πιο δυνατές στιγμές της καριέρας του, αποκαλύπτοντας τα διαφορετικά πρόσωπα του δημοφιλούς  ερμηνευτή.  Ο Μανώλης Μητσιάς έχει  εκφράσει από σκηνής, αλλά και στη δισκογραφία του, το σύνολο σχεδόν της σύγχρονης ελληνικής μουσικής και ποιητικής δημιουργίας, ενώ οι ερμηνείες του χαρακτηρίζονται κλασικές και ιστορικές, συνθέτοντας παράλληλα ένα έργο σπάνιο και πλήρες, στηριγμένο στην υψηλή αισθητική . 

 Ο Μητσιάς σε μια «Διαδρομή» με σημαντικούς σταθμούς από το προσωπικό του ευρύ ρεπερτόριο αλλά και «αντιμέτωπος» με αγαπημένα του τραγούδια από μεγάλους συνθέτες και σημαντικούς ερμηνευτές που ο ίδιος θαυμάζει.  
 
Σε ένα πρόγραμμα που μας θυμίζει «τραγούδια αφανέρωτα» που δεν  έχει ερμηνεύσει εδω και πολλά χρόνια από τα πρώτα δισκογραφικά του βήματα, τραγούδια που ήταν «όλα αυτά τα χρόνια καταχωνιασμένα σε μια γωνιά, στην σκιά των μεγάλων επιτυχιών» Η Ελλάδα του Γκάτσου, Το γράμμα της Δευτέρας του  Δήμου Μούτση, Φάλτσο τραγούδι  του Λ.Παπαδόπουλου και του Λ.Κόκοτου μέχρι τις μεγάλες του  επιτυχίες Πυρόγα,  Αθανασία, Χειμωνιάτικος ήλιος, Δρομολόγιο, Τα χέρια, ο Γιάννης ο φονιάς,  Ποτέ, καθώς επίσης και ενα καινούριο τραγούδι με τίτλο «Αυτή είναι αγάπη» ένα τραγούδι των Metallica σε στίχους Γιάννη Καλαμίτση. 

 Μια  γοητευτική «Διαδρομή» ανάμεσα  στο σήμερα και το χθες αλλά  και ένα διαρκές παιχνίδι ανατροπών   σε ένα ταξίδι όπου το κοινό  θα  μπορεί να παρέμβει  στην  επιλογή των τραγουδιών, μια και ο Μανώλης Μητσιάς είναι έτοιμος να τραγουδήσει μαζί με όλους ότι του θυμίσουν.   

 Στη  σκηνή μαζί του  μια νέα  ταλαντούχα τραγουδίστρια  η  Νανά Μπινοπούλου και οι: Αχιλλέας  Γουάστορ (Πιάνο Υπεύθυνος Ορχήστρας), Βασίλης Δρογκάρης (Ακορντεόν), Χ.Μέρμυγκας (Κοντραμπάσο), Ηρακλής Ζάκος (Μπουζούκι, Μαντολίνο).
 
Info:
Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011
Είσοδος 9:30 μ.μ   Έναρξη προγράμματος 11:00 μ.μ
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος 15 ευρώ.
Ενδεικτικές Τιμές Ποτών: Amstel 6 ευρώ, Long Drinks 8 ευρώ

COLORADO Κρατήσεις: Τηλ. 22410 75120, 6936465602  

http://colorado.com.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...