Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Πώς η μουσική ικανοποιεί τον πελάτη και αυξάνει τις πωλήσεις!

Madonna at her 'Confessions' Tour at Wembley A...Image via Wikipedia
Εξυπηρετώντας 2.000 διαφορετικά καταστήματα μεγάλων αλυσίδων από διαφορετικούς τομείς, η Madmelody παρουσιάζει το κατάλληλο μουσικό περιβάλλον για κάθε επαγγελματικό χώρο.
Ποιοι είμαστε

Mad Melody δημιουργήθηκε με στόχο να σχεδιάζει το κατάλληλο μουσικό περιβάλλον για  κάθε επαγγελματικό χώρο. Με την εμπειρία και τη συμβολή εξειδικευμένων μουσικών, μελετάμε κάθε χώρο ξεχωριστά και προσαρμόζουμε τη μουσική που ταιριάζει κάθε στιγμή στο περιβάλλον του. Πρόσφατα, στο δυναμικό της εταιρείας προστέθηκε και ο λαογράφος συγγραφέας ερευνητής Γιώργος Λεκάκης, που μελετά, αναλύει τη συμπεριφορά του κοινού σε διαφορετικά είδη μουσικής. Ο ίδιος καταναλωτής αλλιώς συμπεριφέρεται όταν βρίσκεται σε ένα εμπορικό κέντρο, αλλιώς όταν ψωνίζει σε ένα super market, αλλιώς όταν γευματίζει σε ένα ακριβό εστιατόριο. Ο ίδιος καταναλωτής θέλει σε κάθε χώρο να ακούει διαφορετική μουσική, γιατί απλά σε κάθε χώρο έχει διαφορετική ψυχολογία. Επιστημονικές έρευνες επιβεβαιώνουν ότι η μουσική επηρεάζει τη συμπεριφορά μας και παράλληλα προσδίνει ταυτότητα σε κάθε χώρο. Η λανθασμένη επιλογή μουσικής σε κάποιο κατάστημα ενδέχεται να δημιουργήσει εκνευρισμό στον επισκέπτη, πιθανή αποστροφή, με άμεσο αποτέλεσμα να θέλει να φύγει γρήγορα και πιθανόν να μην ξαναπάει ποτέ.

Πώς λειτουργούμε

Κατανοούμε και καταγράφουμε τις ανάγκες του κάθε καταστήματος και σκιαγραφούμε το αρχικό προφίλ του πελάτη. Προτείνουμε λύσεις που να καλύπτουν τις ανάγκες του. Συνδυάζοντας τα είδη μουσικής που ταιριάζουν σε κάθε χώρο κατά τη διάρκεια της ημέρας, μεγιστοποιούμε την ικανοποίηση όλων, πελατών και εργαζομένων, με απώτερο στόχο την ολική διαφοροποίηση και τη δημιουργία ενός μοναδικού music profile του κάθε καταστήματος ή μάρκας ξεχωριστά. Το μουσικό πρόγραμμα που σχεδιάζουμε, συνδυάζεται με το branding της εταιρείας, το είδος των προϊόντων, ανάλογα την ώρα και την ημέρα. Αυτό μπορεί να ενισχύεται με ηχητικά μηνύματα του καταστήματος, όπως οι προσφορές, είτε με ένα απλό καλωσόρισμα. Ειδικά σε περιόδους κρίσης, η μουσική δίνει τη δυνατότητα πρόσθετης και έμμεσης επικοινωνίας με τον καταναλωτή μέσω των εκάστοτε προσφορών.

Συνεργάτες μας

Σήμερα εξυπηρετούμε 2.000 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και βαλκανικές χώρες, μεταξύ των οποίων οι μεγαλύτερες αλυσίδες σε κάθε αγορά, όπως Carrefour, Σκλαβενίτης, Mark & Spencer, τράπεζες όπως η Eurobank, χώροι εστίασης όπως Palmie Bistro, Pizza Hut, όμιλος Σταθοκωστόπουλου, Haagen Dazs και πολλοί άλλοι. Ένα βασικό προϊόν που αυτή την περίοδο αναπτύσσει η Mad Melody είναι η δημιουργία πρωτότυπης μουσικής για επένδυση διαφημιστικών spots, video, παρουσιάσεων, web εφαρμογών κ.λπ. Η Mad Melody, για να μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα σε οποιαδήποτε απαίτηση του πελάτη, έχει αναπτύξει δικά της software διαχείρισης μουσικής και πλατφόρμες streaming. Η άμεση συνεργασία με τον όμιλο Mad TV και Metropolis, της δίνει το πλεονέκτημα άμεσης και έγκαιρης πρόσβασης στις πιο επίκαιρες κυκλοφορίες και ενημερώνεται πρώτη σε οποιοδήποτε είδος μουσικής κυκλοφορεί παγκόσμια. Το στοιχείο όμως που τη διαφοροποιεί έντονα είναι η άρτια ομάδα στελεχών, που αναζητά διαρκώς φρέσκιες ιδέες… Τελικός στόχος, είναι η ικανοποίηση του καταναλωτή, γιατί… μουσική που ικανοποιεί τον πελάτη, αυξάνει τις πωλήσεις!

info
Τριανταφυλλοπούλου 21, 104 43 Αθήνα
Τηλ.: 210 8104036-7, Fax: 210 8104884
www.madmelody.gr - info@madmelody.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...