Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011

ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ουάν-μαν σταντ-απ κόμεντι σόου

Λίγο πριν την κατάρρευση της χώρας, το τέλος του κόσμου και την επίτευξη της παγκόσμιας ειρήνης, ο Δημήτρης Δημόπουλος παρουσιάζει τον νέο σταντ-απ μονόλογό του με τίτλο «Υπερπαραγωγή». Πρόκειται για το μετά-υπαρξιακό δράμα ενός συνανθρώπου μας που αμφισβητεί την εθνική του ταυτότητα, απάγεται από εξωγήινους, παραληρεί στη θέα των γκρίκλις, μα στο τέλος βρίσκει τη λύτρωση στα μυστικά της γλώσσας. Μια «Υπερπαραγωγή» προδιαγραφών εξωτερικού -μα προϋπολογισμού εσωτερικού- όπου ο ήρωας μάχεται με μοναδικά του όπλα το μικρόφωνό του και το γέλιο του κοινού.

Ο Δημήτρης Δημόπουλος ασχολείται επαγγελματικά με το σταντ-απ ως κειμενογράφος και παρουσιαστής από το 1996 στις «Νύχτες Κωμωδίας», όπου το 2008 πρωτοπαρουσίασε τον σταντ-απ μονόλογο «Αντί Διδακτορικού».

Ο μονόλογος αυτός συνεχίστηκε για δύο σεζόν στην Αθήνα (Nixon) και τη Θεσσαλονίκη (θέατρο Σοφούλη), καθώς και σε άλλες πόλεις στην Ελλάδα. Ένα πρώτο δείγμα της «Υπερπαραγωγής» παρουσιάστηκε στο Βοb Theatre Festival (θέατρο Χώρα, Μάιος 2010).

Παράλληλα με το σταντ-απ, ο Δημήτρης Δημόπουλος εργάζεται ως μεταφραστής και ηθοποιός στο θέατρο και τη μεταγλώττιση. Στη θεατρική περίοδο 2010-2011 υπογράφει τις πρώτες του σκηνοθεσίες, στη μουσική κομεντί «Δε Λουκ» (Void, παραγωγή: 4actors) και στη μουσικοθεατρική βραδιά «Вечерние песни ][ Νυχτερινά τραγούδια» (Knot Gallery, παραγωγή: Οι όπερες των ζητιάνων).

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου, η παράσταση μπορεί να φιλοξενήσει περιορισμένο αριθμό θεατών.
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο 210 8839657 – 698 1982591

Συντελεστές:
κείμενο/παρουσίαση: Δημήτρης Δημόπουλος
φωτογράφιση: Κατερίνα Πασπαλιάρη
οργάνωση παραγωγής: 4actors

INFO:
Nixon [screening room], Αγησιλάου 61β, Κεραμεικός 
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ : Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9:15μμ

Κρατήσεις θέσεων: 210 8839657 και στο 698 1982591, Διάρκεια της παράστασης: 70’, Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ (γενική είσοδος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...