Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

SΚΙΝΝΥ + στο Κολωνάκι! Let’s get the parties started!

Κάθε Τετάρτη, στο RECEPTION 77, στο Κολωνάκι, εγκαινιάζεται μια σειρά απο events που θα συζητηθούν από τους απανταχού clubbers: τα parties SKINNY+. 

Ο γνωστός DJ Skinny θα φιλοξενεί DJs όχι μόνο από την πρωτεύουσα, αλλά και από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με σκοπό να μυήσει το κοινό των αθηναϊκών clubs-bars σε συναρπαστικές μουσικές απολαύσεις. Θα προσφέρει απλόχερα τα ακούσματά του παρέα με άλλους DJs. Φυσικά κοντά τους θα είμαστε όλοι εμείς!

Έχοντας σε μικρό χρονικό διάστημα μοιραστεί τα dexx με ονόματα όπως Betoko, Blond:ish, Doctor Dru, Mario Basanov, Toky, Climbers, Hanna Hansen, Andre Crom, Claptone και άλλα διεθνή ονόματα της κονσόλας, ο Skinny έχει τα απαραίτητα credits για να μας απογειώσει στους ρυθμούς του! Έτσι, μας καλεί σ’ ένα ρυθμικό, ανεπανάληπτο, μουσικό ταξιδι και μαζί με τους εκάστοτε καλεσμένους του, δεν μας αφήνει να τον...αφήσουμε! Καθε Τετάρτη, το ραντεβού κλείνεται στο RECEPTION 77.

Αυτη την Τετάρτη στο SKINNY + party, guest κάνει ο DJ M: με παρουσία σε γνωστά clubs της πρωτεύουσας, όπως Dybbouk και με deep house ακούσματα, σε συνεργασία με τον οικοδεσπότη του party DJ Skinny, υπόσχεται μια βραδιά αξέχαστη!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΠΥΞΙΔΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ SKINNY PLUS!!

BE THERE LOVERS!!
RECEPTION 77:ΣΙΝΑ 21 ΚΟΛΩΝΑΚΙ. ΤΗΛ:6956763761

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...