Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

O "Μαγεμένος Αυλός" ετοιμάζει ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν για τη Πρωτοχρονιά


O "Μαγεμένος Αυλός" ετοιμάζει  ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν για τη Πρωτοχρονιά με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Το Δείπνο για το βράδυ της Παραμονής 31/12/12  περιλαμβάνει:

Η σούπα της βραδιάς: Γαλλική κρεμμυδόσουπα με κρουτόν

Πρώτο πιάτο: Προϊόντα της γης, μανιτάρια, σπαράγγια και πράσα με ευγενικά τυριά γκρατινέ

Σαλάτα "Ροδαυγή": Μια σύνθεση από μαρούλι, σπανάκι,πράσινη γαλλική σαλάτα, καρότο, λευκά μανιτάρια, φρέσκα κολοκυθάκια και vinaigrette με άρωμα σαφράν

Το κύριο πιάτο της βραδιάς (επιλογή):
_ Αγριογούρουνο στη γάστρα με πουρέ λαχανικών και φρούτα του δάσους
_ Κατσικάκι ντόπιο με κληματόφυλλα και πατάτες λαδορίγανη
_ Μοσχαράκι γκούλας με πατάτες, καρότα και μπέικον

Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ... μια για κάθε τραπέζι με το δικό της φλουρί και τα δώρα του 'Αη-Βασίλη και ποικιλία από γλυκά, φρούτα και καφέ στον γιορτινό μας μπουφέ.

Τιμή:60,00 €

Όλοι οι καλλιτέχνες, θα φροντίζουν για τη διασκέδαση.

 Για κρατήσεις : 2107223195

Εδώ και 50 χρόνια έχουν αφήσει την αύρα τους και την υπογραφή τους στο βιβλίο των vip’s όλες οι προσωπικότητες του τόπου αλλά και ξένες καθώ  Πενήντα Χρόνια Μαγεμένος Αυλός Το 1960 το Βατραχονήσι ήταν ακόμα, σχεδόν μια αλάνα με τη χωμάτινη πλατεία Προσκόπων και συνόρευε με το ρέμα του Ιλισού που ήταν ακάλυπτο. Ήταν μια έμπνευση τολμηρή και πρωτότυπη για την εποχή του κοσμικού Γιώργου Πολυχρόνη με το ανήσυχο πνεύμα. Ο Μαγεμένος Αυλός έγινε στέκι πολλών βασιλιάδων και ανθρώπων των γραμμάτων και της τέχνης όπως: Α. Παπανδρέου, Σεφέρης, Ελύτης, Ρίτσος, Χατζιδάκις, Μινωτής, Γκάτσος, Βολονάκης, Ελ. Βλάχου, Έλλη Λαμπέτη, Σακελλάριος, Βουγιουκλάκη, Τζένη Καρέζη, Γεννηματάς, Μερκούρη. Ακόμα: Θεοδωράκης, Αντώνης Σαμαράς, Μητσοτάκης, Κ. Καραμανλής, Σ. Μερκούρης, Δ. Παπαμιχαήλ, Κ. Δανδουλάκη, Μίνως Κυριακού, Ν. Μαστοράκης, Πλέσσας, Χατζηνάσιος, Κατσαρός, Κ. Καζάκος, Ντίνος Ηλιόπουλος, Σ. Φωκάς, Διαλυνά, Λίντα Άλμα, Γ. Φλερύ, Γ. Δαλιανίδης, Γ. Νιάρχος, Δ. Διαμαντίδου, Μ. Πλωρίτης, Αντιγόνη Βαλάκου, Ιακ. Καμπανέλης, Δ. Φασιανός και άλλοι και άλλοι και άλλοι.... Το 1965 ο Μ. Χατζιδάκις κάνει στέκι του τον «Μαγεμένο Αυλό» και συσπειρώνεται τριγύρω του μια παρέα, που δεν υπάρχουν λόγια για να την χαρακτηρίσουν. Ατελείωτα βράδια όλοι αυτοί και αμέτρητοι άλλοι διασκέδασαν με μουσική και «φαγοπότι», αλληλοαστειευόμενοι και αυτοχαρακτηριζόμενοι «Αυλικοί». Παράδειγμα των πειραγμάτων που μεσολαβούσαν μεταξύ τους, η κάρτα που απέστειλαν οι «Αυλικοί» στις 5/10/'72 στο πρώτο ρεσιτάλ του Μούτση, θαμώνα του Μαγεμένου Αυλού: «Ουδέποτε θα ηδύνασο να προσφέρης εκλεκτήν μουσικήν τροφήν εις το ακροατήριό σου, εάν δεν εσιτίζεσο στον Μαγεμένο Αυλό.  Οι Αυλικοί»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...