Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Γιώργης Χριστοδούλου @ Faust


Ένα μουσικό ταξίδι στο Faust την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς, 30 Δεκεμβρίου 2012


Ο Γιώργης Χριστοδούλου, ο πιο ευρωπαίος τραγουδοποιός της νέας ελληνικής σκηνής, λίγο πριν ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις για το νέο του άλμπουμ, πραγματοποιεί ένα μοναδικό live στο Faust την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς (30/12/2012). Μαζί με την μπάντα του θα προσφέρουν την πιο χρωματιστή και ταξιδιάρικη μουσική παράσταση της πόλης: τύμπανα, κοντραμπάσο, κιθάρες, ένα γιουκαλίλι και κάπου - κάπου ένα πνευστό - έκπληξη μαζί με τη ζεστή φωνή του τραγουδοποιού.

Με τραγούδια από το πρόσφατο album του "flâneur", το single "Φάβα" που αγαπήθηκε από το ραδιοφωνικό airplay, επιλογές με ζεστά jazz ηχοχρώματα, διασκευές αγαπημένων κομματιών από τα '20s έως τα '60s, μια σύντομη αναδρομή στην προσωπική του δισκογραφία και μια μικρή γεύση από το νέο δίσκο που ετοιμάζει για την Ισπανία, ο Γιώργης μας «ξεναγεί» μουσικά στα καφέ και τις στοές από την παλιά Αλεξάνδρεια και το Παρίσι ως την Αθήνα και την αγαπημένη του Βαρκελώνη. Οι ερμηνείες του τραγουδοποιού στα ελληνικά, ισπανικά, καταλανικά, γαλλικά, αγγλικά και ιταλικά, «υπόσχονται» να μας προσφέρουν ένα ανεπανάληπτο μελωδικό και διασκεδαστικό gig.

Ο βραβευμένος από την Ακαδημία Κινηματογράφου Βασίλης Μπαρμπαρίγος αναλαμβάνει τη σκηνική επιμέλεια και τα κοστούμια των παραστάσεων και ο Αλέξης Γκίκας τον φωτισμό και τον ήχο.

Παίζουν οι μουσικοί: Πάνος Αθάνατος (κιθάρες), Αντώνης Αρβανίτης (κοντραμπάσο) και Ρόλυ Γιαμοπούλου (τύμπανα).

Δείτε το video clip «Φάβα» του Γιώργη Χριστοδούλου εδώ: http://youtu.be/BKGUkRP-Nec  και http://www.dailymotion.com/video/xthvg3_giorgis-fava-official-video-yyyyyyy-yyyyyyyyyyyy-yyyy_music


Ώρα έναρξης:22.30

Είσοδος: 5€ (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
Σε τραπέζι:8€(Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)

More info – Κρατήσεις :
Faust
Καλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12
www.faust.gr, info@faust.gr  
Τηλ.: 210 3234095
Fax: 210 3234096

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...