Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

Οταν ο Δάκης συναντά το παρελθόν, τρέμει το... παρόν!

ΔΑΚΗΣ - ΕΛΠΙΔΑ
ΔΑΚΗΣ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
XATZHΣ - ΔΑΚΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - ΔΑΚΗΣ

ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΣΤΟ NARKISSOS

Η συνάντηση του Δάκη με τον Κώστα Χατζή, την Ελπίδα, την Πίτσα Παπδοπούλου, τον Αλέξανδρο Χατζή, με... διαιτητή τον Σπύρο Παπαδόπουλο μπορεί να βγαίνει από το παρελθόν αλλά τρέμει το .. παρόν! Οι τραγουδιστές που μας χάρισαν το κέφι τις δεκαετίες του '70 και του ΄80 έχουν πολλούς λόγους για να δίνουν σήμερα ένα δυναμικό παρόν.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος λέει στην “υγειά μας” μέσα από την εκπομπή του από τη ΝΕΤ και γίνεται πόλος έλξης για το καλό ελληνικό τραγούδι. Και η “μαγική” του συνταγή είναι απλή: Συνδυάζει αριστοτεχνικά το χθες με το σήμερα και μας προσφέρει ακούσματα που αντέχουν στο χρόνο.

Από μια εκπομπή – αφιέρωμα στον Κώστα Χατζή δεν θα μπορούσε να λείψει ο Δάκης μια και οι δύο καλλιτέχνες έχουν τραγουδίσει ντουέτο στο παρελθόν. Και μαζί πολλοί φίλοι τους.

Την ατμόσφαιρα αυτή έχει μεταφέρει ο Δάκης και στο NARKISSO όπου μαζί με τον Βασίλη Κωνσταντινίδη των IDOLS συμπράττουν σε μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση.

Ο Δάκης , πέρα από την εκπομπή με τον Σπ.Παπαδόπουλο είχε ένα ξεχωριστό ντουέτο με την.. Μάρω Λύτρα και έκλεψε την παράσταση στα γυρίσματα της εκπομπής CHART SHOW της Ναταλίας Γερμανού, που θα προβληθεί τον Ιανουάριο. Είναι η εκπομπή που επέλεξαν και οι θρυλικοί IDOLS για να ενωθούν ξανά και να παρουσιάσουν παλιές και νέες επιτυχίες.

Ο Νίκος Μαστοράκης, ο Μίλτος Καρατζάς μαζί με πολλούς άλλους καλεσμένους της Ναταλίας Γερμανού είναι οι πρώτοι τυχεροί που άκουσαν τις νέες μελωδίες των Δάκη και των IDOLS.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο Μαριος Μαραγκάκης, πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Αμαρουσίου, ο Κώστας Βενετσάνος, ο συγγραφέας και ο στιχουργός Γιώργος Λεκάκης, οι επιχειρηματίες Ορέστης Γραμματόπουλος, Ρένα Σερεμετη, η δικηγόρος Ελ. Τσουκλίδου, η Νικη Παξιμαδάκη, η Βούλα Σαραντάρη, η Ελένη Λέκκα – Καλαντζάκη έδωσαν ραντεβού με την μελωδία και τον ρυθμό στο Μαρούσι όπου στο μουσικό στερέωμα του Narkissos ξεχώρισαν τραγουδιστές σαν το Δάκη και

Ο Δάκης μας θυμίζει όλες τις μεγάλες επιτυχίες από τις δεκαετίες ΄60 και ΄70, τους ρυθμούς από το '80 και το ΄90 για να μας μεταφέρει στο σήμερα με μοναδικές μουσικές γέφυρες , που μόνο ο τραγουδιστής από την Αλεξάνδρεια -που κυριαρχεί πολλά χρόνια στο μουσικό στερέωμα -, ξέρει να τραγουδά. Και φέτος επανέρχεται δυναμικά στο μουσικό προσκήνιο.

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, που φέτος πρωτοστατεί στην επανένωση των IDOLS, έρχεται από μια παγκόσμια περιοδεία με το Ντέμη Ρούσσο, που ξεκίνησε από το Ηρώδειο και θα καταλήξει στη μακρινή Ιαπωνία. Με την ξεχωριστή φωνή του και τα ντράμς δίνει το στίγμα μιας γενιάς που ξέρει να λατρευει τον ρυθμό αλλά και τη μελωδία.

Ο Πάνος στα πλήκτρα και η Έλενα στο τραγούδι, πλαισιώνουν τους δύο καλλιτέχνες και συμβάλουν, δυναμικά, στο κέφι που φουντώνει αργά το βράδυ. Το περιβάλλον του Narkissos, μια από τις πολυτελείς αίθουσες της Αθήνας, μαζί με το καλό ποτό και τις γευστικές εκπλήξεις αποτελούν εγγύηση για μιά πολιτισμένη έξοδο χωρίς να αδειάσετε το ... πορτοφόλι σας !

NARKISSOS Αγ. Κωνσταντίνου 52 και Λεωφ. Κηφισίας, ΜΑΡΟΥΣΙ, τηλ. 210 21.38.366 – 69.32.350.770 http://www.narkissoshall.gr/

Ανοιχτά : Παρασκευή, Σάββατο από τις 10 μ.μ. Όλη την εβδομάδα η αίθουσα διατιθεται για εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...