Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

BATCITY PARTIES

To rock bar BAT CITY (11 Alexandras Ave., Athens, tel.: 210 6401666)  www.batcity.grinfo@batcity.gr  είναι πανέτοιμο για τις γιορτές !

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα θα ικανοποιήσει και τους πιο δύσκολους !

Friday 17 December
ROCKWAY PARTY

Το Rockway.gr εκλεισε δυο χρονια ζωης και το γιορταζει με ενα μεγαλο PARTY παρεα με φιλους και αναγνωστες την Παρασκευη 17 Δεκεμβριου στο Bat City. Τη βραδια θα ανοιξει ενα απο τα καλυτερα συγκροτηματα hard/melodic rock διασκευων της χωρας, οι εκπληκτικοι FALSE METAL με ενα ξεχωριστο live show μονο για τους καλεσμενους του Rockway.gr. Τη σκυταλη θα παραλαβει το εκρηκτικο τριο των PHASE REVERSE, οι οποιοι τον τελευταιο καιρο εχουν ενθουσιασει κοινο και κριτικους με το "ασηκωτο" heavy metal που παιζουν και αναμενεται να απογειωσουν για τα καλα τη διαθεση! H συνεχεια θα εχει ως πρωταγωνιστες τους συντακτες του Rockway.gr, που θα αναλαβουν τη μουσικη επενδυση της υπολοιπης βραδιας παιζοντας τα πιο hard 'n heavy rock τραγουδια του πλανητη, για να τραγουδησουμε, να χορεψουμε και να διασκεδασουμε μεχρι τελικης πτωσεως!!! Live Show@23:00

Entry: 8e (+ beer)
Time 22:00




Sunday 19 December
LIVE: ΦΥΡΟΙ / DOPEMONX


Τρια χρονια αργοτερα και μετα απο φανταριλικια, δουλειες, ξενιτεμους και γυρισμους, οι Φυροι και οι Dopemonx μαζευονται απο δεκα μεριες για μια εμφανιση στο Bat City. 

Προκειται για δυο rap σχηματα, που παντα περπατουσαν σε κοντινες διαδρομες εντος και εκτος μουσικης και που παντα επεμεναν να προστατευουν το υλικο τους απο καθε ειδους δισκογραφικη προστασια. 

Καλουν τωρα ολους τους φιλους να ειναι εκει και υποσχονται να κανουν το καλυτερο τους για μια νυχτα που θα κρατησει στο μυαλο για αλλα τρια χρονια αν χρειαστει. Στο λαιβ θα μοιραστουν και τα τελευταια hard copies απο τον πρωτο ομωνυμο

Entry: 6e (+ beer)
Time 20:30



Sunday 19 December
XMAS BAZAAR

Μεγαλο χριστουγενιατικο μεταλ παζαρι στον πολυχωρο BAT CITY, Λεωφ. Αλεξανδρας 11. Κοντρα στην μιζερια των καιρων η ΙRON ON IRON RECORDS και η SIRENS RECORDS διοργανωνουν ενα event για ολους τους οπαδους του χωρου,και οχι μονο.Χιλιαδες δισκοι,cd,t-shirts,patches,accesories,μουσικα οργανα σε πολυ χαμηλες τιμες. Μουσικουλα,καφεδακια,μπυριτσες,ποτα,καλο φαγητο και καλη παρεα.Ελατε να γιορτασουμε ολοι μαζι οπως μονο εμεις ξερουμε.

Δηλωσεις συμετοχης 6947772505

Entry: Free
Time 11:00

Thursday 23 December
LIVE: PHASE REVERSE / FIREGROUND


Οι PHASE REVERSE στα πλαισια της περιοδειας τους ''ALIVE & KICKING''κανουν σταση στο BAT CITY στην Αθηνα (Λεωφορος Αλεξανδρας 11) στις 23 Δεκεμβριου και ωρα 10.00 οπου θα μας παρουσιασουν ενα Heavy SouthernMetal show σε Χριστουγεννιατικο φοντο με τραγουδια απο το πρωτο albumτους και απο την παγκοσμια Heavy Metal σκηνη. 

Την συναυλια ανοιγουν οιφοβεροι και τρομεροι ''FIREGROUND'' που θα ζεστανουν το κοινο μεακυκλοφορητα κοματια τους και εκρηκτικες HEAVY METAL διασκευες! Santa Claus is Rocking on Bat City!

Entry: 10e Time 22:00


Κυριακή 26 Δεκεμβρίου

Τριγωνα καλαντα μες την γειτονια? Φτανει πια…

Οι Trendy Hooliguns μαζι με τους FlyByWire στις 26 Δεκεμβριου τα φερνουν στο Bat City σε ενα χωρο ανανεωμενο και διεγερτικο με ακρως Χριστουγεννιατικη διαθεση.

Μαζι τους για τα χρονια πολλα ως special guest μια μπαντα θρυλος, οι ATM για να μας χαρισουν απειρες στιγμες καλου με hardcore υποκρουση. Οι πορτες ανοιγουν στις 20:00 και το εισιτηριο ειναι 8 ευρω με μπυρα. Ναι καλα ακουσατε στις 20:00…Ελατε ολοι να πουμε χρονια πολλα στο Χριστο!

Entry: 8e (+ beer), Time 20:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...