Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010

ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ «Η Αθήνα τη νύχτα»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του Μίμη Πλέσσα “Lido Music Theatre”, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, αποδεικνύοντας και πάλι ότι είναι ο αγαπημένος συνθέτης όλων των ηλικιών.

Ένα πρόγραμμα με τα ωραιότερα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα που έχουν αγαπηθεί  από γενιές ακροατών και θεατών, τραγούδια – σταθμοί από ταινίες του Ελληνικού Κινηματογράφου, τραγούδια από μιούζικαλ και αξεπέραστους χρυσούς δίσκους, όπως ο «Δρόμος», αλλά και μεγάλες στιγμές από την jazz και διεθνή πλευρά του μεγάλου συνθέτη, απόλαυσε το αθηναϊκό κοινό, στις 14 παραστάσεις του «Lido Music Theatre».

Η αγάπη και η προτροπή του κοινού οδήγησαν στην απόφαση οι παραστάσεις θα συνεχιστούν στο «Lido επί σκηνής», που αναδιαμορφώθηκε ειδικά για να φιλοξενήσει αυτή την παράσταση, από 10 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Μαζί με την υπέροχη παρέα των ερμηνευτών Αναστασία Μουτσάτσου, Fide Koksal, Σπύρο Κλείσσα, Ιώ Νικολάου, αλλά και με τον πολύ ταλαντούχο performer Παναγιώτη Πετράκη σε μια συμμετοχή έκπληξη, θα συντροφέψει το αθηναϊκό κοινό με τα ωραιότερα τραγούδια των τελευταίων ετών, σε ένα πρόγραμμα που συζητήθηκε για την ποιότητα του, ως πρόταση πραγματικής ψυχαγωγίας.

Τον Μίμη Πλέσσα και τους τραγουδιστές θα πλαισιώνει η ίδια 5μελής ορχήστρα, με μαέστρο τον Νάσσο Σωπύλη, ενώ στο μπουζούκι θα είναι ο σολίστας Νίκος Κατσίκης.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από τις 10 Δεκεμβρίου.
Ώρα έναρξης: 23.00.

Εισιτήριο θεάματος: 10 Euro (δεν συμψηφίζεται με την κατανάλωση)

Ελάχιστη κατανάλωση κατ’ άτομο σε τραπέζι : 35 Euro - ποτό & 40 Euro – φαγητό

“Lido επί σκηνής”

Κιάφας 13 και Ακαδημίας

Τηλ. κρατήσεων: 210 3829179 & 210 3811175

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...