Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

στο βάθος κήπος

   Είναι λίγες οι φορές που βρίσκεις ένα μέρος κι ενθουσιάζεσαι τόσο που θες να το μοιραστείς με τους φίλους σου. Από τη στιγμή λοιπόν που άνοιξε ο κήπος – ναι ναι! ο κήπος! – του Six D.O.G.S. μπορώ να πω ότι ο λογαριασμός του τηλεφώνου μου έχει αυξηθεί κατακόρυφα… 

Ο αγαπημένος πολυχώρος της Αβραμιώτου, έκρυβε για χρόνια ένα μυστικό που αποφάσισε να μας αποκαλύψει φέτος τον Αύγουστο. Ένας μεγάλος κήπος, σε διαφορετικά επίπεδα, γεμάτος πλατάνια και συκιές, βρισκόταν πίσω από το παλιό κτίριο, κι η δραστήρια ομάδα του Six D.O.G.S, αποφάσισε να τον ανοίξει στο κοινό.

Επεμβαίνοντας λοιπόν, το δυνατό λιγότερο, τοποθέτησε στο χώρο ξύλινα τραπέζια και καρέκλες, έστρωσε ψάθες, κρέμασε και δυο κούνιες για τους πιο ρομαντικούς, και δημιούργησε έναν χώρο με ατμόσφαιρα φωτογραφίας σέπια. Στα highlights του κήπου, η χαλαρή, χαμηλή μουσική, η ύπαρξη wi-fi και μπριζών (που πιστέψτε το! ξεφυτρώνουν φυσικά στο χώρο), τα γευστικά hot-dogs του Κωσταντίνου, και τα πειραματικά – αλλά άκρως πετυχημένα – cocktails με ginger!
 
   Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...