Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010

Φεστιβάλ Γαστρονομίας

Γενέτειρα του περίφημου συνθέτη Λιστ και του εφευρέτη του κύβου του Ρούμπικ, πατρίδα της πάπρικας, του κρασιού Τοκάι, της πορσελάνης και των κεντημάτων, η Ουγγαρία αποτελεί έναν παράδεισο ιστορίας, πολιτισμού και γαστρονομίας.

Για όλους αυτούς τους λόγους -και για πολλούς άλλους ακόμα- επιλέχθηκε ως η τιμώμενη χώρα της 75ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, στις 17, 18 και 19 Σεπτεμβρίου, τα εστιατόρια του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς» φιλοξενούν τρεις καταξιωμένους Ούγγρους σεφ, που θα μας μυήσουν στη μαγεία της αυθεντικής ουγγρικής γαστρονομίας.

Ο λόγος για τους Jozsef Juhos και Peter Laszlo, σεφ του διεθνούς φήμης εστιατορίου «Gerbeaud» της Βουδαπέστης και για τον Laszlo Molnar, σεφ της Ουγγρικής Πρεσβείας στην Αθήνα. Πληροφορίες και κρατήσεις: τηλ. 2310 897197.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...