Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Τάκης Μπινιάρης κάνει ... “Ρεπορτάζ”!

Ο Τάκης Μπινιάρης αποφάσισε να κάνει “ρεπορτάζ” και να αλλάξει τον “ειδησεογραφικό χάρτη” της νυχτερινής Αθήνας, από την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου.

Στο κομψό πιάνο ρέστοραν “Ρεπορτάζ” θα δώσει το δικό του στίγμα και μαζί με την Α. Γεωργιάδη και τους μουσικούς τους θα προσφέρουν μοναδικές βραδιές διασκέδασης με ένα πλούσιο ρεπερτόριο που θα καλύπτει όλες τις μουσικές απαιτήσεις.
Σύγχρονος κιθαρίστας, τραγουδιστής και τραγουδοποιός, με πολυετή δισκογραφική παρουσία ο Τάκης Μπινιάρης εμφανίστηκε στο τραγούδι το 1978, ήταν μέλος του Συγκροτήματος «Παρέα» (1982-84) και μετείχε στους Αγώνες Ελληνικού Τραγουδιού «Κέρκυρα ’81».

Αν ζητάτε ένα διαφορετικό οπτικό, ακουστικό, γευστικό, αισθητικό ερέθισμα για τα βράδια σας, αν ζητάτε «εντιμότητα» και άλλες ξεχασμένες έννοιες, αν οι μικρές λεπτομέρειες των πραγμάτων επιδρούν πάνω σας με δυσανάλογο βάρος και τέλος, αν μπορείτε να ξεχωρίσετε τη διασκέδαση από την ψυχαγωγία και την αρτιότητα απ’ τη σοβαροφάνεια... τότε, σίγουρα ψάχνετε το “Ρεπορτάζ” !

Η αισθητική και η διακόσμηση του είναι κλασική και ο συνδυασμός δέρματος και ξύλου έκανε γι’ άλλη μια φορά το θαύμα του. Το φαγητό και οι γεύσεις μονοπωλούν την πέμπτη αίσθησή μας

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο οι νύχτες στο “Ρεπορτάζ” είναι ξεχωριστές με το κέφι να συνδυάζεται με την μουσική ποιότητα, το καλό φαγητό και τις (ακόμη καλύτερες) τιμές: Με 15 ευρώ το άτομο, συν το ποτό, θα απολαύσετε ένα μοναδικό δείπνο !

Τις Κυριακές το πρόγραμμα θα ξεκινα από το μεσημέρι και θα κορυφώνεται το απόγευμα !

Music Bar Restaurant “Ρεπορτάζ”
Τζιραίων 13 & Αθ. Διάκου, Αρχή Λ. Συγγρού, τηλ. 210 9245556
Ανοιχτά : Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο βράδι από τις 9 μ.μ. και Κυριακή από το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...