Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Meat House: Μοντέρνα Ελληνική ταβέρνα

To Meat House αποτελεί έναν καινούριο ζεστό και φιλικό χώρο που συγκαταλέγεται στα πιο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της μοντέρνας Ελληνικής ταβέρνας.

Ο ανακαινισμένος χώρος της παλιάς μονοκατοικίας, στην Ελ.Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη, 
βασισμένος στο λευκό χρώμα αλλά και στις de cape αποχρώσεις των επίπλων σε κάνει να αισθανθείς άνετα και οικεία! Για ποιο «prive» και «ήσυχες» καταστάσεις μπορείτε να επιλέξετε το πίσω μέρος του όπου θα συναντήσετε την αυλή με την πέργκολα περιστοιχισμένη από δέντρα! 

Η κουζίνα του Meat House που βασίζεται σε φρέσκες ελληνικές πρώτες ύλες με κυρίαρχο στοιχείο το κρέας, διαθέτει ειδικές μεγάλες σχάρες προσφέροντας σας τα πιο νόστιμα και ζουμερά κρεατοειδή καλοψημένα στα κάρβουνα, συνδυασμένα με μια μεγάλη ποικιλία κρύων και ζεστών ορεκτικών, τραγανές φρέσκες τηγανιτές πατάτες, δροσερές σαλάτες αλλά και φρεσκότατα γλυκά! 

Το Meat House σας περιμένει από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 18:00 έως και τη 1:00 και το Σάββατο & την Κυριακή από τις 13:00 έως και τη 1:00, σε ένα νέο καλαίσθητο χώρο κοντά στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, για να δοκιμάσετε τις θεσπέσιες Ελληνικές γευστικές του προτάσεις στις πιο προσιτές τιμές της πόλης!

Meat House
Δευτέρα έως Παρασκευή: 18:00-1:00
Σάββατο & Κυριακή: 13:00-1:00

Ελ.Βενιζέλου 57, 171 23 Ν.Σμύρνη
Τηλ. 2109328368, info@meathouse.gr
www.meathouse.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...