Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Italian Place: Μενού 25ης Μαρτίου Αλά Ελληνικά


Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου το Italian Place αποφάσισε να μας εκπλήξει ευχάριστα προσθέτοντας  στο menu του το γνωστό παραδοσιακό πιάτο μπακαλιάρο σκορδαλιά.

Ο μπακαλιάρος, το πιο φημισμένο  ψάρι στον κόσμο, που άλλαξε το διατροφικό χάρτη της Ευρώπης, άρχισε να γίνεται  γνωστός κατά τα μέσα του 15ου αιώνα! Οι Πορτογάλοι τον αποκαλούν «πιστό φίλο», οι Βάσκοι «ψάρι του βουνού» , οι Κρητικοί τον ονομάζουν «φτωχογιάννη» και όλοι οι κάτοικοι της Μεσογείου, παρά ότι θεωρήθηκε ψάρι της κουζίνας των φτωχών, τον λατρεύουν και τον καταναλώνουν σε μεγάλες ποσότητες...

Οι θεραπευτικές του ιδιότητες πολλές εκτός από το να ρίχνουν την πίεση λόγο σκορδαλιάς σε συνδυασμό με τα δικά μας ελληνικά ποτά ανεβάζουν & τους παλμούς της καρδιάς.

Προτείνουμε ένα όμορφο πάντρεμα Ιταλικών πιάτων με μπακαλιάρο συνοδευόμενος με την γευστική σκορδαλιά για να μην χάνουμε και τις παραδοσιακές γεύσεις της ημέρας.


Italian Place - Trattoria & Cicchetti bar, Χαλάνδρι Βασ.Γεωργίου - Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου

Κρατήσεις στο τηλέφωνο : 210 68 56 282

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Διακρίσεις Ettore Botrini Group 2013


Το 2013 αποτελεί την πιο σημαντική  και ξεχωριστή χρονιά για το Ettore Botrini Group. 

Το εστιατόριο Etrusco, στην Κέρκυρα,  ανακηρύχθηκε από την κριτική επιτροπή του Αθηνοράματος- Alpha Guide το καλύτερο εστιατόριο στην Ελλάδα (βραβείο καλύτερου εστιατόριού Ελληνικής Κουζίνας) κερδίζοντας δύο Χρυσούς Σκούφους.

Το Botrini’s restaurant στο Χαλάνδρι κέρδισε για 2η συνεχή χρονιά Χρυσό Σκούφο.

Οι παραπάνω διακρίσεις δικαιώνουν το project που ο Έκτωρ Botrini και η ομάδα του δούλευαν επί τρία χρόνια τώρα.

Ο E.Botrini, ταξιδεύοντας ανά την Ελλάδα για τα γυρίσματα των εκπομπών του αντιλήφθηκε γρήγορα την έλλειψη γαστρονομικής κουλτούρας με την έννοια πως ενώ υπήρχαν πολλές τοπικές συνταγές και αντίστοιχα καλά τοπικά προϊόντα, σπάνια αυτά χρησιμοποιούνταν στα εστιατόρια.

Στηριζόμενος σε έναν μοναδικό συνδυασμό της παράδοσης του νησιού του, της γαστρονομική του κουλτούρας αλλά και των διδαγμάτων του Chef πατέρα του (Etrusco) για μια αληθινή κουζίνα με ταυτότητα και ποιότητα, ο E.Botrini κατάφερε να εκφράσει το γαστρονομικό του ιδίωμα σε ένα διαφορετικό επίπεδο έντεχνης κουζίνας.

Για το Ettore Botrini Group, οι φετινές βραβεύσεις και διακρίσεις αποτελούν την απαρχή μιας νέας δημιουργικής περιόδου, που θα δώσει σε πολλούς νέους chef το ερέθισμα να «επισκεφτούν» ξανά τον τόπο τους μελετώντας, δημιουργικά, την κουζίνα του.
 

Botrini’s restaurant
- Τρίτη έως Σάββατο 19:30 – 24:00
- Κυριακή 13:00 – 17:00
Βασιλέως Γεωργίου Β’ 24Β,
152 33 Χαλάνδρι,
Τηλ.: 2106857323-4

mail to: info@botrinis.com
www.botrinis.com
/botrinis.restaurant
Etrusco restaurant

Κάτω Κορακιάνα,
490 83 Κέρκυρα

Τηλ.: 2661093342

mail to: info@etrusco.gr



Το Αρμόλια αποφασίζει να τσικνίσει.


Το γνωστό σε όλους χιώτικο μεζεδοπωλείο της πλατείας Χαλανδρίου «Αρμόλια» αλλάζει το menu του για μια μέρα μόνο!!  Δε θα μπορούσε να μην συμμετέχει στο γιορτινό φαγοπότι της «Τσικνοπέμπτης» προσαρμόζοντας το menu του για αυτή τη ξεχωριστή μέρα.

Μας φιλοξενεί στον παρείστικο χώρο του και μας προκαλεί να δοκιμάσουμε γεύσεις από τη σχάρα του. Μας υπόσχεται γευστικά πιάτα στο ίδιο φιλικό περιβάλλον που απολαμβάνουμε τα διάσημα Χιώτικα πλέον μεζεδάκια του.

Η ομάδα του «Αρμόλια» εργάζεται για να ευχαριστήσει αυτή τη ξεχωριστή μέρα τους «φίλους» της με ένα διαφορετικό ιδιαίτερο menu που δεν μας έχει συνηθίσει έως τώρα και που ευελπιστεί να μας ξαφνιάσει ευχάριστα.

Δεν έχουμε παρά να εμπιστευτούμε  την ομάδα του γνωστού στεκιού της πλατείας Χαλανδρίου…!!

«Αρμόλια» Κεντρική πλατεία  Χαλανδρίου – reservations 210 68 56 279

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Botrini’s restaurant: «… υψηλή γαστρονομία για όλους σε προσιτές τιμές!»

Το Botrini's restaurant αποτελεί την απόλυτη πραγματοποίηση ενός ονείρου του Έκτορα Μποτρίνι… ενός ονείρου που ήταν αρκετά σύνθετο, μιας και πάντα πίστευε πως μια από τις γνήσιες χαρές της ζωής είναι το μοίρασμα του φαγητού σε κοινό τραπέζι με φίλους και αγαπημένους.

Η επιβεβαίωση του ονείρου ήρθε με τη δημιουργία ενός προσιτού εστιατορίου, που έφερε τη γαστρονομία πιο κοντά στον Αθηναϊκό κόσμο, με σεβασμό στην εποχικότητα, στην ποιότητα και στην εντοπιότητα των υλικών... 

Το Botrini's restaurant βρίσκεται στο Χαλάνδρι σε μια όμορφη μονοκατοικία η οποία περιβάλλεται από έναν ωραίο, καταπράσινο κήπο.

Ο εσωτερικός του χώρος περιλαμβάνει διαφορετικά επίπεδα δίνοντας στον επισκέπτη είτε την οπτική γωνία της αυλής και του κήπου είτε αυτή της κουζίνας με πρώτο πλάνο την πλήρη διαδικασία παρασκευής της γαστρονομικής πανδαισίας του Έκτορα Μποτρίνι…

Το όλο σύνολο συμπληρώνεται ή καλύτερα περικλείεται, από τον εξωτερική αυλή με τον καταπράσινο κήπο που φαντάζει σαν όαση τις ζεστές νύκτες του καλοκαιριού.

Το κύριο χαρακτηριστικό όλων των χώρων του Botrinis restaurant είναι η minimal αισθητική, η άνεση και η διακριτική πολυτέλεια!

Το βασικό concept του menu στηρίζεται σε έναν συνδυασμό από πιάτα «υπογραφή» του Έκτορα Μποτρίνι με άλλα απλούστερα, έτσι ώστε το κοινό να «εκπαιδευτεί» αλλά και να ταξιδέψει γαστρονομικά με αρκετά χαμηλές τιμές!

Το menu του Botrinis restaurant είναι αρκετά ευέλικτο, επιτρέποντας στον καθένα να επιλέξει ελεύθερα ανάλογα με τη διάθεση αλλά και την οικονομική του δυνατότητα, είτε από τα a la carte πιάτα είτε από τις προτάσεις του boe menu (40 € ανά άτομο με ορεκτικό-κυρίως-γλυκό & κρασί!) ή ακόμη και από το μεγαλύτερο degustation menu.

Το Botrini’s restaurant κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του βραβεύτηκε με χρυσό σκούφο (Απρίλιος 2012), αποτελώντας ένα εστιατόριο επίκαιρο & μοντέρνο με εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής με τα πιάτα του να διαθέτουν έμπνευση, παιχνιδιάρικη διάθεση, ανατροπές αλλά ταυτόχρονα να υπογραμμίζουν την υψηλή τεχνική του δημιουργού τους.

Botrini’s restaurant

- Τρίτη έως Σάββατο 19:30 – 24:00
- Κυριακή 13:00 – 17:00   

Βασιλέως Γεωργίου Β’ 24Β,
152 33 Χαλάνδρι,
Τηλ.: 2106857323-4
Φαξ: 2106857322
3Cracked-YouTube-Logo-psd47944

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

CARNIVAL PARTY @ ITALIAN PLACE


Tην ημέρα της γυναίκας  Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 22:00,

Βάλτε τη στολή που σας αρέσει και σας περιμένουμε  σε μια βραδιά γεμάτη κέφι και πολλά απρόοπτα, καρναβαλική διάθεση και μεταμφίεση με φαντασία!

ITALIAN PLACE:Ristorante - Bar, Χαλάνδρι Βασ.Γεωργίου - Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου 

Μουσική : Γαλήνη Τσεβά

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

H Ιωάννα Σεβοπούλου στο Pausa all day bar - resto


It's like an addiction!!!

Pausa all day bar - resto presents:

H Ιωάννα Σεβοπούλου κοντά μας σε ένα Unique Live Perfomance!!!

Το Σάββατο 02 Μαρτίου 2013 από τις 22:30

Για κρατήσεις καλέστε στο:

210 61 80 533-5

Αγ. Κων/νου & Ηφαίστου 3

Μαρούσι

www.pausa.gr

Εστιατόριο Pausa, Αγ. Κων/νου & Ηφαίστου 3, Μαρούσι, ( 210 61 80533-5

info@pausa.gr

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Brunch at APSENDI

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 11 π.μ.


Το Brunch είναι κάτι μεταξύ πρωινού (breakfast) και μεσημεριανού (lunch)
σερβίρεται αργά το πρωί και υποκαθιστά το μεσημεριανό γεύμα.

§ Το APSENDI από τις 24 Φεβρουαρίου θα δίνει γεύση και άρωμα στις Κυριακές σας. Επιλέξτε το περιοδικό της αρεσκείας σας η της Κυριακάτικες εφημερίδες και ελάτε για μια πρωτόγνωρη εμπειρία , πίνοντας φρέσκους χυμούς η ζεστή σοκολάτα συνδυάζοντας το απλά πιάτα όπως αυγά τηγανιτά & τοστ μέχρι Σνίτσελ με scramble eggs, παρμεζάνα & πατάτες τηγανιτές.

§ Στα tips το πλούσιο παιδικό menu που προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ


Kids menu free

§ Penne with mozzarella & tomato

§ 4 cheese farfale

§ Mini burger

§ Mini dog

§ Fries

§ Carrot & cucumber sticks

APSENDI MYSTERY BOX PROJECT : Λ. Κηφισίας 250-254/ΤΚ 15231, Χαλάνδρι, Τηλ. 210 6717890 www.apsendi.com/mail:info@apsendi.com

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ LIVE


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ, OXYGEN BAND / HΑLF NOTE JAZZ CLUB: 3/3/2013


VELVET SENSES!!!
Η συνταγή ίδια και πετυχημένη: Θετική ενέργεια και γκάζια! Η Μαργαριτα Γκινοσάτη παρουσιάζει επιτυχίες της rock και της jazz που άφησαν εποχή καθώς και νέα κομμάτια που έχουν τα φόντα να κάνουν το ίδιο!    

Η μουσική είναι μαγεία!
Από τον Charlie Chaplin, μέχρι τους Bon Jovi και από τον Μάνο Χατζιδάκη μέχρι τους Scorpions η μουσική είναι μαγεία και αυτό θα σας κάνει να το νιώσετε  η Μαργαρίτα Γκινοσάτη ή αλλιώς Maggi-G.Voice την Κυριακή 3 Μαρτίου στο Half Note στο Μετς. Μια μαγική μουσική παράσταση, ένα μαγικό μουσικό μωσαϊκό που περιλαμβάνει τραγούδια από τους εξής: Charlie Chaplin, Scorpions, Queen, Gary Moore, Beatles, Marey Carey, Barbara Streizant, Elvis Presley, Louis Amstrong, Paul Simon + art Garfunkel, Phil Colins,  Police, Edith Piaff, Bon Jovi, Brian Adams, Bette Midler, Πλέσσα, Χατζιδάκη, Θεοδωρακη, Σπανό, Ξαρχάκο, Πλιάτσικα, Μαλαμα, Παπαζογλου, Κραουνακη.

H jazz ερωτεύεται το rock, το funky συναγωνίζεται με τις κλασικές έντεχνες μελωδίες, σε μια μοναδική ιστορία τραγουδιού γεμάτη μελωδίες, ήχους. εικόνες, τραγούδια που αποδεικνύουν ότι η μουσική είναι μια, αρκεί να είναι καλή, ότι η μουσική είναι μαγεία και είναι μόνο ΜΙΑ

Καλλιτεχνική επιμέλεια-μαέστρος: Τάκης Ρακιντζής.
Συμμετέχουν ο Γιάννης Σιδέρης στο τραγούδι και η Oxygen band: ο 16χρονος γιος του σπουδαίου μας ηθοποιού Κώστα Καζάκου Αλέξανδρος (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα), ο Άρης Δαύρος (ντραμς) και ο Άλεξ Φρυδάς (ηλεκτρική κιθάρα).

Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ένας Φλεβάρης γεμάτος εκπλήξεις στον ΑΝΩΒΟΛΙΟ


Είναι ένα από  τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της περιοχής του και σημείο συνάντησης εκπροσώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών.

Με φανατικούς φίλους της κουζίνας του, επώνυμους  και μη, ο ΑΝΩΒΟΛΙΟΣ ετοιμάζεται να υποδεχτεί την πιο ερωτική γιορτή του χρόνου, τον Άγιο Βαλεντίνο. 

Για την ιδιαίτερη  αυτή μέρα αλλά και για 4 εβδομάδες  ο ΑΝΩΒΟΛΙΟΣ κάνει μια ιδιαίτερη προσφορά. Σε συνεργασία με τα κρασιά Μπουτάρη σας προσφέρει όσες φιάλες κρασί καταναλώσετε στο χώρο, τον ίδιο αριθμό για να πάρετε μαζί σας φεύγοντας!...

Πρόσφατα στον καλαίσθητο χώρο του ΑΝΩΒΟΛΙΟΥ βρέθηκε η Μαρία Ιακώβου με φίλους της όπου απόλαυσε τις εξαιρετικές γεύσεις και έμεινε ενθουσιασμένη με την ποιότητα του φαγητού αλλά και τη ζεστή φιλοξενία των
ιδιοκτητών, του Δημήτρη και της Άντας Λαδά.

Μπορεί να κρατά  χαμηλούς τόνους αλλά ο ΑΝΩΒΟΛΙΟΣ αναμφίβολα έχει εξελιχθεί στην ευχάριστη έκπληξη του Δάσους Χαϊδαρίου.

Οι λόγοι  είναι πολλοί. Αρχικά, το προσεγμένο περιβάλλον, ζεστό και οικογενειακό με όμορφες σπιτικιές γωνιές που σε κάνουν να νιώθεις ιδιαίτερα οικεία. 

Επιπλέον, η  ζεστή παρουσία των ιδιοκτητών, του Δημήτρη και της Άντας Λαδά που έχουν την εμπειρία αλλά τη χαρά να φροντίζουν κάθε επιθυμία να πραγματοποιείτε…

Όσο για τους μεζέδες, δεν είμαστε σίγουροι τι θα σας πρωτοκερδίσει:
η νοστιμιά ή  η εντυπωσιακή παρουσίασή τους, ιδέες  όλες του Δημήτρη Λαδά.

Και φυσικά η  ζωντανή μουσική που συντροφεύει  τα βράδια της Παρασκευής και του  Σαββάτου, μετατρέποντας ένα απλό γεύμα σε νυχτερινή έξοδο!


Και φυσικά έρχονται Απόκριες και οι εκπλήξεις συνεχίζονται…



ΑΝΩΒΟΛΙΟΣ
Ηρώων Πολυτεχνείου 80 (πεζόδρομος)
Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλ. 210 5815603
Ημέρες Λειτουργίας: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο  και Κυριακή μόνο το μεσημέρι.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας :
Στέλλα Καππάτου 6944268114, stella.kappatou@gmail.com
Νίκος Τζιουβάρας 6947567996, n.tziouvaras@yahoo.com

Pausa: Το μενού… όπως και η διάθεση μας θα είναι TOTAL VALENTINE


Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Το μενού…  όπως και η διάθεση μας θα είναι
TOTAL VALENTINE

Γλυκές γεύσεις , live μουσική και πολύ πολύ… καλή διάθεση για να περάσουμε όλοι καλά.
 
Mουσικές επιλογές από την ζωντανή ορχήστρα του RENATO FAVILLI με την ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ & ΤΗΝ ΔΑΝΑΗ (ΙΤΑΛΙΚΑ-ΓΑΛΛΙΚΑ & JAZZ)

SAINT VALENTINE ΜΕΝU 2013

Welcome Drink Prosecco

Βελουτέ σούπα από σπαράγγια  &  καρπάτσιο χταποδιού

Σαλάτα με Καπνιστό σολομό Σκωτίας, αβοκάντο, φινόκιο   & χαβιάρι σε βινεγκρέτ εσπεριδοειδών

Χειροποίητο Ραβιόλι από παντζάρι  γεμιστό με ραγού μοσχαρίσιο σε σάλτσα παρμεζάνας Reggiano και κρέμα balsamico αρωματισμένο με lime

Ταλιάτα μοσχαρίσια με σάλτσα Rossini σε πουρέ γλυκοπατάτας

Ντουέτο σοκολάτας Valhrona από τις πικιλίες Jivara (γάλακτος) & Abinao(84% cacao)  με καραμελωμένες φράουλες


Τιμή ανά άτομο : 35,00€

Για κρατήσεις καλέσετε στο
210 61 80 533-5
Αγ. Κων/νου & Ηφαίστου 3
Μαρούσι
www.pausa.gr

Nastazia & The Jazzuars στις Γεύσεις


Την Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου στο αγαπημένο, παλιό αρχοντικό στην Κηφισιά θα απολαμβάνουμε "Γεύσεις με Ονομασία Προελεύσεως" ενώ εξαίρετοι μουσικοί θα μας παρασύρουν σε μια χορευτική αιώρηση (swing) από το 30' μέχρι το σήμερα.

finger food
Φρυγανισµένες φετούλες brioche µε σκορδαλιά καυκαλίθρας και µαριναρισµένο µπακαλιάρο.
Τραγανές µπουκιές από ψωµί σίκαλης µε µελωµένα κρεµµύδια, αρωµατικά βότανα και καπνιστή ρέγκα.
Μπρουσκέτες µε φρέσκο τυρί και σάλτσα Caesar µε σαρδέλα Καλλονής.
Δροσερά µπαστουνάκια καρότου µε λεµονάτη σάλτσα µε µπούκοβο.
Πατάτες τηγανιτές κυδωνάτες µε ketchup Bloody Mary.
Σουβλάκι κοτόπουλου µε δαµάσκηνα και σάλτσα µε µαύρο ρούµι και πορτοκάλι.
Χωριάτικο λουκάνικο µε µουστάρδα dry martini.
Κεφτεδάκια από φρέσκο µοσχαρίσιο κιµά µε σάλτσα µαυροδάφνης µε πράσινο πιπέρι.
Mini burger µε χοιρινά µπιφτεκάκια από µπούτι µε σάλτσα Jack Daniels και ψητό κυδώνι.
Καρυδόπιτα µε κονιάκ, σταφίδες και σάλτσα ζεστής σοκολάτας.
τιµή / άτοµο: €22
(δεν συµπεριλαµβάνεται η κατανάλωση αλκοόλ)
κρατήσεις: 210-8001402


mini λίστα σε ειδικές τιµές
ποτήρι κρασί (λευκό ή κόκκινο): €3.00
2 Cocktails Γεύσεις: €5.00
τσίπουρο (καραφάκι): €5.00
ισχύει κανονικά η λίστα κρασιών του εστιατορίου


Εστιατόριο Γεύσεις µε Ονοµασία Προελεύσεως, Λ. Κηφισίας 317, τ. 210-8001402, @: info@gefseis.gr, w: www.gefseis.gr


Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Valentine’s Day 2013 // Botrini’s restaurant


Το Botrini’s restaurant, το βραβευμένο με χρυσό σκούφο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Αθήνα, σας περιμένει να γιορτάσετε... τον έρωτα σας!

Δώστε μια διαφορετική αίσθηση στη βραδιά της 14ης Φεβρουαρίου στο καλαίσθητο χώρο του Botrini’s restaurant στο Χαλάνδρι, συνδυάζοντας γεύσεις που διαθέτουν έμπνευση και πάθος υπογραμμίζοντας την υψηλή τεχνική του δημιουργού τους - του Έκτορα Μποτρίνι!

VALENTINE’S NIGHT MENU:

  • Cappuccino Θαλασσινών
  • Carpaccio ξιφία, fish and chips a la Greque με passion fruit.
  • Κριθαράκι με θαλασσινά.
  • Λαυράκι με μους μελιτζάνας, εκχύλισμα πιπεριάς Φλωρίνης και κρέμα από λεμονόφυλλα.
ή
  • Μάγουλα από μοσχαράκι γάλακτος βιολογικής εκτροφής, με σάλτσα από κόκκινο κρασί, νιόκι και αφρό από σέσκουλα
  • Pre dessert: Γλυκό passion me
  • 1 φιάλη House Wine Botrinis (ανά 2 άτομα)
                                                                                 Τιμή κατ’ άτομο 60 €
Botrini’s restaurant
Βασιλέως Γεωργίου Β’ 24Β,
152 33 Χαλάνδρι,
Τηλ.: 2106857323-4
Φαξ: 2106857322
mail to: info@botrinis.com
        www.botrinis.com
        /botrinis.restaurant
        /botrinis

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

PAUSA PRESENTS: Ιωάννα Σεβοπούλου

PAUSA PRESENTS:
Ιωάννα Σεβοπούλου
σε μια αξέχαστη ζωντανή βραδιά
Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου από τις 23:00 On the decks: George Αnagnostopoulos

Για κρατήσεις καλέσετε στο
210 61 80 533-5
Αγ. Κων/νου & Ηφαίστου 3
Μαρούσι
www.pausa.gr

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

1st InstaGreece Hangout Πέμπτη 31/1 @ Drunk Sinatra (από τις 20:30 κι όσο πάει)

Τις τελευταίες στιγμές του Γενάρη και τις πρώτες του Φλεβάρη, κι αφού μαζευτήκαμε πάνω από 22.500 στην παρέα μας και συμπληρώσαμε 6 μήνες ζωής, αποφασίσαμε να τα πούμε από κοντά. Και να τα λέμε από εδώ και πέρα συχνά...

To InstaGreece κάνει την πρώτη του συνάντηση!
Τελευταία βραδιά του Γενάρη, αυτοί που αγαπάμε ν΄ απαθανατίζουμε τις στιγμές, οι λάτρεις της ταχύτητας, των δώρων, του street food, της τέχνης του δρόμου, του ποδηλάτου, και... της σαγιονάρας... μαζευόμαστε να πιούμε ένα ποτό μαζί, να χορέψουμε στους retro ρυθμούς των dj Angie & Luca San και να απολαύσουμε ένα βίντεο από τις φωτογραφίες του τελευταίου μήνα!

Πρώτο InstaGreece Hangout λοιπόν!
Στο πιο fun barτης πόλης – στο Drunk Sinatra – μια to-know-us-better συνάντηση!
Mε τα κινητά μας ανά χείρας κι έτοιμοι να δώσουμε φωτογραφική μορφή στις ομορφότερες στιγμές!

Πληροφορίες:
Facebook event http://www.facebook.com/events/206578242815166/?fref=ts
ΙnstaGreece http://www.facebook.com/InstaGreece
Drunk Sinatra bar, Θησέως 16, Σύνταγμα
Σταυρούλα Πανοπούλου (τηλ. 6977592727 email stavroulapanopoulou@yahoo.co.uk)

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Τυφλή γευσιγνωσία με γλυκά κρασιά από το «κελάρι» των Cellier

Τυφλή γευσιγνωσία με 9 ξεχωριστά γλυκά κρασιά διοργανώνουν τα Cellier, το ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στο κατάστημα της οδού Κριεζώτου.

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να πάρει μέρος σε αυτό το γευστικό ταξίδι στα γλυκά κρασιά που μπορούμε να πιούμε ως digestif (μετά το φαγητό), ή επειδή απλώς προτιμούμε τις γλυκές γεύσεις.

Στο κατάστημα Cellier στην οδό Κριεζώτου 1 στο Σύνταγμα, ο wine manager των Cellier, Νίκος Λουκάκης από τις 12:00 μέχρι τις 6:00 μ.μ. θα σερβίρει σε έμπειρους και νέους λάτρεις του κρασιού τα 9 κρασιά της γευσιγνωσίας και θα μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά των κρασιών αυτών.

Όσοι έρθουν στο Cellier Συντάγματος το Σάββατο το μεσημέρι μπορούν να δοκιμάσουν να μαντέψουν τα κρασιά και ανάλογα με τις «επιδόσεις» τους θα μπουν σε κλήρωση για ένα οινικό έπαθλο, ένα κρασί από τις επιλογές των Cellier. Τα κρασιά που θα δοκιμάσουμε στο Blind and Sweet Wine Tasting είναι:
  1. Κτήμα Μοντοφώλι
  2. Κτήμα Μοντοφώλι, Λιάτικο
  3. Vinsanto, Σιγάλα
  4. Malvasia, Λυραράκη
  5. Floralis, Miguel Torres
  6. Belvedere, Κτήμα Μερκούρη
  7. Μαλαγουζιά, Κτήμα Γεροβασιλείου
  8. Eisrebe, Joseph Phelps
  9. Ωμέγα, Κτήμα Άλφα
Τις γλυκές γεύσεις των κρασιών θα συνοδεύουν εκλεκτά γλυκά

Η τυφλή γευσιγνωσία Blind and Sweet είναι μία από τις πολλές θεματικές γευσιγνωσίες που έχουν ετοιμάσει τα Cellier για τον Χειμώνα και την Άνοιξη 2013 και απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Στο πλαίσιο της ευρύτερης φιλοσοφίας των Cellier ότι το κρασί είναι κομμάτι της καθημερινής καλής ζωής, οι τυφλές γευσιγνωσίες του δεν απευθύνονται μόνο στους ειδήμονες. Κάθε ένας που θέλει να μάθει ή να δοκιμάσει νέα αρώματα και οινικές προτάσεις μπορεί να πάρει μέρος και να ανακαλύψει τον γοητευτικό κόσμο του κρασιού και τα αναπάντεχα μυστικά του.

Στα Cellier πιστεύουμε ότι το κρασί είναι κομμάτι της καλής ζωής που αξίζουμε όλοι να έχουμε. Της καλής ζωής που δεν κοστίζει απαραίτητα ακριβά. Γι’ αυτό, για περισσότερα από 70 χρόνια συνεχίζουμε την οικογενειακή παράδοση, επιστρατεύοντας τη γνώση και την εμπειρία μας για να επιλέγουμε τα καλύτερα κρασιά από οινικές συλλογές οίκων της Ελλάδας και του εξωτερικού, σε μία ευρεία γκάμα τιμών και με μοναδικό κριτήριο την ποιότητα και τη γευστική υπεροχή.

Cellier, πολυτέλεια σε τιμή, τέλεια!

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

«Κοπαρέ» στο ΖΡ 87

κοπαρέ: (Κρητική διάλεκτος)...το δρομάκι που χαράσσει πάνω στο χιόνι ο προπορευόμενος του κοπαδιού, δηλαδή ο μπροστάρης τράγος ή κριός.

Το «Κοπαρέ» είναι ένα project που συνδυάζει την προσωπική δημιουργία με την σπουδή του παρελθόντος.
Είναι συχνά μια αυθόρμητη  διαδικασία συγκερασμού της τροπικής μουσικής με σύγχρονες συνθέσεις.
Ο δρόμος του καθενός πηγάζει  από το παρελθόν και ξεδιπλώνεται προς το μέλλον συγχωνεύοντας την εσωτερική γνώση με τον προσωπικό τρόπο έκφρασης.
Το «Κοπαρέ» μπορεί να ιδωθεί ως την υπενθύμιση για αυτήν την προσωπική περιπέτεια.

Paul Goodman: σάζι, λύρα
Βαγγέλης Χατζόβουλος: σαζολάφτα
Μανωλία Κοκολογιάννη: λύρα
Σέργιος Βούλγαρης: κρουστά, νέυ

Ώρα έναρξης 22.00

ΖΡ 87
Ζωοδόχου Πηγής 87
Εξάρχεια
6980665404
http://zita-p87.blogspot.gr/

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Στα Flocafé εκτός από τον καλύτερο καφέ της μέρας σου, απολαμβάνεις τα πιο funky πιάτα παρέα… με την παρέα σου!

Τα Flocafé, η μεγαλύτερη και πιο αγαπημένη αλυσίδα καφέ στην Ελλάδα, εξελίσσονται διαρκώς και παρουσιάζουν το νέο τους κατάλογο IN THE MOOD FOR FOOD, γεμάτο casual προτάσεις snack που η παρέα μπορεί να ανακαλύψει και να μοιραστεί κάθε στιγμή… 

Η νέα εμπειρία casual φαγητού στα Flocafé αποτελείται από ιδιαίτερες γεύσεις και ξεχωριστό σερβίρισμα, ιδανικό για να μοιράζεται όλη η παρέα στο τραπέζι μαζί με μπίρα ή κρασί. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στα BBQ Βurgers Βasket που συνδυάζονται τέλεια με τις πατάτες House Wedges, την Ποικιλία Κρεατικών με δροσιστική σως γιαουρτιού, τις ευφάνταστες tortillas & quesadillas, τις χορταστικές ομελέτες αλλά και τις δροσερές σαλάτες με 100% εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Και όλα αυτά σε πολύ προσιτές τιμές!

Τα Flocafé γίνονται ο πιο αγαπημένος προορισμός γεύσης για κάθε στιγμή και περίσταση με την ανανεωμένη, παρεϊστικη διάθεση IN THE MOOD FOR FOOD, και τις λαχταριστές απολαύσεις να κερδίζουν και τους πιο απαιτητικούς. Διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα και σας περιμένουν…

Αττική:
Δέλτα Φαλήρου (Εμπορικό Κέντρο SOUTH POLIS)
Ίλιον (Εμπορικό Κέντρο ESCAPE CENTER)
Κολωνάκι (Σόλωνος 10)
Μαρούσι (Εμπορικό Κέντρο THE MALL ATHENS)
Μαρούσι (Δ.Θ.Κ.Α. ΥΓΕΙΑ, Ερυθρού Σταυρού 4)
Νέα Κηφισιά (Iλισίων 24 & Πλατανών)
Νέα Μάκρη (Ποσειδώνος & Χαράς)
Νέα Σμύρνη (25ης Μαρτίου 11)
Πόρτο Ράφτη (Λ. Αυλακιού 86)
Φιλοθέη (Λ. Κηφισίας 15)

Υπόλοιπη Ελλάδα:
Ηράκλειο Κρήτης (Εμπορικό Κέντρο ΤΑΛΟΣ)
Πάτρα (Ηρώων Πολυτεχνείου & Λευκωσίας 2)

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Ειδική μέρα στο Tramp για τη «Φλόγα»: 25 DJS ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

«Θα είμαι κι εγώ εκεί!»

«Θα είμαι κι εγώ εκεί!» Στις 27 Ιανουαρίου, το ραντεβού κλείνεται στο Tramp, στο Γκάζι. Το γνωστό club που τον τελευταίο χρόνο έχει αποτελέσει πόλο έλξης για τη νεολαία, επιστρατεύει πασίγνωστους Έλληνες DJs, οι οποίοι από τις τέσσερις το απόγευμα μέχρι τα ξημερώματα θα παίζουν μουσική για καλό σκοπό: Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα». 


Γιατί η μουσική δυναμώνει τη «Φλόγα»! Πρόκειται για ένα όνειρο που μετά από μεγάλη προσπάθεια και δυσκολίες, αλλά με την πολύτιμη συμβολή όσων συμμετέχουν στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση επιτέλους παίρνει σάρκα και οστά! Είναι δε πολύ σημαντικό, καθώς τα παιδάκια αυτά αρρώστησαν από καρκίνο και η θεραπευτική τους αγωγή είναι πολυδάπανη κι επίπονη. Γι’ αυτό πρέπει όλοι μας στις 27 Ιανουαρίου να είμαστε στο Tramp! Όσον αφορά τους μουσικούς πρωταγωνιστές του 24ώρου, στο άκουσμα της εν λόγω πρωτοβουλίας, 25 DJs αμέσως απάντησαν θετικά. Έτσι, ενώνουν τις δυνάμεις τους κι ετοιμάζονται να βάλουν φωτιά στην κονσόλα! Στο πλαίσιο της εκδήλωσης κάποιες εταιρείες θα προσφέρουν δώρα για τα παιδάκια, ενώ άλλες θα προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους εκείνη την ημέρα και ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό. Φιλική είσοδος με ποτό: 7 ευρώ.

DJ SETS

Angelo, Anthony K, Agent Greg, Maria Papidaki, Mike Hudson, Clubkid, Bill KC, DJ Mario, DSF,Gus & Bonso, Harry Varzabetian, Inspiro, Johnn B Jr, Jojo & Duke, Junior Rush, Soulbrother, Pavlos Koutsias, Sakis R., Seou,So s, Sotiris Soulfellaz, Soul V,VKD. 

Link: http://www.youtube.com/watch?v=Xf1YDB9SeGw

TRAMP (Βουτάδων 36 & Τριπτοπολέμου, Γκάζι)
DOORS OPEN: 16.00 μ.μ
ΦΙΛΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΠΟΤΟ: 7 ΕΥΡΩ

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

SΚΙΝΝΥ + στο Κολωνάκι! Let’s get the parties started!

Κάθε Τετάρτη, στο RECEPTION 77, στο Κολωνάκι, εγκαινιάζεται μια σειρά απο events που θα συζητηθούν από τους απανταχού clubbers: τα parties SKINNY+. 

Ο γνωστός DJ Skinny θα φιλοξενεί DJs όχι μόνο από την πρωτεύουσα, αλλά και από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με σκοπό να μυήσει το κοινό των αθηναϊκών clubs-bars σε συναρπαστικές μουσικές απολαύσεις. Θα προσφέρει απλόχερα τα ακούσματά του παρέα με άλλους DJs. Φυσικά κοντά τους θα είμαστε όλοι εμείς!

Έχοντας σε μικρό χρονικό διάστημα μοιραστεί τα dexx με ονόματα όπως Betoko, Blond:ish, Doctor Dru, Mario Basanov, Toky, Climbers, Hanna Hansen, Andre Crom, Claptone και άλλα διεθνή ονόματα της κονσόλας, ο Skinny έχει τα απαραίτητα credits για να μας απογειώσει στους ρυθμούς του! Έτσι, μας καλεί σ’ ένα ρυθμικό, ανεπανάληπτο, μουσικό ταξιδι και μαζί με τους εκάστοτε καλεσμένους του, δεν μας αφήνει να τον...αφήσουμε! Καθε Τετάρτη, το ραντεβού κλείνεται στο RECEPTION 77.

Αυτη την Τετάρτη στο SKINNY + party, guest κάνει ο DJ M: με παρουσία σε γνωστά clubs της πρωτεύουσας, όπως Dybbouk και με deep house ακούσματα, σε συνεργασία με τον οικοδεσπότη του party DJ Skinny, υπόσχεται μια βραδιά αξέχαστη!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΠΥΞΙΔΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ SKINNY PLUS!!

BE THERE LOVERS!!
RECEPTION 77:ΣΙΝΑ 21 ΚΟΛΩΝΑΚΙ. ΤΗΛ:6956763761

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ THEA TERRACE BAR @CENTRAL ATHENS HOTEL


Στο Thea Terrace Bar του Central Athens Hotel (www.centralhotel.gr) σας περιμένουμε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να γιορτάσουμε την έλευση του νέου χρόνου «μία ανάσα» από την Ακρόπολη.

Τη συγκλονιστική  θέα στον φωτισμένο ιερό βράχο  θα συνοδεύουν οι μελωδίες του «Music Duet» με την Λουκία Σλάβη στη φωνή και τον Βασίλη Ποδάρα στη μουσική που θα ερμηνεύσουν, ζωντανά, γνωστές ελληνικές και ξένες επιτυχίες, σε jazz και lounge ήχους.

Ελάτε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα να υποδεχθούμε το 2013 με αισιοδοξία, όνειρα και καλή διάθεση!

Τιμή  κατ’ άτομο 18€  (συμπεριλαμβάνονται: 1 ποτήρι αφρώδης ελληνικός οίνος και πιάτο με γιορτινή ποικιλία εδεσμάτων)

Κρατήσεις απαραίτητες στο 210.32.34.357 /κ. Φίλιππος Δόντογλου

Ώρα προσέλευσης  από 10:00 μ.μ., ώρα έναρξης προγράμματος 11:30 μ.μ.



Thea Terrace Bar, Central Athens Hotel, Απόλλωνος 21, Πλάκα

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...