Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Τυφλή γευσιγνωσία με γλυκά κρασιά από το «κελάρι» των Cellier

Τυφλή γευσιγνωσία με 9 ξεχωριστά γλυκά κρασιά διοργανώνουν τα Cellier, το ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στο κατάστημα της οδού Κριεζώτου.

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να πάρει μέρος σε αυτό το γευστικό ταξίδι στα γλυκά κρασιά που μπορούμε να πιούμε ως digestif (μετά το φαγητό), ή επειδή απλώς προτιμούμε τις γλυκές γεύσεις.

Στο κατάστημα Cellier στην οδό Κριεζώτου 1 στο Σύνταγμα, ο wine manager των Cellier, Νίκος Λουκάκης από τις 12:00 μέχρι τις 6:00 μ.μ. θα σερβίρει σε έμπειρους και νέους λάτρεις του κρασιού τα 9 κρασιά της γευσιγνωσίας και θα μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά των κρασιών αυτών.

Όσοι έρθουν στο Cellier Συντάγματος το Σάββατο το μεσημέρι μπορούν να δοκιμάσουν να μαντέψουν τα κρασιά και ανάλογα με τις «επιδόσεις» τους θα μπουν σε κλήρωση για ένα οινικό έπαθλο, ένα κρασί από τις επιλογές των Cellier. Τα κρασιά που θα δοκιμάσουμε στο Blind and Sweet Wine Tasting είναι:
  1. Κτήμα Μοντοφώλι
  2. Κτήμα Μοντοφώλι, Λιάτικο
  3. Vinsanto, Σιγάλα
  4. Malvasia, Λυραράκη
  5. Floralis, Miguel Torres
  6. Belvedere, Κτήμα Μερκούρη
  7. Μαλαγουζιά, Κτήμα Γεροβασιλείου
  8. Eisrebe, Joseph Phelps
  9. Ωμέγα, Κτήμα Άλφα
Τις γλυκές γεύσεις των κρασιών θα συνοδεύουν εκλεκτά γλυκά

Η τυφλή γευσιγνωσία Blind and Sweet είναι μία από τις πολλές θεματικές γευσιγνωσίες που έχουν ετοιμάσει τα Cellier για τον Χειμώνα και την Άνοιξη 2013 και απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Στο πλαίσιο της ευρύτερης φιλοσοφίας των Cellier ότι το κρασί είναι κομμάτι της καθημερινής καλής ζωής, οι τυφλές γευσιγνωσίες του δεν απευθύνονται μόνο στους ειδήμονες. Κάθε ένας που θέλει να μάθει ή να δοκιμάσει νέα αρώματα και οινικές προτάσεις μπορεί να πάρει μέρος και να ανακαλύψει τον γοητευτικό κόσμο του κρασιού και τα αναπάντεχα μυστικά του.

Στα Cellier πιστεύουμε ότι το κρασί είναι κομμάτι της καλής ζωής που αξίζουμε όλοι να έχουμε. Της καλής ζωής που δεν κοστίζει απαραίτητα ακριβά. Γι’ αυτό, για περισσότερα από 70 χρόνια συνεχίζουμε την οικογενειακή παράδοση, επιστρατεύοντας τη γνώση και την εμπειρία μας για να επιλέγουμε τα καλύτερα κρασιά από οινικές συλλογές οίκων της Ελλάδας και του εξωτερικού, σε μία ευρεία γκάμα τιμών και με μοναδικό κριτήριο την ποιότητα και τη γευστική υπεροχή.

Cellier, πολυτέλεια σε τιμή, τέλεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...