Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Botrini’s restaurant: «… υψηλή γαστρονομία για όλους σε προσιτές τιμές!»

Το Botrini's restaurant αποτελεί την απόλυτη πραγματοποίηση ενός ονείρου του Έκτορα Μποτρίνι… ενός ονείρου που ήταν αρκετά σύνθετο, μιας και πάντα πίστευε πως μια από τις γνήσιες χαρές της ζωής είναι το μοίρασμα του φαγητού σε κοινό τραπέζι με φίλους και αγαπημένους.

Η επιβεβαίωση του ονείρου ήρθε με τη δημιουργία ενός προσιτού εστιατορίου, που έφερε τη γαστρονομία πιο κοντά στον Αθηναϊκό κόσμο, με σεβασμό στην εποχικότητα, στην ποιότητα και στην εντοπιότητα των υλικών... 

Το Botrini's restaurant βρίσκεται στο Χαλάνδρι σε μια όμορφη μονοκατοικία η οποία περιβάλλεται από έναν ωραίο, καταπράσινο κήπο.

Ο εσωτερικός του χώρος περιλαμβάνει διαφορετικά επίπεδα δίνοντας στον επισκέπτη είτε την οπτική γωνία της αυλής και του κήπου είτε αυτή της κουζίνας με πρώτο πλάνο την πλήρη διαδικασία παρασκευής της γαστρονομικής πανδαισίας του Έκτορα Μποτρίνι…

Το όλο σύνολο συμπληρώνεται ή καλύτερα περικλείεται, από τον εξωτερική αυλή με τον καταπράσινο κήπο που φαντάζει σαν όαση τις ζεστές νύκτες του καλοκαιριού.

Το κύριο χαρακτηριστικό όλων των χώρων του Botrinis restaurant είναι η minimal αισθητική, η άνεση και η διακριτική πολυτέλεια!

Το βασικό concept του menu στηρίζεται σε έναν συνδυασμό από πιάτα «υπογραφή» του Έκτορα Μποτρίνι με άλλα απλούστερα, έτσι ώστε το κοινό να «εκπαιδευτεί» αλλά και να ταξιδέψει γαστρονομικά με αρκετά χαμηλές τιμές!

Το menu του Botrinis restaurant είναι αρκετά ευέλικτο, επιτρέποντας στον καθένα να επιλέξει ελεύθερα ανάλογα με τη διάθεση αλλά και την οικονομική του δυνατότητα, είτε από τα a la carte πιάτα είτε από τις προτάσεις του boe menu (40 € ανά άτομο με ορεκτικό-κυρίως-γλυκό & κρασί!) ή ακόμη και από το μεγαλύτερο degustation menu.

Το Botrini’s restaurant κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του βραβεύτηκε με χρυσό σκούφο (Απρίλιος 2012), αποτελώντας ένα εστιατόριο επίκαιρο & μοντέρνο με εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής με τα πιάτα του να διαθέτουν έμπνευση, παιχνιδιάρικη διάθεση, ανατροπές αλλά ταυτόχρονα να υπογραμμίζουν την υψηλή τεχνική του δημιουργού τους.

Botrini’s restaurant

- Τρίτη έως Σάββατο 19:30 – 24:00
- Κυριακή 13:00 – 17:00   

Βασιλέως Γεωργίου Β’ 24Β,
152 33 Χαλάνδρι,
Τηλ.: 2106857323-4
Φαξ: 2106857322
3Cracked-YouTube-Logo-psd47944

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...