Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

Italian Place: Μενού 25ης Μαρτίου Αλά Ελληνικά


Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου το Italian Place αποφάσισε να μας εκπλήξει ευχάριστα προσθέτοντας  στο menu του το γνωστό παραδοσιακό πιάτο μπακαλιάρο σκορδαλιά.

Ο μπακαλιάρος, το πιο φημισμένο  ψάρι στον κόσμο, που άλλαξε το διατροφικό χάρτη της Ευρώπης, άρχισε να γίνεται  γνωστός κατά τα μέσα του 15ου αιώνα! Οι Πορτογάλοι τον αποκαλούν «πιστό φίλο», οι Βάσκοι «ψάρι του βουνού» , οι Κρητικοί τον ονομάζουν «φτωχογιάννη» και όλοι οι κάτοικοι της Μεσογείου, παρά ότι θεωρήθηκε ψάρι της κουζίνας των φτωχών, τον λατρεύουν και τον καταναλώνουν σε μεγάλες ποσότητες...

Οι θεραπευτικές του ιδιότητες πολλές εκτός από το να ρίχνουν την πίεση λόγο σκορδαλιάς σε συνδυασμό με τα δικά μας ελληνικά ποτά ανεβάζουν & τους παλμούς της καρδιάς.

Προτείνουμε ένα όμορφο πάντρεμα Ιταλικών πιάτων με μπακαλιάρο συνοδευόμενος με την γευστική σκορδαλιά για να μην χάνουμε και τις παραδοσιακές γεύσεις της ημέρας.


Italian Place - Trattoria & Cicchetti bar, Χαλάνδρι Βασ.Γεωργίου - Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου

Κρατήσεις στο τηλέφωνο : 210 68 56 282

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...