Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Μύρισε καλοκαίρι με γνήσιες «Ελλάδος Εικόνες» από Παρασκευή 19 Απριλίου


Το  «Ελλάδος Εικόνες», το αγαπημένο σε όλους μουσικό μεζεδοπωλείο, από την Παρασκευή 19 Απριλίου επιστρέφει ανανεωμένο και μετακομίζει για δεύτερη σεζόν δίπλα στη θάλασσα και πάνω στο κύμα, στο La Cabana στην ακτή Αλίμου. 

Το παραδοσιακό  στυλ του «Ελλάδος Εικόνες» αλλά και ο κομψά διακοσμημένος χώρος του σου δίνει την εντύπωση πως βρίσκεσαι σε νησί! Λιτό ντεκόρ με το λευκό να πρωταγωνιστεί, σε μια αντίθεση με το μπλε της θάλασσας, με υπέροχη θέα σε νησιώτικο φόντο, όπως αρμόζει σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία!

Με ανανεωμένη κουζίνα, γευστικές εκπλήξεις και  ξεχωριστούς συνδυασμούς γεύσεων  εμπνευσμένους από την πλούσια  ελληνική παράδοση, άρωμα Μεσογείου  αλλά με μια σύγχρονη πινελιά, με αγνά ντόπια υλικά από Έλληνες παραγωγούς από όλες τις γωνιές της Ελλάδας θα κερδίσουν τις εντυπώσεις και δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

Κρέατα και  θαλασσινά, ριζότο και σαλάτες συνυπάρχουν  αρμονικά υπό τις οδηγίες της  Γιαγιάς Μαρίας που επιμελείται  όλα τα πιάτα αποκλειστικά με δικές της συνταγές! Ούζο και κρασί, τσίπουρο και ρακί συνοδεύουν το απαραίτητο τσιμπολόγημα!

Κάθε Πέμπτη τα “Τραγούδια για φίλημα” που αγαπήθηκαν όσο τίποτα άλλο, με ζωντανή μουσική και τραγούδια που όλοι τραγουδήσαμε και που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι τους σε όλες τις γενιές αναμένεται να ξεσηκώσουν και πάλι τον κόσμο

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο live Ελληνικές μουσικές βραδιές.

Κάθε Κυριακή από νωρίς το μεσημέρι πάρτι με live DJ που θα ανεβάζει τους ρυθμούς όλο και πιο ψηλά και το κέφι δεν θα έχει τέλος!

Για μεσημέρι και βράδυ με εξαιρετική ποιότητα φαγητού και συντροφιά  το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας στα πόδια μας.

Μύρισε καλοκαίρι  με γνήσιες «Ελλάδος Εικόνες» από την Παρασκευή 19 Απριλίου!

Καθημερινά  από τις 12 το μεσημέρι ως αργά το βράδυ.

«Ελλάδος  Εικόνες» - La Cabana
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή Αλίμου
Τηλ.: 2109824620, 6936657025
www.ellados-eikones.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...