Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ LIVE


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ, OXYGEN BAND / HΑLF NOTE JAZZ CLUB: 3/3/2013


VELVET SENSES!!!
Η συνταγή ίδια και πετυχημένη: Θετική ενέργεια και γκάζια! Η Μαργαριτα Γκινοσάτη παρουσιάζει επιτυχίες της rock και της jazz που άφησαν εποχή καθώς και νέα κομμάτια που έχουν τα φόντα να κάνουν το ίδιο!    

Η μουσική είναι μαγεία!
Από τον Charlie Chaplin, μέχρι τους Bon Jovi και από τον Μάνο Χατζιδάκη μέχρι τους Scorpions η μουσική είναι μαγεία και αυτό θα σας κάνει να το νιώσετε  η Μαργαρίτα Γκινοσάτη ή αλλιώς Maggi-G.Voice την Κυριακή 3 Μαρτίου στο Half Note στο Μετς. Μια μαγική μουσική παράσταση, ένα μαγικό μουσικό μωσαϊκό που περιλαμβάνει τραγούδια από τους εξής: Charlie Chaplin, Scorpions, Queen, Gary Moore, Beatles, Marey Carey, Barbara Streizant, Elvis Presley, Louis Amstrong, Paul Simon + art Garfunkel, Phil Colins,  Police, Edith Piaff, Bon Jovi, Brian Adams, Bette Midler, Πλέσσα, Χατζιδάκη, Θεοδωρακη, Σπανό, Ξαρχάκο, Πλιάτσικα, Μαλαμα, Παπαζογλου, Κραουνακη.

H jazz ερωτεύεται το rock, το funky συναγωνίζεται με τις κλασικές έντεχνες μελωδίες, σε μια μοναδική ιστορία τραγουδιού γεμάτη μελωδίες, ήχους. εικόνες, τραγούδια που αποδεικνύουν ότι η μουσική είναι μια, αρκεί να είναι καλή, ότι η μουσική είναι μαγεία και είναι μόνο ΜΙΑ

Καλλιτεχνική επιμέλεια-μαέστρος: Τάκης Ρακιντζής.
Συμμετέχουν ο Γιάννης Σιδέρης στο τραγούδι και η Oxygen band: ο 16χρονος γιος του σπουδαίου μας ηθοποιού Κώστα Καζάκου Αλέξανδρος (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα), ο Άρης Δαύρος (ντραμς) και ο Άλεξ Φρυδάς (ηλεκτρική κιθάρα).

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...