Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2013

Ένα ξεχωριστό «εργαστήριο» γεύσεων και λιχουδιών στο κέντρο της Αθήνας

Ένα ξεχωριστό «εργαστήριο» γεύσεων και λιχουδιών έκανε την εμφάνιση του στην οδό Πατησίων 129 κοντά στο κέντρο της Αθήνας…


The Laboratory!


The Laboratory ή πιο απλά το Lab, είναι ένας νέος καλαίσθητος χώρος με στοιχεία βιομηχανικού design… Στο ισόγειο, αφού προσπεράσετε το coffee bar και τον μπουφέ με τα γλυκά…θα συναντήσετε έναν προσεγμένο χώρο με καναπέδες και πάγκους για του πιο χαλαρούς αλλά και stands για τους πιο βιαστικούς…που θέλουν να ρίχνουν και καμιά ματιά στο πέρασμα της Πατησίων…

Ανεβαίνοντας τις σκάλες, προς το πατάρι του Lab θα ανακαλύψετε 2 διαφορετικά σημεία… ένα για πιο prive συναντήσεις και ησυχία και έναν πιο... «εργαστηριακό» χώρο για διάβασμα & ατελείωτο σερφάρισμα στο internet (free wi-fi), που απευθύνεται στον φοιτητόκοσμο (η ΑΣΟΕΕ & το Πολυτεχνείο είναι πάρα πολύ κοντά).


Το Lab, είναι το νέο & διαφορετικό all day Snacking σημείο, όπου σε καθημερινή βάση μπορεί κάποιος να απολαύσει τον καφέ με ένα λαχταριστό γλυκό ή ακόμη και να πραγματοποιήσει ένα lunch break!

Οι γευστικές προτάσεις του Lab; Πολλές και πολύ οικονομικές!

Εκτός από την μεγάλη γκάμα καφέ & ροφημάτων που συνδυάζεται με πολλές προτάσεις από πίτες, Sandwiches, Croissant αλλά και hand made γλυκών, μπορείτε να επιλέξετε και κάποια σαλάτα, κρέπα, pizza ή ακόμη και pasta και να συνοδέψετε την επιλογή σας με ένα ποτήρι κρασί (Ελληνικές Ετικέτες).

Το Lab θα το βρείτε ανοικτό κάθε μέρα από τις 8.00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και μπορείτε, εκτός από το να δοκιμάσετε τις ξεχωριστές του γεύσεις επί τόπου, να επιλέξετε είτε το take away είτε την υπηρεσία του delivery!

Laboratory
- - - - - - - - - - - -

129, 28th Octovriou (Patission) Avenue,
11251 Athens, T.:211 0195756 //
info@laboratory.gr
www.laboratoty.gr
www.facebook.com/laboratory.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...