Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Οι Νύχτες Εναλλάξ συνεχίζονται κάθε Πέμπτη στο Socialista

Κάθε Πέμπτη ένα νέο group ανεβαίνει στην σκηνή του Socialista και δημιουργεί το δικό του Hype παρουσιάζοντας διαφορετικά προγράμματα κάθε φορά που αξίζει να δεις και να απολαύσεις.  
  • Πέμπτη 03/11/11 @ Socialista
VERTIGO
Το γκρουπ που απογείωσε το κοινό του  Sosialista μετά την πρώτη του επιτυχημένη εμφάνιση επιστρέφει για ακόμα ένα live party που δεν έχετε ξαναζήσει!
Ένα show γεμάτο ενέργεια και up tempo μουσικές επιλογές που σε προκαλούν να χορέψεις ξέφρενα. Οι φωνές τους, η διάθεση τους, το παίξιμο τους, η ενέργεια τους, η επαφή με τον κόσμο είναι τα δυνατά τους χαρτιά. Έχουν ένα μοναδικό τρόπο να περάσετε καλά.
Ξεχάστε ότι  ξέρατε για τα live. Οι Vertigo παντρεύουν την τρέλα τους και τον ερωτισμό τους με τραγούδια που κανείς άλλος δεν θα τολμούσε να συνδυάσει. Χωρίς ταμπού και με απαράμιλλη επικοινωνία με το κοινό, οι Vertigo βάζουν την δικιά τους σφραγίδα.
Θυμηθείτε τους! 

Πέμπτη 10/11/11 @ Socialista
KLEIN MEIN
Δυνατή μπάντα, αριστοτεχνικά διαλεγμένα τραγούδια από τη διεθνή και Eλληνική σκηνή, που απογειώνει το κέφι και μεταδίδει με τον καλύτερο τρόπο το παρεΐστικο κλίμα της σκηνής σε όλο το χώρο, κάνοντας τους θεατές συμμέτοχους αυτοί είναι οι KLEIN MEIN!!!!
Οι Klein Mein είναι: Φίλιππος Μπουραΐμης (Φωνές & κοντραμπάσο), Θέκλα Ελένη Γαΐτη (φωνές & αυγό), Χρήστος Σπηλιόπουλος (Πνευστά ,Τρομπόνι, Xaphoon, Flute), Παναγιώτης Αυγερινός (Κιθάρα & Πίσω Φωνές), Σταύρος Αβραμίδης (Cajon) 
  • Πέμπτη 17/11/11 @ Socialista
CRAZY LAZY
Οι Crazy Lazy είναι ένα δυναμικό pop-rock σχήμα που συνδυάζει τον κλασσικό και το σύγχρονο ήχο σε ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα. Αγαπημένα τραγούδια από το ελληνικό και ξένο rock, τα ‘60ς αλλά και το έντεχνο τραγούδι, από το «Όνειρο ήτανε» μέχρι το «Seniorita», από το «Blue Suede Shoes» μέχρι το «Mala Vida» και από το «Είναι ωραία στον παράδεισο» μέχρι το «Σπασμένο Καράβι» και όλα αυτά με την πιο Crazy Lazy ματιά.
Μαζί τους οι βραδιές  είναι crazy, ποτέ όμως lazy!
Οι Crazy Lazy δεν αφήνουν κανένα στην καρέκλα του. 



  • Πέμπτη 24/11/11@ Socialista
EKMEK
Οι Ekmek, αφού βγήκαν απ' τον φούρνο και σιροπιάστηκαν, συστήνονται για πρώτη φορά στο κοινό της Αθήνας σε ένα μεγάλο πάρτι με ethnic ρυθμούς, balkan-ροκ τσουλήθρες και Μεξικό μάσκες στην σκηνή του Socialista, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου.

Μέσα σε δυο λιγότερο από δυο χρόνια, η παρέα από την Θεσσαλονίκη κατάφερε πατώντας στην ευφάνταστη διασκευή γνωστών τραγουδιών να καθιερωθεί ως μια από τις πιο δυναμικές και εξωστρεφείς προτάσεις στο live στερέωμα, αλλά και να κοιτάξει με σοβαρότητα και ειλικρίνεια εντός για να βρει το πρωτότυπο υλικό που κυκλοφορεί στο πρώτο του άλμπουμ με τίτλο «Γλυκαίνει και δεν παχαίνει»,(Lyra). Από τον Κηλαηδόνη και τους Κατσιμίχα, έως τους Depeche Mode και τον Marc Almond, και από τον ρετρό Χιώτη έως την Rihanna οι Ekmek παρουσιάζουν στα live τους ένα τρελό διασκεδαστικό, δυναμικό show που ξεχειλίζει από αγαπημένες γνωστές ελληνικές και ξένες διασκευές πάντα δοσμένες μέσα από το δικό τους ιδιαίτερο balkan-ethnic πρίσμα.
 
Οι Ekmek είναι: Αλέκος Σπανίδης(τύμπανα), Σάκης Ραπτόπουλος (ακκορντεόν), Στέργιος Γιάννος(κοντραμπάσο), Γιώργος Αβραμίδης (τρομπέτα), Αργύρης Κρομμύδας (ηλ.κιθάρα), Άλκης Κανίδης (φωνή, κλ. κιθάρα)
 
  • Νύχτες  Εναλλάξ κάθε Πέμπτη στο Socialista!!!
Κάθε Τετάρτη σταθερά η ‘’τρελοπαρέα’’ – Σοφία Βογιατζακη, Πέτρος Μπουσουλοπουλος, Γιώργος Αλουπογιάννης, Λεωνίδας Σώζος και Άρτεμις Ματαφιά
σε μια μουσική παράσταση με πολύ κέφι, άφθονο γέλιο, αγαπημένα τραγούδια και παρείστικη διάθεση.
 
Ώρα έναρξης: 23.00
Socialista
Τριπτολέμου 33, Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 210 3474733, 6974 352004

Enhanced by Zemanta

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Oι Contra Canto στη Συμφωνία… Piano Restaurant Bar

Μετά τις επιτυχημένες καλοκαιρινές εμφανίσεις στη Χαλκιδική, οι Contra Canto υποδέχονται το φθινόπωρο στη Συμφωνία… Piano Restaurant Bar …

Ο Ακης Γούναρης από το πιάνο του και η Χριστίνα Κεχαΐδου με την ιδιαίτερη φωνή της, ψάχνοντας συνεχώς καινούρια ακούσματα, παρουσιάζουν το νέο τους πρόγραμμα…

Ένα πιάνο, δυο φωνές, τραγούδια ελληνικά και ξένα, του έρωτα, του σινεμά, παλιά καλά λαϊκά… συνδυασμένα με ποτά, κρασιά και εξαιρετικό φαγητό...

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο για όλο το χειμώνα!...

Συμφωνία… Piano Restaurant Bar

Ερμού & Βενιζέλου γωνία, 5ος όροφος ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλέφ. Κρατήσεων 2310 268006 & 007 – 6944 794400.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ''ΠΑΡΑΛΙΑ LIVE''

Ένα από τα πιο δημοφιλή νυχτερινά μαγαζιά το «Παραλία LIVE» άνοιξε και πάλι τις πόρτες του την Παρασκευή για να υποδεχτεί πιστούς αλλά και νέους φίλους.

Το αγαπημένο στέκι πλημμύρισε από τους πιστούς του οπαδούς αλλά και από καινούριους fan που γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Και φυσικά δεν έλειψε ο γνωστός λουλουδοπόλεμος με την πίστα να «θάβεται» κυριολεκτικά κάτω από τόνους λουλούδια!!!!

Εκεί βρέθηκε ο άσος των γηπέδων Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, για να απολαύσει τους φίλους του Χάρη Ακριτίδη και Τριαντάφυλλο, και αποδείχτηκε «άσος» και στο λουλουδοπόλεμο! 

Ο Χάρις Ακριτίδης, πάντα στο ρόλο του οικοδεσπότη, μία από τις πιο γνήσιες λαϊκές φωνές, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, ξέρει πολύ καλά τη συνταγή για να κάνει τις βραδιές στο «Παραλία LIVE», μοναδικές και ανεπανάληπτες. Από τα δυνατά του όπλα είναι και τα καινούρια τραγούδια των Valentino & Χριστόδουλου Σιγανού, όπως το «Τώρα τι να λέμε» που έχει ήδη ξεχωρίσει στο ραδιόφωνο.

Πλάι του ο Τριαντάφυλλος, που έχει έρθει από τη Ρόδο με άκρως κεφάτη διάθεση και όρεξη για γλέντια μέχρι πρωίας! Με μια βαλίτσα γεμάτη πλατινένιους και χρυσούς δίσκους, επιστρέφει πιο ώριμος από ποτέ και έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή του στην ελληνική δισκογραφία. Με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Παντζή τραγουδάει «Καινούρια έκανα αρχή» και ξεσηκώνει.

Την παρέα συμπληρώνει η Εύα Μπάϊλα, μια όμορφη παρουσία που κερδίζει το κοινό με τη φωνή, το μπρίο και τη γλύκα της. Η εντυπωσιακή Εύα που γνωρίσαμε με τη διασκευή του «Να παίζει το τρανζίστορ» έχει το δικό της τρόπο να παρασύρει τον κόσμο στο γλέντι.

Το «Παραλία LIVE» σας περιμένει και φέτος για «καθαρόαιμη» λαϊκή διασκέδαση.

«Παραλία LIVE»
Λ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 64, ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΛΙΜΟY
Τηλ.κρατήσεων : 2109817980

Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή–Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα

Τιμές : Τιμή φιάλης ουίσκι 120 ευρω και 140 special

Τιμή φιάλης κρασί 65 ευρω Γενική είσοδος: 10 ευρω με ποτό

"Ο ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ"

Σε μια εποχή που ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί και οι περιστάσεις απαιτούν να ακουμπά ο ένας τον άλλον, "Ο ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ", παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που φιλοδοξεί "να κλείσει το μάτι" στούς καιρούς...
Η ΠΕΝΥ ΞΕΝΑΚΗ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, δύο αγαπημένες μας φωνές μαζί με τον ΝΙΚΟ ΚΑΡΑΚΑΛΠΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΟΚΑΝΗ στο πιάνο, σας καλούν τις Παρασκευές και τα Σάββατα του χειμώνα, να συμπράξουμε με αγαπημένα τραγούδια για ..."ανάταση και διασκέδαση ψυχής".....

Χωρίς ελάχιστη κατανάλωση!!
"ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ"

Μαιζώνος και Ψαρρών 26
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210 5230750

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Kitchen Bar Halandri

SO WHAT ? @ Kitchen Bar Halandri

Πλέον οι Τετάρτες δεν θα είναι πια ίδιες!!!

Κάθε Τετάρτη... ο Ominus μαζί με τον Dj A-FLEX ανεβαίνουν βόρεια και κάνουν τα βράδια της Τετάρτης "must have a night in Kitchenbar Upstairs"!!!!

Λίγο μετά τις 23:00΄, η νύχτα ακολουθεί τους πιο Rn'B / House ρυθμούς, στο πιο hot μέρος των βορείων προαστίων, στο "Kitchen Bar Upstairs" στο Χαλάνδρι!

-Live Mc Show : OMINUS
-Music by : Dj A-FLEX
Warm up: Dj Koun

ΜΙΧΑΣ - ΠΕΤΡΑΚΟΣ LIVE @ Kitchen Bar ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
O Nίκος Μίχας κι ο Γρηγόρης Πετράκος επιστρέφουν στη γειτονιά τους και καλούν όλους τους φίλους τους κάθε Παρασκευή στο ανανεωμένο και πανέτοιμο για όλα upstairs live stage του KITCHEN BAR στο Χαλάνδρι!!!

Στο πιάνο ο Παύλος Βαλλιανάτος
στο μπάσο ο Μάνος Αναγνωστόπουλος στα κρουστά ο Κώστας Κοπανάρης 
 
“C:REAL & MEDLEY live @ KITCHEN BAR Halandri "

Οι MEDLEY μας καλωσορίζουν στο πλήρως ανανεωμένο Kitchen Bar Upstairs Χαλανδρίου κάθε Σάββατο παρέα με τους C:real!

Μετά από 15 χρόνια παρουσίας στα Ελληνικά μουσικά δρόμενα οι C:real γυρνάνε σελίδα και επιστρέφουν δυναμικά! Η καινούργια τους τραγουδίστρια (Ντορέττα Παναγοπούλου) και το νέο τους τραγούδι «‘Ονειρα στη φωτιά» έχουν ήδη κλέψει τις εντυπώσεις!

Καθιερωμένη στις καρδιές όλων μας σαν η μπάντα που σηκώνει τη πόλη στον αέρα, οι MEDLEY υπόσχονται και φέτος βραδιές γεμάτες τραγούδι, χορό, ασταμάτητους ρυθμούς και ενέργεια με αγαπημένα pop-rock τραγούδια από τη δεκαετία του '90 μέχρι και σήμερα!

ARE YOU READY TO PARTY??? 
 

ΛΙΑΝΟΣ - ΒΑΡΔΗΣ LIVE @ Kitchen Bar ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 
 
Γιώργος Λιανός και ο Γιάννης Βαρδής εμφανίζονται Live κάθε Κυριακή στις 15:00, στο Kitchen bar στο Χαλάνδρι. Οι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες εμφανίζονται μαζί από πέρυσι σε διάφορα μαγαζιά, εντός και εκτός Αθηνών. Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει εκτός φυσικά από κομμάτια της προσωπικής τους δισκογραφίας, ποπ και ροκ επιτυχίες διεθνούς και ελληνικού ρεπερτορίου. Είναι πολύ φίλοι, πολύ αγαπητοί στον κόσμο και αυτό φαίνεται από την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου.
 
Kitchen Βar και house residency

Το Kitchen Βar στο Χαλάνδρι εγκαινιάζει το house residency στον ανανεωμένο του χειμωνιάτικο πολυχώρο, από αυτή την εβδομάδα και για κάθε Πέμπτη μερικοί από τους πιο hot έλληνες αλλά και ξένους dj’s της ηλεκρονικής μουσικής θα παρελάσουν από τη διάθεση του Master & Shoo Chef.

Με νέο ιδιαίτερο στυλ, στο κέντρο των βορείων προαστείων, ενα κλασικό στέκι μετατρέπεται κάθε Πέμπτη, σε έναν private dance floor χώρο για όλους εσάς που λατρεύετε την ηλεκτρονική μουσική σκηνή.

Κάθε Πέμπτη  το Κitchen Bar Upstairs προσκαλεί όλους εσάς να απολαύσετε ένα μουσικό ταξίδι που ξεκινάει με αφοσιωμένους και δημιουργικούς καλλιτέχνες από το ευρύ φάσμα της house μουσικής σκηνής.

Κitchenbar Χαλανδρίου
Κ.Βάρναλη 6, Χαλάνδρι
Τηλ:2106892015
www.kitchenbar.com.gr

Ο Γιώργος Ρήγας στο Χαμάμ

Kάθε Παρασκευή στον μοναδικά φιλόξενο και ζεστό χώρο του ΧΑΜΑΜ (Δημοφώντος 97 – Πετράλωνα τηλ. 210 3421212), θα βρίσκεται μαζί μας ο Γιώργος Ρήγας, ο νεαρός τραγουδιστής που κέρδισε τις εντυπώσεις αμέσως με την πρώτη του δισκογραφική δουλειά «ΑΔΕΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ».

Ο Γιώργος Ρήγας με την ορχήστρα του δίνοντας και πάλι τον καλύτερο του εαυτό θα μας θυμίζει κάθε Παρασκευή τους μεγάλους Έλληνες λαϊκούς συνθέτες και το καλό Ελληνικό λαϊκό τραγούδι. Θα απολαύσουμε ακόμη τραγούδια της πρώτης δισκογραφικής του δουλειάς που του εμπιστεύτηκαν γνωστοί συνθέτες και στιχουργοί, όπως ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, ο Γιώργος Λεκάκης, ο Τάσος Χρηστίδης, ο Γιώργος Παχής και ο Γιάννης Νικολαΐδης, αλλά και δύο ανέκδοτα ακόμη τραγούδια, που εμπιστεύτηκε στον νεαρό ερμηνευτή ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας.

Μαζί του η Βάλια Τσιργιώτη

Τον Γιώργο Ρήγα συνοδεύουν οι μουσικοί:

Γιώργος Κωνσταντόπουλος (μπουζούκι)
Πλάτωνας Παπαδημητρίου (κιθάρα),
Ιωάννα Πάλλα (ακορντεόν)
Μάριος Σιδερίδης (κρουστά)

Την μουσική και καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος επιμελείται ο Μάριος Σιδερίδης.

Kάθε Παρασκευή

ΧΑΜΑΜ (Δημοφώντος 97 – Πετράλωνα)

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΚΟΝΤΡΑ στην κρίση, την κατάθλιψη, τη μιζέρια και τη μαυρίλα της εποχής.

Μια αγαπημένη παρέα ηθοποιών και φίλων ο Μέμος Μπεγνής, η Τζένη Μπότση, ο Δημήτρης Βλάχος,
η Χριστίνα Πομόνη και η Στεργία Μιχαήλου ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας προσκαλούν στο TAS STAGE από την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή και Δευτέρα σε ένα "πάρτυ" με πολύ χιούμορ, χορό και τραγούδι από αντίδραση και πείσμα, ΚΟΝΤΡΑ στην κρίση, την κατάθλιψη, τη μιζέρια και τη μαυρίλα της εποχής.

Μια μουσική παράσταση πάνω σε μια ιδέα του Πάνου Αμαραντίδη στο TAS STAGE ένα νέο, και ιδιαίτερο χώρο, μεταμοντέρνας βιομηχανικής αισθητικής με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη. Με πολύ χιούμορ, κέφι, άφθονο γέλιο, πολλά αστεία επί σκηνής και εξαιρετικές επιλογές τραγουδιών. Παλιά και νέα τραγούδια, ελληνικά και ξένα, λαϊκά και έντεχνα, ποπ και ροκ υπόσχονται να ξεσηκώσουν και τους πιο απαιτητικούς θεατές…

Κείμενα – Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Πάνος Αμαραντίδης
Διεύθυνση ορχήστρας - Ενορχήστρωση: Κωνσταντίνος Παγιάτης
Ενδυματολόγος: Αλέξης Φούκος

Έναρξη: Κυριακή 06/11
Κάθε Κυριακή & Δευτέρα
Ώρα έναρξης: 22:00

TAS STAGE (The Art Studio)
Βουτάδων 6 Γκάζι
Τιμή εισόδου-ποτό στο bar: 10 €
Τιμή εισόδου-ποτό σε τραπέζι: 20 € (δεύτερο ποτό 10 €)
Φιάλη Κρασί: 60 €
Φιάλη: 120 €

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

NOMISMA @ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Μετά από ένα ξέφρενο καλοκαίρι στο Colorado της Ρόδου, οι NOMISMA καλωσορίζουν δυναμικά τον χειμώνα, στην απόλυτη ROCK σκηνή της Αθήνας, την Αρχιτεκτονική στο Γκάζι!

Από το Σάββατο 12 Νοέμβριου και κάθε Σάββατο, οι NOMISMA σε αξέχαστες ROCK βραδιές, με τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες, τα δικά τους τραγούδια που αγαπήσαμε, και εκπλήξεις από το ολοκαίνουριο τους CD « 500άρα μου Γενιά ».

Συμπρωταγωνιστές στα αλλιώτικα βράδια…
Η Μαριάννα Μαλαντζή και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος
Έναρξη: 11:30

Είσοδος: 12 € με Ποτό, Δεύτερο Ποτό 6 €
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Ελασιδών 6 Γκάζι ( από Πειραιώς 116 ) Τηλ:210-9014428, 210-3420842, 697-8185871

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Χαλαρώστε με το πλέξιμο στο Μύλος Art Café

Χειμωνιάτικες ημέρες αφιερωμένες στο πλέξιμο!
Αν σας αρέσει το εργόχειρο και η δημιουργία, το πλέξιμο είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, να γνωρίσετε ανθρώπους με το ίδιο χόμπι, να ξεφύγετε για λίγο από το καθημερινό άγχος και να αξιοποιήσετε ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας!

Το πλέξιμο, η παλιά συνήθεια των αγαπημένων γιαγιάδων μας, επανέρχεται! Είναι πάλι της μόδας!
Είναι δημιουργικό! Είναι χαλαρωτικό! Είναι απελευθερωτικό!

Στο Μύλος Art Café δημιουργήσαμε ομάδα με εβδομαδιαίες συναντήσεις πλεξίματος!
Προσκαλούμε , όσες φίλες του πλεξίματος θέλουν να συμμετέχουν στην ομάδα μας.

Μοναδική προϋπόθεση είναι η αγάπη για πλέξιμο και δημιουργία.
Οι πιο έμπειρες μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις και τεχνικές μεταξύ τους και να βοηθήσουν τις αρχάριες να προχωρήσουν. Όσες δε γνωρίζουν πλέξιμο μπορούν να διδαχθούν τα πρώτα βήματα και να ξεκινήσουν μαζί μας!

Οι συναντήσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα γίνονται στο ΜΥΛΟΣ ART CAFÉ, στο Μαρκόπουλο τις ακόλουθες ημέρες και ώρες: Τρίτη (απόγευμα): 17.00μμ  - 19.00μμ & Πέμπτη (πρωί) : 11.30πμ - 13.30μμ

Η προσέλευση είναι ελεύθερη και όχι υποχρεωτική!

Κάθε φίλη μπορεί να δημιουργήσει το δικό της πρόγραμμα συμμετοχής.Δηλαδή μπορεί να έρχεται στις συναντήσεις τη μία ή και τις δύο φορές την εβδομάδα, μια φορά το δεκαπενθήμερο,μια ή περισσότερες φορές το μήνα. Όπως καθεμία επιθυμεί και βολεύει το πρόγραμμα της.

Σκοπός των συναντήσεων δεν είναι η υποχρεωτική παρακολούθηση αλλά η ευχάριστη και δημιουργική
αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου μας.

Έναρξη των συναντήσεων : ΤΡΙΤΗ 1η Νοεμβρίου 2011, ώρα 17.00μμ
Φέρτε βελόνες,μαλλί και ελάτε να ξεκινήσουμε…
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : τηλ. 22990 24711 & 22990 24722.

Στέλιος Κάτσαρης «Κωμωδία στα...όρθια!»

Το τέλος του κόσμου έφτασε!
Τρέχουν όλοι να σωθούν!
Ανακοινωμένα πλέον, μας απομένουν λίγες ώρες πριν καταστραφεί ο πλανήτης.
Πανικός και χάος επικρατεί στους δρόμους.
Άλλοι τρέχουν να κρυφτούν σε καταφύγια και άλλοι να προσευχηθούν.
Τρώνε κάτι στα όρθια, αποχαιρετούν τους δικούς τους στα όρθια , ανταλλάσσουν απόψεις και συμβουλές στα όρθια.

Όλοι.
Όλοι?
Όχι όλοι.

Για το Στέλιο Κάτσαρη είναι μια καλή ευκαιρία για μια Κωμωδία στα...Όρθια!
Τι θα μας λείψει τώρα που θα τελειώσει ο κόσμος?
Τι έχουμε να θυμηθούμε?
Τι μας στιγμάτισε τους αιώνες που πέρασαν?

Τι θα μας λείψει?
Τι δεν θα μας λείψει?
Τι κάναμε σωστά και τι λάθος?
Πού πετύχαμε και πού αποτύχαμε?

Ένα ολοκαίνουργιο Stand up Comedy καυστικό και γεμάτο άφθονο γέλιο.

Το ανθρώπινο είδος...στις καλύτερές του στιγμές!

Κείμενα - Σκηνοθεσία: Στέλιος Κάτσαρης
Μουσικοί: Νεφέλη Μαρκάκη (βιολί), Πέτρος Πολίτης (κιθάρα-καχόν), Θύμιος Παπαδόπουλος (σαξόφωνο)
Υπεύθυνος Δημιουργικού: Σταύρος Κάτσαρης
Κοστούμια: Λαμπρινή Νάνου - Hliana Gkotzaridi
Μακιγιάζ: Αγγελική Σπανίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Ελένη Αναστασιάδη

Ώρα έναρξης 22.30
Τιμή εισιτηρίου 15 € (με κρασί/μπίρα)

Μουσική σκηνή Αυλαία
Αγίου Όρους 15, Βοτανικός
2103474074 www.avlea.gr

“This show will never happen again”

Σαν να μην πέρασε μια μέρα…
Σαν να μην έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό…
Σαν να μένουν όλα ίδια, αλλά έχουν όλα αλλάξει…
Σαν την πρώτη φορά και ακόμα καλύτερα…
Σαν την πρώτη χαρά της συνάντησης που επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά…

Ένα χρόνος μεγάλης επιτυχίας ξαναφέρνει την παρέα με δυο νέα μέλη
στο Socialista από την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη
δηλώνοντας αυτό που θα ζήσετε σε μια φράση:

“This show will never happen again”

Σοφία Βογιατζάκη - Πέτρος Μπουσουλόπουλος - Γιώργος Αλουπογιάννης
Λεωνίδας Σώζος - Άρτεμις Ματαφιά

Μια παρέα που αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και ξέρει να διασκεδάζει το κοινό. Ένα πρόγραμμα άκρως ψυχαγωγικό με νέα και παλαιά τραγούδια, ελληνικά και ξένα, έντεχνα και ποπ, ροκ και μπαλάντες ξεσηκώνουν το κοινό που τους συνοδεύει σε κάθε στίχο!

Μια μουσική παράσταση με άφθονο γέλιο, κέφι μεταξύ φίλων, με άποψη, χημεία και παρείστικη διάθεση. Με μια δόση πρόζας και standup comedy πάνω στα εξαιρετικά κείμενα του Δημήτρη Μαλισσόβα.

“This show will never happen again”
Από την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 23.00

Socialista
Τριπτολέμου 33, Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 210 3474733, 6974 352004
Enhanced by Zemanta

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Winter_opening DiscoParty@PiuVerde

Η στιγμή που όλοι περιμένατε έφτασε!

Το PiuVerde την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου λίγο μετά τις 22:00 δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη της χειμερινής σεζόν σας υποδέχεται με ένα μεγάλο opening Disco party που θα απογειώσει κυριολεκτικά την διάθεση σας, με ατελείωτο κέφι και καταπληκτικές μουσικές επιλογές που θα σας κάνουν να χορεύετε μέχρι το πρωί !!!!

PIU VERDE restaurant-cafe

Στρατ.Αλ.Παπάγου & 8ης Μεραρχίας,
Άλσος Παπάγου,

Τηλ.210 6546185

www.piuverde.com.gr Info@piuverde.com.gr

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Οι ΝOMISMA από το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, στην ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ στο Γκάζι..

Ο Νίκος και η Leida μας συστήνονται σαν ΝOMISMA και διεκδικούν άλλη μια μουσική πρωτιά, μέσα από  τις εμφανίσεις τους από το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, στην ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ στο Γκάζι....

Οι συνεργασίες τους με το Νότη Σφακιανάκη , τη  Μαντώ και οι εμφανίσεις τους σε μεγάλα events είναι η εξέλιξη σε μια ανοδική πορεία μέσα στη σύγχρονη showbiz !

Η λέξη NOMISMA επιλέχτηκε  ώστε να αποκαλύπτει τη  διπλή ταυτότητα  των 2 καλλιτεχνών.
Όπως  το νόμισμα έχει δύο  όψεις έτσι και  ο Νίκος και η Leidaαγαπούν τη μουσική αλλά και  το χορό,τραγουδούν αλλά είναι και μοναδικοί δεξιοτέχνες σε μουσικά όργανα... 
 

Ζαχαράτος: Μοναδικός στην πρεμιέρα του στη Θεσσαλονίκη!

Πρεμιέρα έκανε χτες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη ο Τάκης Ζαχαράτος με την νέα σατιρική και μουσική παράσταση «Εδώ» στο Θέατρο «Βεργίνα» του Regency Casino ....

Ο ανατρεπτικός καλλιτέχνης επέστρεψε μετά την επιτυχία του «My Way» στη σκηνή του Regency Casino μαζί με τη μοναδική ομάδα του για να χαρίσει στο κοινό ένα επίκαιρο και ανεπανάληπτοone-man show γεμάτο σάτιρα, μιμήσεις, μουσική και τραγούδι.

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Ο Σάκης Ρουβάς μας συστήνει ένα νέο κόσμο διασκέδασης.

Η πολυαναμενόμενη έναρξη των εμφανίσεων του Σάκη Ρουβά στην Αθήνα στο “S CLUB @ ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ” είναι γεγονός! Ο Κορυφαίος Έλληνας Star Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό live show γεμάτο ενέργεια, πάθος, χορό και διαδραστική επικοινωνία με το κοινό.

Ο πιο επιβλητικός χώρος διασκέδασης της πόλης, το Αθηνών Αρένα, μεταμορφώθηκε πλήρως σε ένα υπερσύγχρονο dance club για να φιλοξενήσει τον κορυφαίο performer σε ένα δυναμικό live show, γεμάτο ενέργεια, πάθος και πολλές δημιουργικές ανατροπές από την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Η νέα, ειδικά διαμορφωμένη 360ο ολοστρόγγυλη σκηνή ενώνει το κοινό του ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ δημιουργώντας ένα μοναδικό συναυλιακό σκηνικό, με όλους να συμμετέχουν και να διασκεδάζουν μαζί απ’ όποιο μέρος του χώρου και αν βρίσκονται.

Ο Σάκης Ρουβάς γιορτάζει 20 χρόνια καριέρας στη μουσική δημιουργώντας το πιο εξελιγμένο live music concept που έχει γίνει ποτέ και συναντιέται για πρώτη φορά επί σκηνής με το πιο αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα, τους ONIRAMA, οι οποίοι φέτος συμπλήρωσαν 10 χρόνια δυναμικής πορείας και την ανερχόμενη, εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα. 

Τους καλλιτέχνες πλαισιώνουν οι Cabin 54, η Στεφανία Ρίζου, και η Courtney Parker οι οποίοι με το πάθος τους και τη ξεχωριστή ενέργειά τους θα απογειώνουν το κοινό. Ο Claydee σε ένα μοναδικό dj set θα κρατά ανεβασμένα τα vibes!

Είστε έτοιμοι για το πιο δυνατό live party στο μεγαλύτερο dance club στην Ελλάδα;

Μια εξειδικευμένη δημιουργική ομάδα συνεργατών υπογράφει το live show που θα παρουσιαστεί στο “S CLUB @ ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ”

Σκηνοθεσία-Costume Designer: Απόλλωνας Παπαθεοχάρης
Μουσική Επιμέλεια: Τόνυ Κονταξάκης, Αντώνης Σκόκος
Light Designer: Γιώργος Τέλλος
Ήχος: Ηλίας Σεργόπουλος
Video Graphics: Χρήστος Μαγγανάς
Κινηματογράφηση video: White Room
Χορογραφίες: Chaly Jennings

Μουσικοί:
Αποστόλης Μακρογιάννης-κιθάρα
Κώστας Φοίτος-κιθάρα
Manolo-σαξόφωνο & κρουστά
Άλεξ Παπακωνσταντίνου-μπάσο & computer
Γιώργος Δελλής-πλήκτρα
Σπύρος Κουδούνης-τύμπανα 

Χορευτές:
Chaly Jennings, Courtney Parker, Victoria Taylor, Evgenios Bulli, Olga Pilaki, Stavriana Garnavou, Devon Evans, Tatiana Dimitriadi

Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο
Τιμή φιάλης από 130 Ευρώ
Είσοδος με ποτό στο bar : 15 ευρώ

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210-3471111
Επισκεφθείτε το www.acri.gr και ενημερωθείτε για τα ειδικά πακέτα προσφορών

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΧΟΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΤΑΨΙ...Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Μπορεί οι Γερμανοί στην Ελλάδα να μην έχουν φερθεί και με το καλύτερο τρόπο τον τελευταίο καιρό αλλά οι Έλληνες που ταξιδεύουν στην Γερμανία, χαίρουν της αποθέωσης τους.

Δια του λόγου του αληθές του αληθές ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης που βρέθηκε πρόσφατα στην Γερμανία για επαγγελματικούς λόγους, έκανε μια εμφάνιση σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο του Βερολίνου, όπου χόρεψε τους Γερμανούς...στο ταψί.

Το μαγαζί κόντεψε να σπάσει απο το κόσμο που περίμενε ουρές να μπει μέσα και το κέφι χτύπησε κυριολεκτικά κόκκινο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΕΤΤΑ “Ξαφνική Βροχή”

Με τα καινούργια τραγούδια της και όχι μόνο, θα μας ταξιδέψει η μαγευτική φωνή της Καλλιόπης Βέττα στο ART GALLERY CAFE την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011 ώρα 21.00 με την συνοδεία στο πιάνο του γνωστού συνθέτη και παραγωγού Γιάννη K. Ιωάννου,

Η φωνή της έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις ωραιότερες και πιο μελωδικές ανάμεσα στους τραγουδιστές της γενιάς της. Με διακρίσεις και συνεργασίες που

θα ζήλευαν πολλοί συνάδελφοι της, η Καλλιόπη κρατάει την έντεχνη μουσική ψηλά

και μας δείχνει νέους μουσικούς δρόμους. Τραγούδια-μυστικά για τους ανθρώπους

στους δρόμους, γι' αυτούς πίσω από τα κλειστά παράθυρα και τις τραβηγμένες κουρτίνες, για τις αναμνήσεις και τα όνειρα μας…

Η Καλλιόπη Βέττα είναι γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινό από τις ανεπανάληπτες ερμηνείες της: στο «Κονσέρτο για μια Φωνή», «Νυχτερινό Παζάρι στο Μαρακές», στο «Στο Λιβυκό», «Η ζωή είναι ωραία», στα τραγούδια των προσωπικών της δίσκων: «Στη χώρα των Ασμάτων», «Στο Φως», «Καλειδοσκόπιο», «Horizon»,

«Best of Kalliopi Vetta» καθώς επίσης και από τις πολλές προσωπικές της συναυλίες, αλλά και τις συνεργασίες της με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Μάριο Φραγκούλη, την Λαϊκή ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης και πολλούς άλλους, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Απρίλιο απολαύαμε το νέο της c.d. μ τίτλο “Ξαφνική Βροχή” που κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία Warner.

Στην παράσταση θα ακουστούν και παλαιότερα τραγούδια της Καλλιόπης, αλλά και τραγούδια αγαπημένων συνθετών και ερμηνευτών.

Καλλιτεχνική Επιμέλεια Προγράμματος και Ενορχήστρωση:

Ο συνθέτης Γιάννης Κ. Ιωάννου

ART GALLERY CAFÈ Γενική είσοδος 15 ευρώ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 1 & ΓΑΛΗΝΟΥ 16673 ΒΟΥΛΑ
Τηλ: 210 8958866 info@artgallerycafe.gr

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ ΤΕΧΝΗΣ – Artway-Technοtropon
Τηλ.. 210 5157977 & 6932740751 www.liveartway.com

“ZOE’s Code” στο Art gallery café


Μετά από μια μεγάλη πορεία στο χώρο της σύνθεσης και του απόλυτου μουσικού ταξιδιού, η Zoe παρουσιάζει το “Zoe’s Code Live”

στο “ ART GALLERY CAFE ” το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011 στις 9.00μμ


Μια παράσταση όπου η Zoe εκπλήσσει ευχάριστα το κοινό με το ακορντεόν ως σολιστικό όργανο καθώς παρουσιάζει συνθέσεις από το ολοκαίνουριο πέμπτο της Album με τίτλο

“Zoe’s code” σε σύνθεση, ενορχήστρωση και παραγωγή δική της, σε ρυθμούς

Pop, Dance, Electro Tango, Latin, & δύο τραγούδια μέσα από μια μεγάλη συνεργασία

με την Ιταλίδα τραγουδίστρια In-Grid,σε αγγλικό και γαλλικό στίχο από την στιχουργό Ρεβέκκα Ρούσση.


Στη παράσταση “Zoe’s code live ” η Zoe συνδυάζει ευχάριστα και με συνοχή τους ‘’δρόμους’’ της Δύσης με τους Λαϊκούς Βαλκανικούς & Παραδοσιακούς ρυθμούς. Διασκευάζει με τον αισθησιακό δυναμισμό της γνωστούς συνθέτες όπως Astor Piazzolla, Carlos Gardel, Mariano Mores, Β. Τσιτσάνης, Goran Bregovic, M.Χιώτης, Μ. Βαμβακάρης,Μ. Χατζιδάκις, Μ. Θεοδωράκης, Μ. Λοΐζος και παρουσιάζει επιλεγμένες στιγμές από τις προηγούμενες δισκογραφικές της δουλειές.


«Έτσι αφομοιώνονται όλα τα διαφορετικά είδη μουσικής που αγαπώ & παντρεύονται μεταξύ τους».

Άσπα Θεοφίλου στο τραγούδι
Ηλίας Αργυρόπουλος στο Πιάνο, και
Στέλιος Γενεράλης στα Τύμπανα.

Art gallery café
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 1 & ΓΑΛΗΝΟΥ, ΒΟΥΛΑ, 16673 210 8958866
www.artgallerycafe.gr/program.asp
Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

MIKRO: Μία και μοναδική συναυλία στο Casablanca στις 22 Οκτωβρίου

Οι MIKRO κατεβαίνουν από τη βόρεια έδρα τους για ένα και μοναδικό live στην Αθήνα, 3 χρόνια μετά από την τελευταία τους μεγάλη εμφάνιση στην πόλη.

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου θα ανέβουν στη σκηνή του Casablanca στο πλαίσιο του GHETTO project, που μέχρι στιγμής έχει φιλοξενήσει ονόματα όπως ο Cayetano, ο Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Μπάμπης Στόκας, οι Moca Juniors, το Κακό Συναπάντημα κ.α.

Το live αυτό θα είναι ιδιαίτερο μιας και οι MIKRO θα παρουσιάσουν υλικό απ' όλη τη δισκογραφική τους πορεία με νέες version σε κάποια τραγούδια, νέες διασκευές καθώς και τραγούδια που θα παίξουν live για πρώτη φορά.

Αυτό το live οι MIKRO το στήνουν καιρό.

Τα καινούρια στοιχεία που έρχονται να προστεθούν στις καινούριες live εμφανίσεις τους θα εντυπωσιάσουν καθώς το δημοφιλές electropop συγκρότημα χρησιμοποιεί σε μεγάλο βαθμό την αιχμή της τεχνολογίας.

Ανάμεσα σε αυτά τα στοιχεία είναι interactive play μέσω controllers καθώς και video projections.

Ο συνδυασμός επί σκηνής gadgets όπως το iPAD ως wireless controller αλλά και ως instrument, του theremin, των Electronic DrumPad, του wiimote ως AirDrum και διαφόρων synths και midi controllers θεωρείται τουλάχιστον πρωτοποριακός και είναι κάτι που δε βλέπουμε συχνά on stage...ειδικά στη χώρα μας!

Δεν είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον να δεις και να ακούσεις να παίζει κάποιος κιθάρα από iPAD και να συνοδεύει το σόλο της κανονικής κιθάρας?

Όλα αυτά εγγυώνται μια μοναδική συναυλία που θα εξελιχθεί σε πάρτυ!

Ώρα έναρξης: 22.30

Γενική τιμή εισόδου :15 ευρώ (με ποτό) Τηλ. Κρατήσεων : 2103829179
Enhanced by Zemanta

H Μελίνα Ασλανίδου στον ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΗΠΟ του Θ. Βασιλόπουλου

Τη Μελίνα Ασλανίδου θα φιλοξενήσει στο «Μουσικό Κήπο» του ο Θανάσης Βασιλόπουλος, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.

Τη δίωρη μουσική παράσταση με τίτλο « Μουσικός Κήπος» με το Θανάση Βασιλόπουλο, φιλοξενεί το Casablanca Music Hall, Ακαδημίας & Ζωοδόχου Πηγής 3, στα Εξάρχεια, στο πλαίσιο του GHETTO PROJECT.

Στο πρόγραμμα αυτό ο βιρτουόζος καλλιτέχνης συναντιέται επίί σκηνής με εκλεκτούς φίλους του, όπως το Μπάμπη Στόκα στην πρώτη Παρασκευή που έγινε στις 7/10, τη Μελίνα Ασλανίδου στις 21/10, τους Λευτέρη Ζέρβα και Βαγγέλη Ασημάκη στις 28/10.

Την παράσταση επιμελήθηκαν καλλιτεχνικά ο Θανάσης Βασιλόπουλος με το Νίκο Ζέρβα.

Η μουσική είναι σαν ένας κήπος γεμάτος χρώματα και ευωδίες από όλα τα μήκη και πλάτη της γης.
Οι ήχοι από τα μουσικά όργανα είναι σαν τις μέλισσες που τρυγούν τα λουλούδια και με αυτόν τον τρόπο μεταφέρουν την γύρη.


Μέσα από το θαύμα της επικονίασης δημιουργείται η βλάστηση και η ζωή.
Έτσι αντιλαμβάνεται ο Θανάσης Βασιλόπουλος την επικοινωνία των ανθρώπων μέσα από τη μουσική.
Στο «μουσικό κήπο» περιλαμβάνει μουσικά ακούσματα από διάφορα μέρη της Ελλάδος αλλά και άλλων χωρών.

Με κεντρικό άξονα το κλαρίνο προσεγγίζει μουσικές του κόσμου με απολυτό σεβασμό, αγάπη και θαυμασμό για αυτόν το μοναδικό τρόπο που επινόησαν οι άνθρωποι να επικοινωνούν χωρίς σύνορα, τη μουσική.

Το κλαρίνο άλλοτε ζεστό και ήσυχο και άλλοτε οξύ και ορμητικό, έχει τη δυνατότητα να δώσει μεγάλες διαστάσεις σε σπουδαία κομμάτια Ελλήνων και ξένων συνθετών, παραδοσιακών αλλά και τζαζ ακουσμάτων, με ένα μοναδικό τρόπο.

Όλη αυτή η μουσική παλέτα έχει επιλεχθεί από τον Θανάση Βασιλόπουλο να συμπεριληφθεί στην παράσταση με όνομα «Μουσικός Κήπος ».

Ένας κήπος μεθυστικός από αρώματα τις Υφηλίου, που υπόσχεται ένα όμορφο ταξίδι μέσα από το κλαρίνο του.

Ώρα έναρξης: 22.30
Γενική τιμή εισόδου :15 ευρώ (με ποτό)
Τηλ. Κρατήσεων : 2103829179

Η ορχήστρα αποτελείται:
Κλαρίνο, νεϋ, μισμαρ (Θανάσης Βασιλόπουλος)
Πιάνο, keyboars (Νίκος Ζέρβας)
Κρουστά (Αρσένης Νάσης)
Μπάσο (Ανδρέας Κωστόπουλος)
Κιθάρες ( Τάσος Σοκορέλης)
Ενορχήστρωση: Νίκος Ζέρβας Τραγούδι (Μαρία Σπυροπούλου)

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ο Γιωργος τεντζερακης live στο ΝΑΥΛΟΝ

Guest…Παντελης Καναρακης
Απο σαββατο 15 οκτωβριου για 2 Σαββατα (15/10,22/10,29/10,05/11) ο Γιωργος τεντζερακης θα παρουσιαζει σε ενα unplugged live τα καινουρια του τραγουδια καθως και αγαπημενα τραγουδια αλλων καλλιτεχνων απο την ελληνικη και ξενη σκηνη.

SPECIAL GUEST Ο Παντελης Καναρακης..ο γνωστος ηθοποιος με την ευρηματικοτητα και το χιουμορ του συμμετεχει ανεβαζοντας τη διαθεση μας.

Οι δυο τους εχουν συνεργαστει με επιτυχια στο παρελθον και εχουν ετοιμασει ένα unplugged προγραμμα εκπληξη στο ΝΑΥΛΟΝ.
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 23.00

Ο Γιωργοσ τεντζερακης παρουσιάζει την καινούρια του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Πιο κοντά σου» που κυκλοφορεί από τη Lyra.

Ο Γιώργος ξεχώρισε πολύ νωρίς από τις ζωντανές του εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές, ήδη από το 1998, πολύ πριν μπει στη δισκογραφία, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την ιδιαίτερη φωνή του και τη σκηνική του παρουσία.
Ξεκινησε να τραγουδαει το 1998 σε μουσικες σκηνες της Αθηνας και της επαρχιας..Από το 2003 και για έξι σεζόν εμφανίστηκε στο Σταυρό του Νότου με πολύ μεγάλη επιτυχία, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλες του τις εμφανίσεις εντός και εκτός Αθηνών. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Γιώτα Νέγκα, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Σοφία Βόσσου, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Μιχάλης Εμιρλής, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Σαμπάνης κ.ά.

Το νέο του άλμπουμ «Πιο κοντά σου» κινείται σε ροκ διάθεση και τα περισσότερα τραγούδια του υπογράφει μουσικά και στιχουργικά ο Θάνος Παπανικολάου. Τρία τραγούδια έγραψε ο ίδιος ο Γιώργος Τεντζεράκης και ένα ακόμη μαζί με τον Μιχάλη Εμιρλή και το ερμηνεύουν μαζί. Υπάρχει ακόμη ένα ντουέτο, με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, στην υπέροχη μπαλάντα «Μελίνα». Όπως σημειώνει ο Γιώργος : «Δεν φανταζόμουν ποτέ αυτή τη στιγμή, καθώς ο Βασίλης ήταν ο λόγος που ασχολήθηκα με τη μουσική… ένα όνειρο πραγματοποιήθηκε…»

Στο άλμπουμ υπάρχει και το τραγούδι «Τι παραπάνω» με το οποίο ο Γιώργος Τεντζεράκης εκπροσώπησε την Ελλάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovoice και κατέκτησε την τέταρτη θέση ανάμεσα σε τριάντα χώρες. Το τραγούδι αυτό ξεχωρίζει ήδη στο ραδιόφωνο όπως και τα single «Αγάπη είναι». Και ‘’όταν μου λειπεις’’

Ο Παντελης Καναρακης είναι γνωστος ηθοποιος από τις συμμετοχες του στην τηλεοραση σε σηριαλ και εκπομπες,από το θεατρο,το ραδιοφωνο αλλα και από μουσικους χωρους.


Ο Γιωργοσ τεντζερακης live στο ΝΑΥΛΟΝ

Guest…Παντελης Καναρακης.Απο Σαββατο 15 οκτωβριου(για 4 σαββατα)

Εναρξη 23.00

Κιθαρα-Γιωργος Πασχαλης

Πληκτρα-Γιωργος Παπαγεωργιου

Μπουζουκι-δημητρης Γκιωνης

NY LON BAR
Δαμοκλεους 10
11851-Γκαζι
211-4052389
nylonbargazi@gmail.com

House Thursdays @ Kitchen Bar | The Opening night **

Το Kitchen Βar στο Χαλάνδρι εγκαινιάζει τον ανανεωμένο του χειμωνιάτικο πολυχώρο και μαγειρεύει για εσάς το πιο σπέσιαλ house residency. Από τα εγκαίνια του και για κάθε Πέμπτη μερικοί από τους πιο hot έλληνες αλλά και ξένοι dj’s της ηλεκρονικής μουσικής θα παρελάσουν από τη διάθεση του Master & Shoo Chef.

Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου το Κitchen Bar Upstairs προσκαλεί όλους εσάς να απολαύσετε ένα μουσικό ταξίδι που ξεκινάει με αφοσιωμένους και δημιουργικούς καλλιτέχνες από το ευρύ φάσμα της house μουσικής σκηνής.

Για το opening σας έχουμε ετοιμάσει κάτι special...

Ο σκούφος του Μaster Chef θα δοθεί στον πολλά υποσχόμενο και ιδιαίτερο Aris Kazak (μόνιμο κάτοικο του βροχερού και γκρίζου Ηνωμένου Βασιλείου).

Ο Άρης προσαρμοσμένος στην ιδιαιτερότητα της βραδιάς και το ύφος του ζεστού venue Κitchen Bar Upstairs θα δώσει ένα γλυκό τόνο στη μουντή μας διάθεση και θα μας θυμίσει τι σημαίνει dancefloor, κάνοντας χρήση της ιδιαίτερης και uptempo ροής των set του μένοντας πάντα πιστός στο underground house ύφος της παλέτας του*.

Τα ορεκτικά της βραδυάς αλλά και το κερασάκι στην τούρτα θα επιμεληθεί ο Yannis Katsabas. O Yannis αποτελεί έναν από τους άγνωστους ήρωες της ηλεκτρονικής σκηνής της Αθήνας, με ιδιαιτέρως πολυποίκιλες ματιές στην underground house και εξίσου χαρακτηριστική ροή στα set του**!

*2ωρη κονσερβοποιημένη γεύση από το warm up set του Aris για τον John Digweed στις 16 Ιουλιου στην ΚΩ
http://www.soundcloud.com/ariskazak/aris-kazak-warms-up-for-john-digweed

** Μικρή γεύση σε κονσέρβα πάντα εδώ: http://www.soundcloud.com/yanniskatsabas

Kitchen Bar Χαλάνδρι
Κώστα Βάρναλη 6 ,
Χαλάνδρι

Τηλ. 210 6892015 www.kitchenbar.com.gr

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

BAR ANDRONIKOS: Αφιέρωμα σε 60's, 70's και 80's

Δυναμικό ξεκίνημα της χειμερινής περιόδου για το γνωστό Bar "Andronikos" στο Χαλάνδρι, με Grand Opening την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου σε μια βραδιά αφιερωμένη στη μουσική των 60's, 70's και 80's που όλοι αγαπήσαμε.

Το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 10.30 μμ με ξένες επιτυχίες των δεκαετιών από τον καθιερωμένο resident dj Manos που εδώ και 11 χρόνια βρίσκεται στα decks του Bar, ενώ τη σκυτάλη θα αναλάβει στις 2.30 μετά τα μεσάνυχτα, με mainstream μουσικές, ο Dj Esvi που από φέτος θα συνεργάζεται επίσης με το μαγαζί.


Το Bar Andronikos μπορείτε να το βρείτε:

Εθνικής Αντιστάσεως 79, Χαλάνδρι

Τηλ: 210-6745335

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

O μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος είναι "ΕΔΩ" στη Θεσσαλονίκη

O μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος, ο διαχρονικός και πάντα ανατρεπτικός καλλιτέχνης, μετά την τεράστια επιτυχία του «MY WAY» επιστρέφει στην σκηνή του Regency Casino Thessaloniki μαζί με τη μοναδική ομάδα του, για να χαρίσει στο κοινό ένα επίκαιρο και ανεπανάληπτο one-man show γεμάτο σάτιρα, μιμήσεις, μουσική και τραγούδι.

Το Regency Casino Thessaloniki, ένα από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα καζίνο της Ευρώπης, ανοίγει τις πόρτες του υπερσύγχρονου Θεάτρου του, την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, για να φιλοξενήσει την πιο σατιρική και πρωτοποριακή μουσική παράσταση της πόλης με τίτλο «ΕΔΩ».

Με όχημα τo χαρακτηριστικό και καυστικό του χιούμορ, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης υπόσχεται να μας χαρίσει κάθε Παρασκευή και Σάββατο – για περιορισμένες εμφανίσεις - «θεραπευτικές» στιγμές», μέσα από ένα απολαυστικό δίωρο show που προσεγγίζει τις δύσκολες συνθήκες των καιρών με αισιοδοξία και χιούμορ.

Μία dream team συνεργατών θα βρίσκεται στο πλευρό του έλληνα showman. Τη σκηνοθεσία και τις χορογραφίες υπογράφει ο Δημήτρης Παπάζογλου ενώ τα κείμενα και τα τραγούδια έχει γράψει ο κορυφαίος μυθιστοριογράφος και σατιρικός κειμενογράφος Γιάννης Ξανθούλης. Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Γιώργος Ζαχαρίου.

Ο ξεχωριστός Τάκης Ζαχαράτος και οι «ήρωες» του, υπόσχονται ένα φαντασμαγορικό μουσικό ταξίδι με ιδιαίτερες χιουμοριστικές και θεατρικές αφηγήσεις που θα ταξιδέψουν το κοινό.

Η προπώληση έχει ξεκινήσει, ενώ εισιτήρια διατίθενται στο box office του Regency Casino Thessaloniki, ηλεκτρονικά στο www.i-ticket.gr , και στα καταστήματα Public.

H είσοδος επιτρέπεται σε άτομα άνω των 21 ετών.

Συντελεστές Παράστασης:

Σκηνοθεσία – Χορογραφίες: Δημήτρης Παπάζογλου
Κείμενα: Γιάννης Ξανθούλης
Μουσική Διεύθυνση: Γιώργος Ζαχαρίου
Επιμέλεια Σκηνικών: Καλλιτεχνική Ομάδα Τεχνοχώρος - Χάρης Λαβατσιώτης
Σχεδιασμός κουστουμιών Τάκη Ζαχαράτου: Τάκης Ζαχαράτος
Σχεδιασμός κουστουμιών Νατάσας Παντελίδη & Λίνας Εξάρχου: Δημήτρης Παπάζογλου
Φωνητική διδασκαλία: Χριστίνα Αργύρη
Σχεδιασμός Ήχου: Γιώργος Μουταφτσής
Ήχος Σκηνής: Νίκος Γονιάδης
Σχεδιασμός Φωτισμού: Γιώργος Καρανασιόπουλος & Κώστας Διακάκης
Video: Κώστας Γκάβαλος
Κατασκευή Κοστουμιών: Γεωργία Ναούμ
Σχεδιασμός Μαλλιών: Χρόνης Τζήμος
Σχεδιασμός Make Up: Emmanuel Monno
Τεχνικός σκηνής: Νίκος Γκουζγκούνης
Follow-spot operators: Μάκης Φωκάς & Θεόδωρος Κοροβέσης
Φωτογραφίες Παράστασης: Σύνθια Τζίτζη
Συμμετέχουν: Νατάσα Παντελίδη & Λίνα Έξαρχου

Μουσικοί:
Μπάσο: Γιάννης Αννίνος
Τύμπανα: Σπύρος Παναγιωτόπουλος
Σαξόφωνο: Δημήτρης Τσάκας
Κιθάρες: Σπύρος Δέλτα
Πλήκτρα: Μάνος Αθανασιάδης
Μπουζούκι - Κιθάρα: Κοσμάς Κόκολης


ΘΕΑΤΡΟ «ΒΕΡΓΙΝΑ»
REGENCY CASINO THESSALONIKI
12χλ. Θες/νίκης Αεροδρομίου
Πληροφορίες: 2310 491 291
Τηλεφωνικές Πωλήσεις: 801 11 60000
και 210 67 86 000
Enhanced by Zemanta

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Η ΠΗΓΗ ΔΕΒΕΤΖΗ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΒΕΡΤΗ!!!

Που αλλού θα γιόρταζε τα γενέθλια της η Πηγή Δεβετζή? Παρέα με λίγους και αγαπημένους της φίλους διασκέδασε με Fantasia στον Νίκο Βέρτη! Ανάμεσα στους καλεσμένους που έσπευσαν να της ευχηθούν ήταν και ο Σπύρος Παπαδόπουλος καθώς και ο Τρύφωνας Σαμαράς που δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε και να χειροκροτούν!

Μόνιμο στέκι έχει γίνει πλέον το «Fantasia» με τον Νίκο Βέρτη να κρατάει δυνατά τα ηνία της νυχτερινής διασκέδασης. Ο Νίκος Βέρτης και η παρέα του συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία κάθε Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή έχοντας ήδη κατακτήσει την νυχτερινή ζωή της Αθήνας, καθιερώνοντας το Fantasia σε ένα μοναδικό στέκι με ένα δυνατό, κεφάτο και εκρηκτικό λαϊκό με αγαπημένες γνωστές χορευτικές και ερωτικές επιτυχίες, με τραγούδια του χθες και του σήμερα και με τη διασκέδαση να χτυπάει «κόκκινο»!

Ο Νίκος Βέρτης συνεχίζει να μονοπωλεί με «Fantasia» το ενδιαφέρον του κόσμου…

Fantasia (πρώην Show center)
Λ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό
Τηλ. κρατήσεων: 210-8940302, 210-8940203

Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Νύχτες Εναλλάξ κάθε Πέμπτη στο Socialista

Το Socialista το αγαπημένο στέκι στο Γκάζι καλωσορίζει το φθινόπωρο με ένα μοναδικό διαφορετικό live κάθε Πέμπτη!

Τις Τετάρτες παίρνει την σκυτάλη η ‘’τρελοπαρέα’’ – Σοφία Βογιατζακη, Πέτρος Μπουσουλοπουλος, Γιώργος Αλουπογιάννης, Λεωνίδας Σώζος και Άρτεμις Ματαφιά
και παραμένει όπως το ξέρετε τις Παρασκευές και τα Σάββατα
…το απόλυτο meeting point για ποτό, μουσικές, χορό, φλερτ μα πάνω απ’ όλα υπέροχες στιγμές διασκέδασης…

Νύχτες Εναλλάξ κάθε Πέμπτη στο Socialista

Κάθε Πέμπτη από την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου ένα νέο group ανεβαίνει στην σκηνή του Socialista και δημιουργεί το δικό του Hype παρουσιάζοντας διαφορετικά προγράμματα κάθε φορά που αξίζει να δεις και να απολαύσεις.

Πέμπτη 06/10/11 @ Socialista

VERTIGO

σε ένα live party που δεν έχετε ξαναζήσει!

Ένα show γεμάτο ενέργεια και up tempo μουσικές επιλογές που σε προκαλούν να χορέψεις ξέφρενα. Οι φωνές τους, η διάθεση τους, το παίξιμο τους, η ενέργεια τους, η επαφή με τον κόσμο είναι τα δυνατά τους χαρτιά. Έχουν ένα μοναδικό τρόπο να περάσετε καλά.

Ξεχάστε ότι ξέρατε για τα live. Οι Vertigo παντρεύουν την τρέλα τους και τον ερωτισμό τους με τραγούδια που κανείς άλλος δεν θα τολμούσε να συνδυάσει. Χωρίς ταμπού και με απαράμιλλη επικοινωνία με το κοινό, οι Vertigo βάζουν την δικιά τους σφραγίδα.

Θυμηθείτε τους!

Πέμπτη 13/10/11 @ Socialista

719

Γεγονότα, καταστάσεις και πάθη ένωσαν τα παιδιά μιας γειτονιάς...
Οι 719 ιδρύθηκαν το καλοκαίρι του 2009 με σκοπό να εκφράσουν σκέψεις, ανησυχίες, βιώματα. Μια διαδρομή από τις ήσυχες ρομαντικές συνοικίες, μας οδηγεί στην μιζέρια, την δυστυχία, τα φραγμένα όνειρα, την ματαιότητα, την ζωή φτιαγμένη από κάποιους, σε χρώμα γκρίζο...

Τα live τους φως στο γκρίζο, δυνατά και πάντα με μεγάλη επιτυχία όπου και αν εμφανιστούν.

Οι 719 έρχονται για ακόμα μια φορά στο Socialista με καινούρια κομμάτια από το πρώτο τους άλμπουμ που ηχογραφούν αυτή τη περίοδο!

Παρουσίαση του ολοκαίνουργιου video clip τους από το κομμάτι "Ζωή φτιαγμένη από γκρίζο». SPECIAL GUEST & ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΡΑΔΙΑ!

Πέμπτη 27/10/11 @ Socialista

MENDLEY

Οι MEDLEY σχηματίστηκαν το καλοκαίρι του 2010 με μοναδική φιλοδοξία να αφήσουν το δικό τους στίγμα στην ελληνική pop rock σκηνή. Το όνομα "MEDLEY" δεν άργησε να έρθει καθώς το πρόγραμμα κατασκευάστηκε σαν ένα συνονθύλευμα από αγαπημένα τραγούδια και αποτυπώνει πλήρως το χαρακτήρα της μπάντας.

Γνωρίζοντας πλέον πολύ καλά τί έπρεπε να κάνουν, οι MEDLEY μετά από μερικές βδομάδες πρόβας ξεκινάνε τις live εμφανίσεις τους σε γνωστά club της Αθήνας και τις επαρχίας όπου καθιερώνονται στις καρδιές του κοινού αλλά και των μαγαζιών σαν η μπάντα που σηκώνει τη πόλη στον αέρα!

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι απίστευτη γεμίζοντας τα μαγαζιά σε κάθε live, τραγουδώντας και χορεύοντας από το πρώτο λεπτό μέχρι το κλείσιμο.

Αυτό λοιπόν προσφέρουν οι MEDLEY! Βραδιές γεμάτες ένταση, χορό και άφθονη μουσική σε ασταμάτητους ρυθμούς pop-rock!

Soooo… R U ready 2 for Medley party??

Νύχτες Εναλλάξ κάθε Πέμπτη στο Socialista!!!

Ώρα έναρξης: 23.00

Socialista
Τριπτολέμου 33, Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 210 3474733, 6974 352004

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...