Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ο Γιωργος τεντζερακης live στο ΝΑΥΛΟΝ

Guest…Παντελης Καναρακης
Απο σαββατο 15 οκτωβριου για 2 Σαββατα (15/10,22/10,29/10,05/11) ο Γιωργος τεντζερακης θα παρουσιαζει σε ενα unplugged live τα καινουρια του τραγουδια καθως και αγαπημενα τραγουδια αλλων καλλιτεχνων απο την ελληνικη και ξενη σκηνη.

SPECIAL GUEST Ο Παντελης Καναρακης..ο γνωστος ηθοποιος με την ευρηματικοτητα και το χιουμορ του συμμετεχει ανεβαζοντας τη διαθεση μας.

Οι δυο τους εχουν συνεργαστει με επιτυχια στο παρελθον και εχουν ετοιμασει ένα unplugged προγραμμα εκπληξη στο ΝΑΥΛΟΝ.
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 23.00

Ο Γιωργοσ τεντζερακης παρουσιάζει την καινούρια του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Πιο κοντά σου» που κυκλοφορεί από τη Lyra.

Ο Γιώργος ξεχώρισε πολύ νωρίς από τις ζωντανές του εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές, ήδη από το 1998, πολύ πριν μπει στη δισκογραφία, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την ιδιαίτερη φωνή του και τη σκηνική του παρουσία.
Ξεκινησε να τραγουδαει το 1998 σε μουσικες σκηνες της Αθηνας και της επαρχιας..Από το 2003 και για έξι σεζόν εμφανίστηκε στο Σταυρό του Νότου με πολύ μεγάλη επιτυχία, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλες του τις εμφανίσεις εντός και εκτός Αθηνών. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Γιώτα Νέγκα, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Σοφία Βόσσου, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Μιχάλης Εμιρλής, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Σαμπάνης κ.ά.

Το νέο του άλμπουμ «Πιο κοντά σου» κινείται σε ροκ διάθεση και τα περισσότερα τραγούδια του υπογράφει μουσικά και στιχουργικά ο Θάνος Παπανικολάου. Τρία τραγούδια έγραψε ο ίδιος ο Γιώργος Τεντζεράκης και ένα ακόμη μαζί με τον Μιχάλη Εμιρλή και το ερμηνεύουν μαζί. Υπάρχει ακόμη ένα ντουέτο, με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, στην υπέροχη μπαλάντα «Μελίνα». Όπως σημειώνει ο Γιώργος : «Δεν φανταζόμουν ποτέ αυτή τη στιγμή, καθώς ο Βασίλης ήταν ο λόγος που ασχολήθηκα με τη μουσική… ένα όνειρο πραγματοποιήθηκε…»

Στο άλμπουμ υπάρχει και το τραγούδι «Τι παραπάνω» με το οποίο ο Γιώργος Τεντζεράκης εκπροσώπησε την Ελλάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovoice και κατέκτησε την τέταρτη θέση ανάμεσα σε τριάντα χώρες. Το τραγούδι αυτό ξεχωρίζει ήδη στο ραδιόφωνο όπως και τα single «Αγάπη είναι». Και ‘’όταν μου λειπεις’’

Ο Παντελης Καναρακης είναι γνωστος ηθοποιος από τις συμμετοχες του στην τηλεοραση σε σηριαλ και εκπομπες,από το θεατρο,το ραδιοφωνο αλλα και από μουσικους χωρους.


Ο Γιωργοσ τεντζερακης live στο ΝΑΥΛΟΝ

Guest…Παντελης Καναρακης.Απο Σαββατο 15 οκτωβριου(για 4 σαββατα)

Εναρξη 23.00

Κιθαρα-Γιωργος Πασχαλης

Πληκτρα-Γιωργος Παπαγεωργιου

Μπουζουκι-δημητρης Γκιωνης

NY LON BAR
Δαμοκλεους 10
11851-Γκαζι
211-4052389
nylonbargazi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...