Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ''ΠΑΡΑΛΙΑ LIVE''

Ένα από τα πιο δημοφιλή νυχτερινά μαγαζιά το «Παραλία LIVE» άνοιξε και πάλι τις πόρτες του την Παρασκευή για να υποδεχτεί πιστούς αλλά και νέους φίλους.

Το αγαπημένο στέκι πλημμύρισε από τους πιστούς του οπαδούς αλλά και από καινούριους fan που γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Και φυσικά δεν έλειψε ο γνωστός λουλουδοπόλεμος με την πίστα να «θάβεται» κυριολεκτικά κάτω από τόνους λουλούδια!!!!

Εκεί βρέθηκε ο άσος των γηπέδων Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, για να απολαύσει τους φίλους του Χάρη Ακριτίδη και Τριαντάφυλλο, και αποδείχτηκε «άσος» και στο λουλουδοπόλεμο! 

Ο Χάρις Ακριτίδης, πάντα στο ρόλο του οικοδεσπότη, μία από τις πιο γνήσιες λαϊκές φωνές, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, ξέρει πολύ καλά τη συνταγή για να κάνει τις βραδιές στο «Παραλία LIVE», μοναδικές και ανεπανάληπτες. Από τα δυνατά του όπλα είναι και τα καινούρια τραγούδια των Valentino & Χριστόδουλου Σιγανού, όπως το «Τώρα τι να λέμε» που έχει ήδη ξεχωρίσει στο ραδιόφωνο.

Πλάι του ο Τριαντάφυλλος, που έχει έρθει από τη Ρόδο με άκρως κεφάτη διάθεση και όρεξη για γλέντια μέχρι πρωίας! Με μια βαλίτσα γεμάτη πλατινένιους και χρυσούς δίσκους, επιστρέφει πιο ώριμος από ποτέ και έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή του στην ελληνική δισκογραφία. Με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Παντζή τραγουδάει «Καινούρια έκανα αρχή» και ξεσηκώνει.

Την παρέα συμπληρώνει η Εύα Μπάϊλα, μια όμορφη παρουσία που κερδίζει το κοινό με τη φωνή, το μπρίο και τη γλύκα της. Η εντυπωσιακή Εύα που γνωρίσαμε με τη διασκευή του «Να παίζει το τρανζίστορ» έχει το δικό της τρόπο να παρασύρει τον κόσμο στο γλέντι.

Το «Παραλία LIVE» σας περιμένει και φέτος για «καθαρόαιμη» λαϊκή διασκέδαση.

«Παραλία LIVE»
Λ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 64, ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΛΙΜΟY
Τηλ.κρατήσεων : 2109817980

Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή–Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα

Τιμές : Τιμή φιάλης ουίσκι 120 ευρω και 140 special

Τιμή φιάλης κρασί 65 ευρω Γενική είσοδος: 10 ευρω με ποτό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...