Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ο Γιάννης Μυτιληναίος live στο 8 Δυτικά - Σάββατο 23 Οκτώβρη

Ο Γιάννης Μυτιληναίος εμφανίζεται live στο 8 Δυτικά το Σάββατο 23 Οκτώβρη.
Γεννήθηκε τον Νοεμβρίο του 1987 στην Αθήνα. Σε ηλικία μόλις 5 ετών ξεκίνησε να παίζει κιθάρα και μπουζούκι. Τα πρώτα του τραγούδια, τα έγραψε όταν πήγαινε ακόμα σχολείο και συμμετέχει σε διάφορα σχολικά γκρουπ δίνοντας συναυλίες σε μουσικές σκηνές/εκδηλώσεις.

Σε ηλικία μόλις 17 ετών συμμετέχει στον δίσκο του Μαρίνου Γιαμαλάκη «Στο Διαδίκτυο» με το τραγούδι «Εσύ που ήσουν».

Ακολουθούν εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές και ρεμπετάδικα της Αθήνας.

Το 2007 παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής με την Julie Massino.

Έχει εμφανιστεί στο πλευρό του Αντώνη Καλογιάννη, του Γιάννη Πλούταρχου και της Γλυκερίας σε συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο. Συμμετέχει επίσης στην περιοδεία της στην Αυστραλία και στην περιοδεία της με τον Κώστα Καραφώτη σε Αμερική και Καναδά.

Το Δεκέμβρη του 2009 εμφανίστηκε στο «Πλατό» με τους Γλυκερία, Χρήστο Νικολόπουλο, Μελίνα Ασλανίδου και Κώστα Καραφώτη. Και πριν λίγο καιρό εμφανιζόταν στο «FIX LIVE» στην Θεσσαλονίκη με τους Γλυκερία, Χρήστο Νικολόπουλο, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργο Λιανό.

Ο συναυλιακός χώρος, βρίσκεται μέσα στο Πολυχώρο του 8Δυτικά. Ατμοσφαιρικό περιβάλλον που επικρατεί το ξύλο και το τούβλο, έγινε από την αρχή της δημιουργίας του, ιδιαίτερα αγαπητό στέκι σε εκατοντάδες νεανικά συγκροτήματα που τον επισκέπτονται. Εμείς το ονομάσαμε «Κατακόμβη» λόγω της θέσης του στον κτίριο, μα παραπάνω από όλα, λόγω της ανάγκης των μουσικών σχημάτων που «καταφεύγουν» σε αυτόν, όχι για να κρυφτούν αλλά για να προβληθούν. Ο χώρος διαθέτει ηχητικό εξοπλισμό, ιδανικό φωτισμό με κατάλληλους προβολής, κλιματισμό (ψύξη / θερμανση) και τέλεια ηχομόνωση. Μπορείτε να διασκεδάζετε εδώ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ναός Τέχνης 8 Δυτικά | (ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ)
Λ. Αθηνών 387 (κοντά στα ΤΕΙ Αθηνών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...