Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

Δυο δεκαετίες δίνουν τον ρυθμό στο... Narkissos Hall

H μελωδία και ο ρυθμός δίνουν ραντεβού στο Μαρούσι και δύο δεκαετίες, όπου στο μουσικό στερέωμα ξεχώρισαν τραγουδιστές σαν το Δάκη και συγκροτήματα όπως οι IDOLS, συμπράττουν σε μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση.

Από τις 22 Οκτωβρίου στο Narkissos Hall στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου 52 και Λεωφ. Κηφισίας ο Δάκης συναντά τον Βασίλη Κωνσταντινίδη των IDOLS σε βραδιές γεμάτες με μελωδία και ρυθμό!

Ο Δάκης μας θυμίζει όλες τις μεγάλες επιτυχίες από τις δεκαετίες ΄60 και ΄70, τους ρυθμούς από το '80 και το ΄90 για να μας μεταφέρει στο σήμερα με μοναδικές μουσικές γέφυρες , που μόνο ο τραγουδιστής από την Αλεξάνδρεια -που κυριαρχεί πολλά χρόνια στο μουσικό στερέωμα -, ξέρει να τραγουδά. Και φέτος επανέρχεται δυναμικά στο μουσικό προσκήνιο.

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, που φέτος πρωτοστατεί στην επανένωση των IDOLS, έρχεται από μια παγκόσμια περιοδεία με το Ντέμη Ρούσσο, που ξεκίνησε από το Ηρώδειο και θα καταλήξει στη μακρινή Ιαπωνία. Με την ξεχωριστή φωνή του και τα ντράμς δίνει το στίγμα μιας γενιάς που ξέρει να λατρευει τον ρυθμό αλλά και τη μελωδία.

Ο Πάνος στα πλήκτρα και η Έλενα στο τραγούδι, πλαισιώνουν τους δύο καλλιτέχνες και συμβάλουν, δυναμικά, στο κέφι που φουντώνει αργά το βράδυ.

Το περιβάλλον του Narkissos Hall, μια από τις πολυτελείς αίθουσες της Αθήνας, μαζί με το καλό ποτό και τις γευστικές εκπλήξεις αποτελούν εγγύηση για μιά πολιτισμένη έξοδο χωρίς να αδειάσετε το ... πορτοφόλι σας !

NARKISSOS HALL Αγ. Κωνσταντίνου 52 και Λεωφ. Κηφισίας, ΜΑΡΟΥΣΙ, τηλ. 210 21.38.366 – 69.32.350.770 http://www.narkissoshall.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...