Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Οι Νύχτες Εναλλάξ συνεχίζονται κάθε Πέμπτη στο Socialista

Κάθε Πέμπτη ένα νέο group ανεβαίνει στην σκηνή του Socialista και δημιουργεί το δικό του Hype παρουσιάζοντας διαφορετικά προγράμματα κάθε φορά που αξίζει να δεις και να απολαύσεις.  
  • Πέμπτη 03/11/11 @ Socialista
VERTIGO
Το γκρουπ που απογείωσε το κοινό του  Sosialista μετά την πρώτη του επιτυχημένη εμφάνιση επιστρέφει για ακόμα ένα live party που δεν έχετε ξαναζήσει!
Ένα show γεμάτο ενέργεια και up tempo μουσικές επιλογές που σε προκαλούν να χορέψεις ξέφρενα. Οι φωνές τους, η διάθεση τους, το παίξιμο τους, η ενέργεια τους, η επαφή με τον κόσμο είναι τα δυνατά τους χαρτιά. Έχουν ένα μοναδικό τρόπο να περάσετε καλά.
Ξεχάστε ότι  ξέρατε για τα live. Οι Vertigo παντρεύουν την τρέλα τους και τον ερωτισμό τους με τραγούδια που κανείς άλλος δεν θα τολμούσε να συνδυάσει. Χωρίς ταμπού και με απαράμιλλη επικοινωνία με το κοινό, οι Vertigo βάζουν την δικιά τους σφραγίδα.
Θυμηθείτε τους! 

Πέμπτη 10/11/11 @ Socialista
KLEIN MEIN
Δυνατή μπάντα, αριστοτεχνικά διαλεγμένα τραγούδια από τη διεθνή και Eλληνική σκηνή, που απογειώνει το κέφι και μεταδίδει με τον καλύτερο τρόπο το παρεΐστικο κλίμα της σκηνής σε όλο το χώρο, κάνοντας τους θεατές συμμέτοχους αυτοί είναι οι KLEIN MEIN!!!!
Οι Klein Mein είναι: Φίλιππος Μπουραΐμης (Φωνές & κοντραμπάσο), Θέκλα Ελένη Γαΐτη (φωνές & αυγό), Χρήστος Σπηλιόπουλος (Πνευστά ,Τρομπόνι, Xaphoon, Flute), Παναγιώτης Αυγερινός (Κιθάρα & Πίσω Φωνές), Σταύρος Αβραμίδης (Cajon) 
  • Πέμπτη 17/11/11 @ Socialista
CRAZY LAZY
Οι Crazy Lazy είναι ένα δυναμικό pop-rock σχήμα που συνδυάζει τον κλασσικό και το σύγχρονο ήχο σε ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα. Αγαπημένα τραγούδια από το ελληνικό και ξένο rock, τα ‘60ς αλλά και το έντεχνο τραγούδι, από το «Όνειρο ήτανε» μέχρι το «Seniorita», από το «Blue Suede Shoes» μέχρι το «Mala Vida» και από το «Είναι ωραία στον παράδεισο» μέχρι το «Σπασμένο Καράβι» και όλα αυτά με την πιο Crazy Lazy ματιά.
Μαζί τους οι βραδιές  είναι crazy, ποτέ όμως lazy!
Οι Crazy Lazy δεν αφήνουν κανένα στην καρέκλα του. 



  • Πέμπτη 24/11/11@ Socialista
EKMEK
Οι Ekmek, αφού βγήκαν απ' τον φούρνο και σιροπιάστηκαν, συστήνονται για πρώτη φορά στο κοινό της Αθήνας σε ένα μεγάλο πάρτι με ethnic ρυθμούς, balkan-ροκ τσουλήθρες και Μεξικό μάσκες στην σκηνή του Socialista, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου.

Μέσα σε δυο λιγότερο από δυο χρόνια, η παρέα από την Θεσσαλονίκη κατάφερε πατώντας στην ευφάνταστη διασκευή γνωστών τραγουδιών να καθιερωθεί ως μια από τις πιο δυναμικές και εξωστρεφείς προτάσεις στο live στερέωμα, αλλά και να κοιτάξει με σοβαρότητα και ειλικρίνεια εντός για να βρει το πρωτότυπο υλικό που κυκλοφορεί στο πρώτο του άλμπουμ με τίτλο «Γλυκαίνει και δεν παχαίνει»,(Lyra). Από τον Κηλαηδόνη και τους Κατσιμίχα, έως τους Depeche Mode και τον Marc Almond, και από τον ρετρό Χιώτη έως την Rihanna οι Ekmek παρουσιάζουν στα live τους ένα τρελό διασκεδαστικό, δυναμικό show που ξεχειλίζει από αγαπημένες γνωστές ελληνικές και ξένες διασκευές πάντα δοσμένες μέσα από το δικό τους ιδιαίτερο balkan-ethnic πρίσμα.
 
Οι Ekmek είναι: Αλέκος Σπανίδης(τύμπανα), Σάκης Ραπτόπουλος (ακκορντεόν), Στέργιος Γιάννος(κοντραμπάσο), Γιώργος Αβραμίδης (τρομπέτα), Αργύρης Κρομμύδας (ηλ.κιθάρα), Άλκης Κανίδης (φωνή, κλ. κιθάρα)
 
  • Νύχτες  Εναλλάξ κάθε Πέμπτη στο Socialista!!!
Κάθε Τετάρτη σταθερά η ‘’τρελοπαρέα’’ – Σοφία Βογιατζακη, Πέτρος Μπουσουλοπουλος, Γιώργος Αλουπογιάννης, Λεωνίδας Σώζος και Άρτεμις Ματαφιά
σε μια μουσική παράσταση με πολύ κέφι, άφθονο γέλιο, αγαπημένα τραγούδια και παρείστικη διάθεση.
 
Ώρα έναρξης: 23.00
Socialista
Τριπτολέμου 33, Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 210 3474733, 6974 352004

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...