Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Kitchen Bar Halandri

SO WHAT ? @ Kitchen Bar Halandri

Πλέον οι Τετάρτες δεν θα είναι πια ίδιες!!!

Κάθε Τετάρτη... ο Ominus μαζί με τον Dj A-FLEX ανεβαίνουν βόρεια και κάνουν τα βράδια της Τετάρτης "must have a night in Kitchenbar Upstairs"!!!!

Λίγο μετά τις 23:00΄, η νύχτα ακολουθεί τους πιο Rn'B / House ρυθμούς, στο πιο hot μέρος των βορείων προαστίων, στο "Kitchen Bar Upstairs" στο Χαλάνδρι!

-Live Mc Show : OMINUS
-Music by : Dj A-FLEX
Warm up: Dj Koun

ΜΙΧΑΣ - ΠΕΤΡΑΚΟΣ LIVE @ Kitchen Bar ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
O Nίκος Μίχας κι ο Γρηγόρης Πετράκος επιστρέφουν στη γειτονιά τους και καλούν όλους τους φίλους τους κάθε Παρασκευή στο ανανεωμένο και πανέτοιμο για όλα upstairs live stage του KITCHEN BAR στο Χαλάνδρι!!!

Στο πιάνο ο Παύλος Βαλλιανάτος
στο μπάσο ο Μάνος Αναγνωστόπουλος στα κρουστά ο Κώστας Κοπανάρης 
 
“C:REAL & MEDLEY live @ KITCHEN BAR Halandri "

Οι MEDLEY μας καλωσορίζουν στο πλήρως ανανεωμένο Kitchen Bar Upstairs Χαλανδρίου κάθε Σάββατο παρέα με τους C:real!

Μετά από 15 χρόνια παρουσίας στα Ελληνικά μουσικά δρόμενα οι C:real γυρνάνε σελίδα και επιστρέφουν δυναμικά! Η καινούργια τους τραγουδίστρια (Ντορέττα Παναγοπούλου) και το νέο τους τραγούδι «‘Ονειρα στη φωτιά» έχουν ήδη κλέψει τις εντυπώσεις!

Καθιερωμένη στις καρδιές όλων μας σαν η μπάντα που σηκώνει τη πόλη στον αέρα, οι MEDLEY υπόσχονται και φέτος βραδιές γεμάτες τραγούδι, χορό, ασταμάτητους ρυθμούς και ενέργεια με αγαπημένα pop-rock τραγούδια από τη δεκαετία του '90 μέχρι και σήμερα!

ARE YOU READY TO PARTY??? 
 

ΛΙΑΝΟΣ - ΒΑΡΔΗΣ LIVE @ Kitchen Bar ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 
 
Γιώργος Λιανός και ο Γιάννης Βαρδής εμφανίζονται Live κάθε Κυριακή στις 15:00, στο Kitchen bar στο Χαλάνδρι. Οι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες εμφανίζονται μαζί από πέρυσι σε διάφορα μαγαζιά, εντός και εκτός Αθηνών. Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει εκτός φυσικά από κομμάτια της προσωπικής τους δισκογραφίας, ποπ και ροκ επιτυχίες διεθνούς και ελληνικού ρεπερτορίου. Είναι πολύ φίλοι, πολύ αγαπητοί στον κόσμο και αυτό φαίνεται από την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου.
 
Kitchen Βar και house residency

Το Kitchen Βar στο Χαλάνδρι εγκαινιάζει το house residency στον ανανεωμένο του χειμωνιάτικο πολυχώρο, από αυτή την εβδομάδα και για κάθε Πέμπτη μερικοί από τους πιο hot έλληνες αλλά και ξένους dj’s της ηλεκρονικής μουσικής θα παρελάσουν από τη διάθεση του Master & Shoo Chef.

Με νέο ιδιαίτερο στυλ, στο κέντρο των βορείων προαστείων, ενα κλασικό στέκι μετατρέπεται κάθε Πέμπτη, σε έναν private dance floor χώρο για όλους εσάς που λατρεύετε την ηλεκτρονική μουσική σκηνή.

Κάθε Πέμπτη  το Κitchen Bar Upstairs προσκαλεί όλους εσάς να απολαύσετε ένα μουσικό ταξίδι που ξεκινάει με αφοσιωμένους και δημιουργικούς καλλιτέχνες από το ευρύ φάσμα της house μουσικής σκηνής.

Κitchenbar Χαλανδρίου
Κ.Βάρναλη 6, Χαλάνδρι
Τηλ:2106892015
www.kitchenbar.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...