Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

House Thursdays @ Kitchen Bar | The Opening night **

Το Kitchen Βar στο Χαλάνδρι εγκαινιάζει τον ανανεωμένο του χειμωνιάτικο πολυχώρο και μαγειρεύει για εσάς το πιο σπέσιαλ house residency. Από τα εγκαίνια του και για κάθε Πέμπτη μερικοί από τους πιο hot έλληνες αλλά και ξένοι dj’s της ηλεκρονικής μουσικής θα παρελάσουν από τη διάθεση του Master & Shoo Chef.

Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου το Κitchen Bar Upstairs προσκαλεί όλους εσάς να απολαύσετε ένα μουσικό ταξίδι που ξεκινάει με αφοσιωμένους και δημιουργικούς καλλιτέχνες από το ευρύ φάσμα της house μουσικής σκηνής.

Για το opening σας έχουμε ετοιμάσει κάτι special...

Ο σκούφος του Μaster Chef θα δοθεί στον πολλά υποσχόμενο και ιδιαίτερο Aris Kazak (μόνιμο κάτοικο του βροχερού και γκρίζου Ηνωμένου Βασιλείου).

Ο Άρης προσαρμοσμένος στην ιδιαιτερότητα της βραδιάς και το ύφος του ζεστού venue Κitchen Bar Upstairs θα δώσει ένα γλυκό τόνο στη μουντή μας διάθεση και θα μας θυμίσει τι σημαίνει dancefloor, κάνοντας χρήση της ιδιαίτερης και uptempo ροής των set του μένοντας πάντα πιστός στο underground house ύφος της παλέτας του*.

Τα ορεκτικά της βραδυάς αλλά και το κερασάκι στην τούρτα θα επιμεληθεί ο Yannis Katsabas. O Yannis αποτελεί έναν από τους άγνωστους ήρωες της ηλεκτρονικής σκηνής της Αθήνας, με ιδιαιτέρως πολυποίκιλες ματιές στην underground house και εξίσου χαρακτηριστική ροή στα set του**!

*2ωρη κονσερβοποιημένη γεύση από το warm up set του Aris για τον John Digweed στις 16 Ιουλιου στην ΚΩ
http://www.soundcloud.com/ariskazak/aris-kazak-warms-up-for-john-digweed

** Μικρή γεύση σε κονσέρβα πάντα εδώ: http://www.soundcloud.com/yanniskatsabas

Kitchen Bar Χαλάνδρι
Κώστα Βάρναλη 6 ,
Χαλάνδρι

Τηλ. 210 6892015 www.kitchenbar.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...