Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Σε εστιατόριο στο Σύνταγμα εντοπίστηκαν εννέα κρούσματα φυματίωσης

Στο νοσοκομέιο «Σωτηρία» νοσηλεύεται, ο εργαζόμενος σε γνωστό εστιατόριο του Συντάγματος, ο οποίος βρέθηκε να πάσχει από φυματίωση! 
 
Μάλιστα, από τον προληπτικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους 18 εργαζομένους, οι 9 από αυτούς βρέθηκαν θετικοί στη δερμοαντίδραση mantoux, ενώ τα αποτελέσματα των περαιτέρω εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν, αναμένονται. 
 
Ωστόσο, τόσο οι εργαζόμενοι που βρέθηκαν αρνητικοί στη δερμοαντίδραση mantoux, όσο και το συγγενικό περιβάλλον αυτών ή οι άνθρωποι που ήρθαν σε επαφή μαζί τους, τους συστάθηκε να ακολουθήσουν φαρμακευτική αγωγή, προληπτικά για ένα μήνα.

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Ο Νίκος Μουρατίδης στο Μαρκόπουλο !

Την Τετάρτη 25 Ιουλίου στις 8μμ, ένα ξεχωριστό βραδάκι με κουβέντα για ιστορίες μυθοπλασίας, βιωματικές  καταστάσεις και φανταστικά ταξίδια με βιβλία.

Ο Νίκος Μουρατίδης στο Μύλος Art Café ,θα παρουσιάσει τα τρία βιβλία του

Η Βραχονησίδα

Εγώ ήμουν αντράκι

1972 Το τελευταίο καλοκαίρι

Θα κάνει διάλογο με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα.

Θα μιλήσει επίσης ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Απαραίτητη και η μουσική βέβαια! Συμμετέχουν:

ο Φώτης Θεοχαράκης και ο Άρης Μπαρμπέτας


MYLOS ART CAFÉ – WINE BAR

Εθνικής Αντιστάσεως, Πλατεία Περ. Εμπειρίκου

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΑΤΤΙΚΗΣ, 19003

ΤΗΛ: 2299024711 & 22990 24722


Website: www.mylosartcafe.gr MYLOS ART CAFÉ – WINE BAR

Email: info@mylosartcafe.gr

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Που θα πιείς τα πιο ξεχωριστά cocktails με τεκιλά & θα φάς αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις; Στα Amigos!

Mi Casa es su Casa

To όραμά μας ήταν να δημιουργήσουμε έναν χώρο ξεχωριστό, με ζεστή ατμόσφαιρα και μοναδική εξυπηρέτηση. Πραγματοποιήθηκε το 1995 στη Γλυφάδα με το πρώτο Amigos. Το 2007, με τη θερμή υποστήριξη και παρότρυνση των πελατών μας, δημιουργήσαμε το δεύτερο Amigos στη Νέα Σμύρνη.

Παραμένοντας πιστοί στις αρχές της Μεξικάνικης κουζίνας και αναζητώντας τα πιο αγνά υλικά, σας προσφέρουμε τα λαχταριστά fajitas, τα τραγανά tacos, τα χειροποίητα burritos, τα καυτερά chili con carne και άλλες παραδοσιακές γεύσεις σε γενναιόδωρες μερίδες με την επιμέλεια στης Λατινοαμερικάνας Julia Pujalla De Bassi (συνεργάτιδας της Πρεσβείας του Μεξικό).

Το φιλικό προσωπικό του Amigos σας υποδέχεται καθημερινά από το πρωί σε δυο ζεστές κάζες, Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη, με Μεξικάνικο ταμπεραμέντο και 2 αληθινούς κήπους!

Ελάτε στην οικογένεια Amigos, να μοιραστούμε το πάθος μας για τις γεύσεις και τα αρώματα της χώρας της τεκίλας!

Πριν το δείπνο σας μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το μπαρ, στο μπροστινό κομμάτι της αυλής του Amigos Γλυφάδας, τη λίστα του οποίου έχει επιμεληθεί ο bartender Στέλιος Παπαδόπουλος, όπου η τεκίλα ζει… και βασιλεύει! Δοκιμάστε οπωσδήποτε την Tommy’s Margarita (σιρόπι αγαύης, τεκίλα Reposado και lime) ή την πιο πικάντικη Kinky Margarita (τσίλι, τεκίλα Blanco, γλυκό γκρέιπφρουτ, triple sec και lime) και θα μας θυμηθείτε... (σύντομα θα αποκτήσει εξωτερικό μπαρ και η αυλή της Νέας Σμύρνης, με δροσερά cocktail σε Μεξικάνικες νότες και enchiladas στα πάσα…)

Παράλληλα κάθε Τετάρτη & Πέμπτη βράδυ τα Amigos (Τετάρτη Ν.Σμύρνη & Πέμπτη Γλυφάδα), έχουν fiesta με Live Salsa και guest τον Tsiago (so you think you can dance κλπ) και άφθονη Μαργαρίτα με 4 €!!!

Amigos
all day Mexican restaurant cafe bar

Κύπρου 65Α , Γλυφάδα
Τηλέφωνο: 2108983167

Μεγάλου Αλεξάνδρου 70, Νέα Σμύρνη
Τηλέφωνο: 2109332220

www.amigos.gr
www.facebook.com/amigos.gr
www.youtube.com/user/TheVamosAmigos
                                      

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...