Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

"Ο κήπος της Εδέμ" τώρα και στο Μαρούσι

Οι γεύσεις της αυθεντικής λιβανέζικης κουζίνας του «Κήπου της Εδέμ» αποτελούν τον παράδεισο του κάθε καλοφαγά καθώς περιλαμβάνουν περισσότερα από 30 διαφορετικά ορεκτικά που μπορούν να ξετρελάνουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Αρχίστε δοκιμάζοντας τις παραδοσιακές λιβανέζικες σαλάτες Ταμπούλε, με ψιλοκομμένο μαϊντανό, ντομάτα, πλιγούρι, κρεμμυδάκι φρέσκο, λεμόνι , λάδι & Φετούς, την δροσερή λιβανέζικη σαλάτα λαχανικών με τομάτα, αγγούρι, πράσινη και κόκκινη πιπεριά, ραπανάκι, γλυστρίδα, σουμάκ, πίττα κρουτόν & ντρέσινκ, την λιβανέζικη εκδοχή στην ελληνική μελιτζανόσαλάτα, συνεχίστε με το πασίγνωστο Χόμους Σνούμπαρ, πουρέ με ρεβύθια, ταχίνι, σκόρδο, λεμόνι & κουκουνάρι αλλά και την λιβανέζικη μελιτζανοσαλάτα Μουτάμπαλ.

Στα ζεστά ορεκτικά ξεχωρίζουν οι αραβικές φλογέρες με παστουρμά και μείγμα τεσσάρων τυριών Έσμπα αλ παστούρμα, οι ψημένες στα κάρβουνα πίτες με χαλούμι που ονομάζονται Καλέζ αλλά και οι αντίστοιχες με κιμά Αράγιες.
Ακόμη αξίζει να γευτείτε το πραγματικό Φελάφελ (Αραβικοί ρεβυθοκεφτέδες με διάφορα λαχανικά και μπαχαρικά) και το Κίμπε (γεμιστό κεφτεδάκι με πληγούρι, κιμά, κρεμμύδι, κουκουνάρι και μπαχαρικά).

Από τα κυρίως πιάτα προτείνουμε το εξαιρετικό Σίς Ταούκ (κοτόπουλο σουβλάκι μαριναρισμένο με μείγμα λιβανέζικων μπαχαρικών και ρύζι που σερβίρεται με ελαφριά σάλτσα γιαουρτιού με σκόρδο) κσι το παραδοσιακό Γιαουρτλού Κεμπάπ Εδέμ (Λιβανέζικο κεμπάπ με μείγμα μπαχαρικών, σάλτσα ντομάτας, γαρνιρισμένο με γιαούρτι).


Ο αραβικός καφές που προσφέρει το μαγαζί με κάρδαμο είναι όλα τα λεφτά και σας προτείνουμε να δοκιμάσετε Ναργιλέ με άρωμα μήλου.

Το ισόγειο διαθέτει bazaar και μπορείτε να προμηθευτείτε από αραβικό καφέ μέχρι διάφορα αρώματα και καπνό για το ναργιλέ!

Μενού Αγίου Βαλεντίνου για ένα ζευγάρι 2 ατόμων ΜΟΝΟ 50 euro με άφθονο κρασί!

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΙΤΤΕΣ

1 ΣΑΛΑΤΑ ΦΕΤΟΥΣ 'Η ΤΑΜΠΟΥΛΕ

1 ΧΟΜΟΥΣ [ΚΡΕΜΑ ΠΟΥΡΕ ΜΕ ΡΕΒΥΘΙΑ, ΤΑΧΙΝΙ, ΣΚΟΡΔΟ, ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΛΑΔΙ]

1 ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΩΝ ΖΕΣΤΩΝ ΟΡΕΚΤΙΚΩΝ 4 ΕΙΔΩΝ:
-ΚΙΜΠΕ [ΓΕΜΙΣΤΟ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙ ΜΕ ΠΛΙΓΟΥΡΙ, ΚΙΜΑ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ]
-ΦΕΛΑΦΕΛ [ΑΡΑΒΙΚΟΙ ΡΕΒΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ]
-ΕΣΜΠΑ ΑΛ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ [ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΦΛΟΓΕΡΕΣ ΜΕ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ ΚΑΙ ΜΕΙΓΜΑ 4 ΤΥΡΙΩΝ ]
-ΡΑΚΑΚΑΤ [ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΜΕΙΓΜΑ 4 ΤΥΡΙΩΝ]

1 ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΩΝ ΚΡΕΑΤΩΝ [ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΙΣ ΤΑΟΥΚ, ΛΑΧΕΜ ΜΕΣΟΥΙ, ΚΕΦΤΑ ΚΑΣ ΚΑΣ]

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ

"Ο κήπος της Εδέμ"

Περικλέους 24, Μαρούσι
Διαθέτει Parking
Τηλέφωνα κρατήσεων 210 61 46 806-807-808

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...