Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ένα «Ριφιφί» έχει εισβάλει στη ζωή μας

Ένα «Ριφιφί» έχει εισβάλει στη ζωή μας εδώ και πέντε χρόνια. Σε μια γωνία των Εξαρχείων ένα μικρό εστιατόριο παραμένει σταθερή αξία στην προτίμηση των Αθηναίων.

Παραμένοντας πάντα ανήσυχο, εκτός από την ποιότητα στην γεύση, που είναι η προτεραιότητα μας, φιλοδοξεί ο φιλόξενος χώρος του να εξελιχθεί σε ένα χώρο που θα χωράνε όλες οι τέχνες και οι δράσεις που προωθούν τον πολιτισμό και την καλύτερη και πιο ουσιαστική επικοινωνία και επαφή των ανθρώπων.

Ορμώμενοι από αυτό ξεκίνησε δειλά από τον προηγούμενο Νοέμβριο η πρώτη έκθεση ζωγραφικής, και στη συνέχεια αφιερώσαμε τις Πέμπτες στην jazz.

Στις «Live Jazz Πέμπτες» του Ριφιφί, κάθε φορά παρουσιάζεται ένα διαφορετικό σχήμα. Νέοι αλλά και βετεράνοι μουσικοί της ελληνικής σκηνής παρουσιάζουν τη δουλειά τους φτιάχνοντας μια ζεστή παρεΐστικη ατμόσφαιρα.

Την Πέμπτη 1 Μαρτίου και ώρα 7:00μ.μ το Ριφιφί σας προσκαλεί σε μια βραδιά «jazz και Λογοτεχνία»

Παρουσίαση βιβλίου «Ποιοι ακούνε ακόμα τζαζ;» του Γιάννη Μπασκόζου εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ .

Οι περισσότερες ιστορίες σε αυτό το βιβλίο ακολουθούν την αντίστροφη φορά: η εμπειρία, οι σκέψεις, οι πράξεις των ανθρώπων που πρωταγωνιστούν διαμορφώνονται, κατά έναν ανεξήγητο λόγο, μέσα από τις μουσικές. Ανάμεσα στις ανθρώπινες συμπληγάδες, άλλοτε κυρίαρχη, άλλοτε συνοδευτική, ακόμα και σιωπηλή, λάμπει, πάντα, η μουσική.

Θα ακολουθήσει μουσική με "Swing Shoes και η Ειρήνη Δημοπούλου.

Είσοδος ελεύθερη.
Restaurant Rififi
Εμμ. Μπενάκη 69 & Βαλτετσίου Εξάρχεια τηλ. 210 33000237.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...