Σάββατο 30 Απριλίου 2011

4 νέα εστιατόρια ανανεώνουν την πιο έξυπνη ατζέντα της πόλης

Το WINEnot?, η πιο έξυπνη ατζέντα της πόλης με μοναδικές οινοκεντρικές προτάσεις εξόδου, συνεχίζεται και τον Μάιο. Τέσσερα νέα εστιατόρια που καλύπτουν διαφορετικές κουζίνες και περιοχές της Αθήνας, μας προσκαλούν να απολαύσουμε πλήρη μενού συνοδεία βραβευμένων οίνων TSANTALI σε απίστευτα προνομιακές τιμές ανά άτομο. 

Επιλέξτε  το εστιατόριο που σας ενδιαφέρει και κάντε από σήμερα την κράτησή σας. 
 
WINEnot? Μάιος 2011 
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Συνοδευόμενος οίνος
Ο KANENAS Maronia Vineyards συνοδεύει τα πιάτα όλων των εστιατορίων της ατζέντας του Απριλίου. Λευκός, ροζέ και ερυθρός, ο KANENAS διακρίνεται για τα φρουτώδη αρώματα, το γοητευτικό χαρακτήρα και τη βελούδινη γεύση του, ενώ έχει αποσπάσει 5 διακρίσεις σε διεθνείς οινικούς διαγωνισμούς το 2010.  
Παράγεται στους  αμπελώνες TSANTALI στην Μαρώνεια της Θράκης, αποτελώντας τη μετεξέλιξη του μαρωνίτικου  οίνου, με τον οποίο –σύμφωνα με το μύθο- ο Οδυσσέας μέθυσε τον Κύκλωπα, κερδίζοντας την ελευθερία και τη συνέχεια του ταξιδιού του προς την Ιθάκη. Το εύρημα του πολυμήχανου Οδυσσέα να αλλάξει το όνομά του, αποτέλεσε και την πηγή έμπνευσης του ονόματος του οίνου. «Όταν τον ρώτησε ποιο είναι το όνομά του, εκείνος απάντησε Κανένας» (Οδύσσεια, Ραψωδία ι, στ. 104-566).
 
Αναλυτική ατζέντα
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
Cash (μεσογειακή κουζίνα)Δευτέρα 2 Μαΐου, Τετάρτη 4 Μαΐου και Πέμπτη 5 Μαΐου 2011
Δηληγιάννη 54, Κεφαλάρι, 212 1004772
ΜΕΝΟΥ 5 ΠΙΑΤΩΝ – ΤΙΜΗ 40€ / άτομο
Συνοδευόμενος οίνος: KANENAS Λευκός, Ερυθρός
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
MAMACAs (μεσογειακή - παραδοσιακή κουζίνα)Από Τρίτη 10 Μαΐου έως και Πέμπτη 12 Μαΐου 2011
Περσεφόνης 37 - 39, Γκάζι, 210 3470280
ΜΕΝΟΥ 5 ΠΙΑΤΩΝ – ΤΙΜΗ 30€ / άτομο
Συνοδευόμενος οίνος: KANENAS Λευκός, Ροζέ, Ερυθρός
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
ΑΧΙΝΟΣ (μεσογειακή - παραδοσιακή κουζίνα)Από Τετάρτη 18 έως και Παρασκευή 20 Μαΐου 2011
Ακτή Θεμιστοκλέους 51, Πειραιάς, 210 4526944
ΜΕΝΟΥ 5 ΠΙΑΤΩΝ – ΤΙΜΗ 32€ / ΑΤΟΜΟ
Συνοδευόμενος οίνος: KANENAS Λευκός, Ροζέ
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
NUI (Πολυασιατική κουζίνα & Sushi)Από Τρίτη 24 έως και Πέμπτη 26 Μαΐου 2011 
Χαριλάου Τρικούπη & Γορτυνίας 11, Κεφαλάρι, 210 8013553
ΜΕΝΟΥ 4 ΠΙΑΤΩΝ – ΤΙΜΗ 33€ / άτομο
Συνοδευόμενος οίνος: KANENAS Λευκός, Ροζέ, Ερυθρός


More info:www.tsantali.gr
facebook.com: WINE not? A smart going out agenda
  Τα μενού  και οι ειδικές τιμές του  “WINEnot?” ισχύουν αποκλειστικά κατά τις ημέρες της προσφοράς ανά       συνεργαζόμενο σημείο και αφορούν αποκλειστικά στο συνδυασμό με τους οίνους TSANTALI.
    • Ο καταναλωτής δε μπορεί να ζητήσει τροποποιήσεις στο παρεχόμενο μενού.
    • Η δωρεάν παροχή οίνου TSANTALI αφορά σε:
 1 φιάλη ανά 2 άτομα
 2 φιάλες ανά 3-5 άτομα
 3 φιάλες ανά 6-8 άτομα
    • Για οποιαδήποτε επιπλέον κατανάλωση γίνεται χρέωση βάσει τιμών καταλόγου εστιατορίου.

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

30 ΧΡΟΝΙΑ COLORADO μαζί με τους θρυλικούς Snap!

Snap!Cover of Snap!
Μετά  από μία επιτυχημένη πορεία τριάντα  χρόνων στο χώρο της διασκέδασης, το Colorado γιορτάζει μαζί σας και  φέρνει στη Ρόδο τους θρυλικούς Snap!

Τραγούδια όπως το πασίγνωστο The Power, το Rythm is a dancer και το Keep it Up που ακούστηκε στo soundtrack της ταινίας Rocky 5 θα ακουστούν  ζωντάνά στο Colorado, σε ένα ξέφρενο dance party με τους Snap.

Γνωστοί από τη δουλειά τους με τους Snap!, οι παραγωγοί Luca Anzilotti & Michael Münzing, έχουν γράψει περισσότερα από ένα κεφάλαια στην ιστορία της Dance  μουσικής. Το διεθνές hit τους  ”The Power” δεν είναι μόνο ένα από τα πιό πολυακουσμένα dance τραγούδια στον κόσμο, αλλά και αυτό που προκάλεσε την ”επίθεση των Snap!” 15 χρόνια πριν, κάνοντας τους παγκοσμίως διάσημους και μετατρέποντας τους Anzilotti και Münzing σε μια από τις πιό επιτυχημένες ομάδες μουσικών παραγωγών.

Το  ντεμπούτο των Snap! το 1990 με το άλμπουν ”World Power”, έχει πουλήσει περισσότερα από 7 εκαττομύρια κομμάτια και είναι ένα από τα πιό πετυχημένα dance albums που έχουν βγει ποτέ.

To “Rhythm is a Dancer”,  από την άλλη, ήταν το single με τις περισσότερες πωλήσεις το 1992 τόσο στη Γερμανία όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατακτώντας την πρώτη θέση στη Γερμανία για πάνω απο 10 εβδομάδες, ενώ κατατάχθηκε στα Αμερικάνικα Billboard Charts για 39 εβδομάδες συνεχόμενα.

Οι Snap! εκπροσωπούνται επίσημα στη σκηνή  από την Penny Ford και το νέο καλλιτέχνη της Rap Benjamin Lowe, τραγουδώντας όλα τα μεγάλα hit του συγκροτήματος, ζωντανά, συμπεριλαμβανομένου του “Rhythm Is A Dancer” το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 23η θέση των Βρετανικών Charts.

Μαζί με τους Snap θα εμφανιστούν επί σκηνής η Colorado Band και οι Djs Γιάννης ΑθανασίουΑντώνης ΜαρκάκηςΆλκης ΚαραγιάννηςΓιάννης ΡούμπαςDutty Fresh και Run MC Blaze, ενώ την ίδια ώρα θα μοιράζουν ποτά για εσάς οι Stolichnaya, Amstel Beer, Jägermeister και Blue Energy Drink.


Να  είστε όλοι εκεί να γιορτάσουμε μαζί τα 30 χρόνια λειτουργίας του Colorado σε ένα ανεπανάληπτο Mega Party.


Προώθηση Παραγωγής: Fantasia Productions management@fantasia-productions.gr
Info:
Πέμπτη 5 Μαΐου 2011
Έναρξη: Από τις 17:00 έως αργά το βράδυ
Είσοδος Ελεύθερη
COLORADO Πληροφορίες: Τηλ. 22410 75120, 6936465602   
ΧΟΡΗΓΟΙ:
STOLICHNAYA, AMSTEL BEER, JAGERMAISTER, BLUE ENERGY DRINK, PAZO

Enhanced by Zemanta

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

SΤΙΓΜΑ 90 - 9MM IN A TESTUBE - RADIO SOL

Την Κυριακή 8 Μαΐου, στην ιστορική σκηνή του An Club, οι SΤΙΓΜΑ 90 σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις τους και με νέο υλικό, συναντούν τους δραστήριους αυτή την περίοδο  τους IN A TESTUBE & RADIO SOL, λίγο πριν την κυκλοφορία των τραγουδιών τους.

Οι SΤΙΓΜΑ 90, ξεκίνησαν το 1989 και ήδη διανύουν την 3η δεκαετία της καριέρας τους. Μετά από μια μικρή παύση το 1998 - 1999 και με κάποιες αλλαγές στην σύνθεση τους επαναδραστηριοποιήθηκαν δυναμικά και συνεχίζουν μέχρι σήμερα. Δισκογραφικά συνεργάστηκαν με τον Γιάννη Δρόλαπα (Μουσικές Ταξιαρχίες), τον Γιώργο Στεφανάκη (Πελόμα Μποκιού) και τον Δημήτρη Δημητράκα (Panx Romana). Έχουν κυκλοφορήσει 2 δισκογραφικές δουλειές (ΦΕΥΓΩ ΓΕΙΑ [1994 - LP], ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ [2006 - CD]), ενώ τα τραγούδια τους τα συναντάμε σε πολλές συλλογές με ελληνικά ροκ συγκροτήματα. Σήμερα βρίσκονται στην προετοιμασία του νέου τους άλμπουμ και δείγματα αυτής της νέας δουλειάς θα ακούσουμε στο Live του An Club.

Οι 9ΜΜ, έχοντας αν χείρας το ντεμπούτο τους άλμπουμ το οποίο βρίσκει θετική ανταπόκριση σε κοινό και κριτικούς, παρουσιάζουν τα τραγούδια τους αλλά και διασκευές, με τον ιδιαίτερο τρόπο που τους χαρακτηρίζει. Σύγχρονο ροκ άκουσμα, στηρίζει τον λόγο τους, που θέλει να αντισταθεί στην κατολίσθηση που βιώνουμε.

Οι In A Testube, εντυπωσιάζουν κάθε φορά με το πάθος και την ενέργεια τους, αλλά και τα πολύ όμορφα αγγλόφωνα τραγούδια τους. Ένα συγκρότημα που δραστηριοποιείται τα τελευταία πέντε χρόνια και ετοιμάζετε για την πρώτη του δισκογραφική κυκλοφορία.

Mετά από μια περιπετειώδη πορεία στα στενά της Βαρκελώνης, τις μουσικές σκηνές του Σικάγο και τις βροχερές νύχτες του Δουβλίνου, οι Radio Sol βρεθήκαν τελικά στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2009 και από τότε εκπέμπουν σήμα σε σταθερή indie/ska συχνότητα. Ο ήχος τους έχει κάτι από όλα αυτά και φέρνει μια φρέσκια νότα στους ρυθμούς της πόλης.

Μια συναυλία με πολυσυλλεκτικό άκουσμα και με γνώμονα την καλή ροκ μουσική που παράγεται με επιτυχία από παλαιότερα αλλά και νεότερα συγκροτήματα.

Simply be there!!!!

An Club
Σολωμού 17-19, Εξάρχεια Τηλ 210 3305056 Είσοδος 10€

SΤΙΓΜΑ 90
www.myspace.com/stigma90gr
www.facebook.com/stigma90

9MM
www.myspace.com/9mmgr
www.facebook.com/pages/9MM/160417293987867
www.reverbnation.com/9mmgr
www.dailymotion.com/9mmband

IN A TESTUBE
www.myspace.com/inatestube
www.reverbnation.com/inatestube3
www.facebook.com/profile.php?id=1...

RADIO SOL
www.myspace.com/radiosolmusic

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ στο DIVINE

Αύριο Κυριακή, 10 Απριλίου 2011, στις 10:30 μ.μ. - Δευτέρα στις 4:00 π.μ. με ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ live & Special Guest DJs: VALENTINO & N. SOULIOTIS

Hosted by Xaris Fiseros. Χορηγός επικοινωνίας Radio Sfera 102.2fm >Κυριακή 20/3 @ 22:00hrs

DIVINE, KOLOKOTRONI 34 - PLATEIA KEFALARI

Την χειμερινή σεζόν 2010-2011 τα MY SUNDAYS αφού ολοκλήρωσαν με επιτυχία την προκαθορισμένη σειρά εμφανίσεων στο κέντρο της Αθήνας και στο club Baraonda, πλέον βρισκονται στα βόρεια προάστια και το πολύ γνωστό club DIVINE.

Το DIVINE έπειτα από 5 επιτυχημένα χρόνια βρισκεται πλεον σε νέο ανανεωμένο χώρο στην Κολοκοτρώνη 34 στην πλατεία Κεφαλαρίου με μεσογειακές γεύσεις από τον Chef ΒΑΣΙΛΗ ΤΖΙΜΑ και mainstream μουσικές επιλογές στον καλύτερο χώρο της Κηφισιάς.

Για κρατησεις:
Χρηστος Κουτελας: 6937032630

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

«3+2+4» στο Socialista

3 ηθοποιοί… 2 τραγουδιστές… 4 μουσικοί…

Kάθε Πέμπτη, το παιχνίδι δεν έχει μπάλα, δεν έχει τέρματα και καλάθια, δεν έχει κερκίδες, δεν έχει διαιτητές και βαθμολογίες…

Το παιχνίδι έχει τραγούδι, μουσική, καλή διάθεση, ταλέντο, άφθονο χιούμορ, αναμνήσεις, κέφι, ξεκαρδιστικά σκετς και πάνω απ’ όλα μια παρέα που αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και ξέρει να διασκεδάζει το κοινό!

Άνθρωποι με διαφορετικό background συνυπάρχουν επί σκηνής… Ο Γιώργος Αλουπογιάννης, ο Βαγγέλης Ασημάκης, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης και ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος υποδέχονται το κοινό σε ένα πρόγραμμα άκρως ψυχαγωγικό στο Socialista στο Γκάζι! Νέα και παλαιά τραγούδια, ελληνικά και ξένα, έντεχνα και ποπ, ροκ και μπαλάντες ξεσηκώνουν το κοινό που τους συνοδεύει σε κάθε στίχο!

Μια μουσική παράσταση με πολλά αγαπημένα τραγούδια και άφθονο γέλιο. Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο με κέφι, μεταξύ φίλων, με άποψη, χημεία και παρείστικη διάθεση, με πολύ χιούμορ και εξαιρετικές επιλογές τραγουδιών. Με μια δόση πρόζας και standup comedy!

“Viravision” και ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο στις πιο αξέχαστες στιγμές της Eurovision, με τις ατάκες να πέφτουν βροχή. Με το κωμικό ταλέντο του Ανδρέα Κωνσταντινίδη, το μπρίο της Σοφίας Βογιατζάκη αλλά και τα τραγούδια ερμηνευμένα εξαιρετικά από τον Γιώργο Αλουπογιάννη, τον Βαγγέλη Ασημάκη και τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, η παρέα των 5 απογειώνει τον κόσμο με το χιούμορ και τα αστεία τους επί σκηνής, που δεν σταματάει να διασκεδάζει με την ψυχή του, να γελάει και να τραγουδάει μεγάλες επιτυχίες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Ο Ανδρέας παίζει και τραγουδάει, ο Βαγγέλης επιμελείται το πρόγραμμα και τραγουδάει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο Γιώργος αναρωτιέται μουσικά αν τώρα ζει ‘’τα πιο μεγάλα πράγματα’’, ο Πέτρος έχοντας στο ενεργητικό του ήδη ένα χρυσό άλμπουμ τραγουδάει για πρώτη φορά επί σκηνής και η Σοφία …παρατηρεί και με ένα πλατύ χαμόγελο λέει ‘’ εγώ τι κάνω εδώ ?

…Ε ας αφήσουμε να ανακαλύψετε κάτι και εσείς, Μην τα πούμε όλα!

Γι’ αυτό, λοιπόν, όσοι δεν έχετε απολαύσει ακόμα τη μουσική παράσταση «3+2+4» επισπεύστε το για να δείτε και εσείς όλα όσα διαδραματίζονται στην πιο πετυχημένη μουσική παράσταση της σεζόν!

Γιατί στο Socialista τα live δεν σταματούν ποτέ! Socialista
Τριπτολέμου 33, Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 210 3474733, 6974 352004
Enhanced by Zemanta

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Το 13ο Συμπόσιο της Λέσχης Γαστρονομίας Ηπείρου

Το 13ο Συμπόσιο της Λέσχης Γαστρονομίας Ηπείρου πρόκειται να πραγματοποιηθεί το το Σάββατο, 9 Απριλίου στις 21.00 μ.μ. στο ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «Η ΦΥΓΟΣ», Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων. Το Συμπόσιό έχει ως θέμα «Ο δε ταπεινών εαυτόν υψωθήσεται» – Υψηλή Μαγειρική με τα Ταπεινά Όσπρια! ενώ θα έχουμε την τιμή να έχουμε ως ομιλήτρια την κα Βαρβάρα Παπαδοπούλου – Δ/ντρια 8ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων. 
 
Το μενού της συνεστίασης θα επιμεληθεί ο Μέγας Γαστρονόμος της ΛεΓΗ Αλέξανδρος Γιώτης και θα περιλαμβάνει: Καλωσόρισμα: Καπουτσίνο φακής με μους γαλοτυριού στο ποτήρι ή μους γαρίδας για τους νηστεύοντες, σερβιρισμένο με λούπινα και κουκιά με χονδρό αλάτι Σαλάτα: Σαλάτα μαυρομάτικων και ροβίτσας και φούλιας με θαλασσινά Κυρίως πιάτο: Ρεβίθια με παστό και λουκάνικα ή ρεβιθάδα στο πήλινο για τους νηστεύοντες. Επιδόρπιο: Γλυκιά φάβα με ξηρούς καρπούς και ξερά φρούτα: Το κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο είναι 20 ευρώ για τα μέλη της Λέσχης και 22 ευρώ για τους φίλους της Λέσχης. Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται αναψυκτικό και κρασί, προσφορά του κου Θεόδωρου Κομπατσιάρη και της κας Μαρίας Στεργίου τους οποίους η Λέσχη θερμά ευχαριστεί. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Μεγάλο Συμποσιάρχη της Λέσχης μας κο Αλεξίου στο 6977447313.

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ

Επιπλέον, το απόγευμα της ίδιας μέρας (Σάββατο, 9 Απριλίου), στις 17.30, θα πραγματοποιηθεί «Τυφλή Γευστική Δοκιμασία» για την ανάδειξη της «Ομάδας Γευσιγνωστών» της Λέσχης Γαστρονομίας Ηπείρου.
Η δοκιμασία θα περιλαμβάνει τυφλή γευστική αναγνώριση και περιγραφή παρασκευής από: •10 διαφορετικά λαχανικά
•5 σαλάτες με διαφορετικά λαδόξιδα
•10 είδη Τυριών •10 Είδη Αλλαντικών
•10 διαφορετικά μαγειρευτά (λαδερά, με κρέας, με ψάρι).
•10 διαφορετικές σκέτες σάλτσες
•10 διαφορετικά γλυκά
•2 ποτήρια κρασί: 1 κόκκινο 1 λευκό.
Η τιμή συμμετοχής είναι 10 ευρώ και η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής είναι η Πέμπτη, 7 Απριλίου.Για να περάσει κάποιος την δοκιμασία και να λάβει τον χαρακτηρισμό ως «Μέλος της Ομάδας Γευσιγνωστών» θα πρέπει να αναγνωρίσει και να περιγράψει τις παρασκευές άνω των μισών φαγητών που θα δοκιμάσει.Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail: epirus.gastronomy@gmail.com ή στα τηλ. 6944604745 (κος Πασχόπουλος) ή 6977447313 (κος Αλεξίου).

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ολγα Μαλέα: Από την κάμερα στην κουτάλα

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, η κουζίνα έπαιζε πάντοτε ρόλο στις ταινίες της Ολγας Μαλέα. Οι ήρωες και οι ηρωίδες της είναι πρόσωπα βγαλμένα από την  ελληνική καθημερινότητα και το φαγητό, αν μη τι άλλο είναι σοβαρό ζήτημα σε αυτήν την πραγματικότητα. Ακόμα και κάποιοι από τους τίτλους των ταινιών της, παραπέμπουν σε πιάτα ή γλυκά. Πάρτε παράδειγμα το «Ριζότο» ή το «Λουκουμάδες με μέλι».

Η ίδια η Ολγα Μαλέα τρελαίνεται για τη μαγειρική, τη θεωρεί κάτι παραπάνω από χόμπι της. «Μαγειρεύω εδώ και χρόνια γιατί μου αρέσει και με ξεκουράζει» λέει. «Παλιά μαγείρευα κάθε βράδυ για τα παιδιά μου αλλά εδώ και ένα χρόνο τα βλαστάρια μου έχουν φύγει από την Ελλάδα με αποτέλεσμα να έχω πάθει στέρηση με την έλλειψη καθημερινού μαγειρέματος». ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

WINEnot? Απρίλιος 2011

Wine glassesImage by slack12 via Flickr
Το WINEnot?, η πιο έξυπνη ατζέντα της πόλης με προτάσεις που συνδυάζουν τη γεύση με διακεκριμένους οίνους TSANTALI συνεχίζεται και τον Απρίλιο. Τρία νέα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει πλήρη μενού σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, καλύπτοντας διαφορετικές κουζίνες και περιοχές της Αθήνας.  
Επιλέξτε  το εστιατόριο που σας ενδιαφέρει και κάντε από σήμερα την κράτησή  σας.
Το WINEnot? είναι η ιδανική λύση για να γνωρίσετε εστιατόρια που πάντα θέλατε να επισκεφθείτε, να δοκιμάσετε την κουζίνα τους και να απολαύσετε τους κορυφαίους ελληνικούς οίνους TSANTALI. Και όλα αυτά σε τιμή κατά άτομο που γνωρίζετε εξαρχής, χωρίς εκπλήξεις στο λογαριασμό. 
WINEnot? Απρίλιος 2011
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
Συνοδευόμενος οίνος
Ο KANENAS Maronia Vineyards συνοδεύει τα πιάτα όλων των εστιατορίων της ατζέντας του Απριλίου. Λευκός, ροζέ και ερυθρός, ο KANENAS διακρίνεται για τα φρουτώδη αρώματα, το γοητευτικό χαρακτήρα και τη βελούδινη γεύση του, ενώ έχει αποσπάσει 5 διακρίσεις σε διεθνείς οινικούς διαγωνισμούς το 2010.  
Παράγεται στους  αμπελώνες TSANTALI στην Μαρώνεια της Θράκης, αποτελώντας τη μετεξέλιξη του μαρωνίτικου  οίνου, με τον οποίο –σύμφωνα με το μύθο- ο Οδυσσέας μέθυσε τον Κύκλωπα, κερδίζοντας την ελευθερία και τη συνέχεια του ταξιδιού του προς την Ιθάκη. Το εύρημα του πολυμήχανου Οδυσσέα να αλλάξει το όνομά του αποτέλεσε και την πηγή έμπνευσης του ονόματος του οίνου. «Όταν τον ρώτησε ποιο είναι το όνομά του, εκείνος απάντησε Κανένας» (Οδύσσεια, Ραψωδία ι, στ. 104-566).

Αναλυτική ατζέντα
MACARONI mania (ιταλική κουζίνα) Από Δευτέρα 6 έως και Τετάρτη 8 Απριλίου 2011
28ης Οκτωβρίου & Αθανασίου Διάκου 14, Πετρούπολη, 210 5050103
ΜΕΝΟΥ 4 ΠΙΑΤΩΝ – ΤΙΜΗ 19,5€ / άτομο
Συνοδευόμενος οίνος: KANENAS Λευκός, Ερυθρός 

JACKSON HALL (αμερικάνικη, ιταλική κουζίνα) Από Τρίτη 12 έως και Πέμπτη 14 Απριλίου 2011
Μηλιώνη 4, Κολωνάκι, 210 3616098
ΜΕΝΟΥ 4 ΠΙΑΤΩΝ – ΤΙΜΗ 30€ / άτομο
Συνοδευόμενος οίνος: KANENAS Λευκός, Ερυθρός
 
NΑΜΑ (κινέζικη κουζίνα & sushi) Από Τρίτη 26 έως και Πέμπτη 28 Απριλίου 2011Κύπρου 50, Αγία Παρασκευή, 210 6008936 / 210 6007779
ΜΕΝΟΥ 5 ΠΙΑΤΩΝ – ΤΙΜΗ 25€ / ΑΤΟΜΟ
Συνοδευόμενος οίνος: KANENAS Λευκός, Ερυθρός
More info: - www.tsantali.gr  - facebook.com: WINE not? A smart going out agenda
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...