Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

Ο Λευτέρης Πανταζής δημιουργεί «ταραχή» στα Βόρεια προάστια

Στο «KIFISIAS stage»

Ο Λευτέρης Πανταζής ετοιμάζεται να αναστατώσει για μία ακόμη φορά τα Βόρεια προάστια. Η επιτυχία του Palais Royal πρίν από δύο χρόνια, θα αναβιώσει αυτή τη φορά στο νούμερο ένα στέκι της οδού Κηφισίας το «DEKKO» (Κηφισίας 7, Χαλάνδρι), που ανακαινίζεται, αλλάζει όνομα και είναι έτοιμο να υποδεχτεί μία νέα πρόταση στην διασκέδαση.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα βάλει την μουσική υπογραφή του και θα του δώσει το βάπτισμα του πυρός ως τον απόλυτο μουσικό χώρο με το όνομα «KIFISIAS stage», υποσχόμενος να φέρει τα πάνω-κάτω στη νυχτερινή διασκέδαση.
Η πρεμιέρα του έχει προγραματιστεί για τις 16 Δεκεμβρίου και θα παρουσιάζει μία άλλη, νέα πρόταση με τίτλο «ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ», που είναι σίγουρο ότι και πάλι θα εντυπωσιάσει το μεγάλο γλεντζέδικο κοινό και  ότι θα γνωρίσει πάλι μεγάλη επιτυχία.
Το σχήμα που έχει ήδη ετοιμάσει αποτελείται από νέους αξιόλογους ταλαντόχους τραγουδιστές και νέες πανέμορφες ταλαντούχες τραγουδίστριες, τα «μωρά του», όπως του αρέσει να τους αποκαλεί, σε ένα πρόγραμμα που θα δώσει νέα διάσταση στη διασκέδαση, στο κέφι και στο γλέντι. Επίσης, θα καθιερώσει ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, ώστε η διασκέδαση να είναι προσιτή σε όλο τον κόσμο.
Όσον αφορά την  συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή μπορεί να μην επετεύχθη λόγω του λειτουργικού προβλήματος που είχε το κέντρο με το οποίο επρόκειτο να συνεργαστούν, εν τούτοις αυτό δεν σημαίνει ότι ματαιώθηκε, έτσι το «Μουρ...λέν Ρουζ» τους αναβλήθηκε για τον Μάρτιο.
Ο Λευτέρης Πανταζής όμως δεν θα μπορούσε να αθετήσει το ραντεβού του με το αγαπημένο του κοινό για ατελείωτες νύχτες διασκέδασης και έτσι σας περιμένει από τη Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στο νέο όνομα διασκέδασης το «KIFISIAS stage».
«KIFISIAS stage»: Λεωφ. Κηφισίας  7, Μαρούσι
Ημέρες Λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή
Τιμές: Απλή φιάλη 120€/5 άτομα, Special φιάλη 140€/5 ατομα, Τιμή εισόδου: 10€
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210-6898560

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...