Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

Η Samantha Fox ζωντανεύει στη discothèque boom boom τη μουσική των ‘80s

Samantha FoxSamantha Fox (Image via RottenTomatoes.com)Η μουσική των ‘80s ζωντανεύει στη discotheque boom boom στην Καλλιθέα, την ερχόμενη Κυριακή, με την παρουσία της Samantha Fox, που θα ξεσηκώσει τα πλήθη με τις νοσταλγικές ερμηνείες της και το τολμηρό της παρουσιαστικό, αυτό που την καθιέρωσε ως είδωλο της δεκαετίας.

Το σύμβολο του σεξ των ‘80s η Samantha Fox, που το περίφημο τραγούδι της «Touch me» έγινε ερωτικός ύμνος και άγγιξε τις φαντασιώσεις εκατομμυρίων θαυμαστών της στον πλανήτη, αυτή τη φορά θα εμφανιστεί στη γνωστή discotheque boom boom μαζί με τους Zante Dilemma, το πρωτοποριακό ελληνικό συγκρότημα, τα μέλη του οποίου είναι στενοί συνεργάτες και φίλοι της.

Η Samantha Fox πρωτοέγινε γνωστή ως γυμνόστηθο κορίτσι της σελίδας 3 (γνωστό και ως Page 3 Girl) στην αγγλική «SUN» και σύντομα έγινε ποπ σταρ με την επιτυχία «Touch Me». Πριν λίγα χρόνια η γνωστή τραγουδίστρια ερμήνευσε το κομμάτι «Midnight Lover» με τη σφραγίδα των Zante Dilemma, μια συνεργασία την οποία η Samantha Fox περιέγραψε ως «καρμική».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...