Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

“JAZZ THE 2 OF US” ΣΤΟ BROWN'S CIGAR LOUNGE

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι εμφανίσεις με τίτλο “JAZZ THE 2 OF US” της EVA KESSELRING και του SAMI AMIRI στο BROWN'S CIGAR LOUNGE.

Η εντυπωσιακή προσέλευση οδήγησε στην παράταση των προγραμματισμένων εμφανίσεων των 2 καλλιτεχνών που ξεκινούν και πάλι την Πέμπτη 31 Μαρτίου, και θα συνεχιστούν μέχρι την Πέμπτη του Πάσχα, 28 Απριλίου.

Δύο από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της εγχώριας jazz σκηνής, η EVA KESSELRING (φωνή) και ο SAMI AMIRI (πιάνο) συμπράττουν σε ένα “JAZZ THE 2 OF US” πρόγραμμα που κάθε εβδομάδα επιφυλάσσει πολλές μουσικές εκπλήξεις!

Δύο σπουδαίοι ερμηνευτές που σε κάθε μουσική τους συνάντηση ζουν ένα καλλιτεχνικό “blind date”! Ένα πιάνο και μια φωνή με συγκλονιστική χημεία συναντιούνται για να “παντρέψουν” τις νότες τους, τις γνώσεις τους, τις ψυχές τους...

Η EVA KESSELRING, μια δυναμική performer που ξέρει να μας παρασύρει με τη θεατρική της ερμηνεία σε ένα ταξίδι μουσικών, εικόνων και συναισθημάτων.

“Μαγεία και σαγήνη από τη σπιρτάδα της φωνής της,” όπως λέει χαρακτηριστικά ο Ilan Solomon.

Ο SAMI AMIRI, ένας διεθνής βιρτουόζος που ξυπνά συναισθήματα με “το πιάνο του, που μοιάζει να μην είναι αυτού του κόσμου” -Ilan Solomon.

Ο κορμός του προγράμματος είναι η κλασσική vocal jazz με τα GREAT JAZZ STANDARDS. Μην ξαφνιαστείτε όμως αν αναγνωρίσετε τραγούδια των Beatles ή του Prince, -πάντα μέσα από μια jazz προσέγγιση- που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα!

Από ανατρεπτικές διασκευές μεγάλως επιτυχιών της POP και ROCK μουσικής σκηνής μέχρι κλασσικά CHANSONS και BLUES, η βραδιά υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 
BROWN'S CIGAR LOUNGE  THE DIVANI CARAVEL HOTEL  Λεωφόρος βασ.Αλεξάνδρου 2

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 9.00 μ.μ.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 210 7207000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...