Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Σπάνια Ελληνικά τυριά και 90 κρασιά στο MILOS

Tempranillo varietal wine bottle and glass, sh...Image via Wikipedia
Μια ξεχωριστή  εκδήλωση θα περιμένει το  μεσημέρι της Κυριακής 3 Απριλίου στον Prive χώρο του Εστιατορίου MILOS στο HILTON, τους φίλους του House of Wine. Μια εκδήλωση όπου οι συμμετέχοντες από την 1:00 το μεσημέρι έως 4:30 το απόγευμα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, για πρώτη φορά, ποικιλία 15 εξαιρετικών και σπάνιων Ελληνικών τυριών, που αναζήτησε σε διάφορα νησιά και περιοχές της Ελλάδας και πρότεινε ο F/B Manager του ΜΙΛΟΣ κος. Ριχάρδος Λέλλας, όπως Κρασοτύρι Κώ, Γραβιέρα Ίου, Πασκιτάν Κιλκίς, Καπνιστή Φρατζιά Κυθήρων, Αρσενικό Νάξου, Κασκαβάλι Λήμνου και άλλα.  
Τα σπάνια Ελληνικά τυριά θα συνοδέψουν σπιτικά κράκερ με σουσάμι, ζυμωτό χωριάτικο ψωμί, σταφιδόψωμο, ποικιλία γλυκών του κουταλιού, κυδωνόπαστα, παστελαρίες, αποξηραμένα φρούτα, άγριο θυμαρίσιο μέλι και άλλα καλούδια.  
Κάπου εκεί, θα συναντήσει το House of Wine  την γευσιγνωσία τυριών, για να την παντρέψει με 90 και πλέον απο τις εκλεκτότερες ετικέτες του Ελληνικού Αμπελώνα (35 Λευκά, 30 Ερυθρά, 18 Ροζέ, 7 Αφρώδη/Γλυκά), απο 29 εξέχοντες Ελληνες παραγωγούς, που προτείνει o δημοσιογράφος οίνου και Διευθυντής του House of Wine Club Θόδωρος Λέλεκας, μέσα από ταξίδια οινογνωσίας σε όλη την Ελλάδα.  
Το House of Wine, πιστό στην ποιότητα των εγχώριων προϊόντων, καλεί τους φίλους, επισκέπτες και πελάτες του να συμμετάσχουν, σε μια πρωτόγνωρη από άποψη παντρέματος Ελληνικών τυριών και κρασιών εκδήλωση, που τιμάει τα προϊόντα της χώρας μας. 
Με αυτή την  εκδήλωση όμως, το House of Wine,  δείχνει ότι ακούει και τις προτάσεις των φίλων του, οι οποίοι επέμεναν στην επανάληψη της εκδήλωσης Wine & Cheese pairing, που είχε πραγματοποιηθεί με πολύ μεγάλη επιτυχία πέρυσι στον ίδιο χώρο. 
Για κρατήσεις θέσεων επισκεφθείτε την  διεύθυνση : http://www.houseofwine.gr/how/wine-cheese-greek.html ή καλέστε στο 210 6773315 (κα. Αννα Καραμάνη) 
Χώρος Εκδήλωσης : Εστιατόριο MILOS – Ξενοδοχείο HILTON
Ημέρα Εκδήλωσης:  Κυριακή 3 Απριλίου 2011
Ώρα Προσέλευσης:  από 13:00 έως 16:30
Κόστος  Συμμετοχής:  38 Ευρώ/άτομο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...