Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

«Επικίνδυνη Ποίηση - Διά χειρός μέρος 3ο»

Εχθρική συμμετοχή: Νέα Τάξη Πραγμάτων!

«Η εκδίκηση του 80 είναι τα ίδια τα παιδιά του» προειδοποιεί ο κύριος Μέγας και εμφανίζεται στο BAR² την Πέμπτη 24 Μαρτίου για να παρουσιάσει ζωντανά τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο: «Επικίνδυνη Ποίηση - Διά χειρός μέρος 3ο» η οποία κυκλοφόρησε από τη LYRA - EGE
.
Διατηρώντας μία από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες της Hip hop σκηνής, με φανατικούς φίλους και ορκισμένους εχθρούς, ο κύριος Μέγας παρέα με τους συνεργάτες του Γάμμα-Ρω και Ανδρείκελο υπόσχονται μια βραδιά ατόφιου συναισθήματος και λεκτικής βίας. Στη σκηνή μαζί του θα βρεθούν οι Νέα Τάξη Πραγμάτων οι οποίοι συνεχίζουν ακάθεκτοι τις ζωντανές εμφανίσεις τους, συνδυάζοντας σκεπτόμενο στίχο με τα βαριά rap beats.

Η αστική ποίηση σμίγει με την αφήγηση που διακατέχεται από συναίσθημα, θεατρικότητα και ρομαντισμό και το μουσικό αποτέλεσμα απέχει παρασάγγας από τα αντίστοιχα hip hop “προϊόντα” της αγοράς.

«Η ποίηση επιστρέφει, λόγος ημών» διατείνεται ο καλλιτέχνης και αφήνει τα υπόλοιπα στην κρίση σας. Το live ξεκινά στις 21:00 είσοδος είναι ελεύθερη, οι πόρτες ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα… Δεν θα αργήσουν όμως και αυτά να σπάσουν τα δεσμά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...